בא לי כבר כמה זמן דג מרוקאי חריף
שלום
אני אוהב את זה עם סלמון.
מנקים את העור, חותכים לפרוסות רחבות (5 ס"מ), ומשרים לשעה+ במי לימון ומלח. זה מוציא מהדג את הריח ואת השומנים.
החלק הכי טוב בדג זה לטבול את החלה של שישי ברוטב.
שזה לא יצא ממכם, אבל כבר היה חיסול של חלה שלמה בארוחה אחת! לחשוב שזה בעיקר שמן! לא ממש משפר את התמונה.
מתכון:
משרים את הדג...(2 חצאי סלמון = מנה) וגם קופסת חומוס רק במים.
מערבבים בכוס שמן: 1 כף קורקום, 2 כפות פפריקה אדומה וכפית כמון מזרחי, ומיץ מלימון.
שופכים לסיר שטוח, עם 3-4 גמבות לרצועות, 2-3 גזרים לחצי אמנסה, והחומוס. ראש שום לחצאי שיניים, וגם קצת מלח ופלפל שחור.
כמה פלפלים חריפים רצוי צ'ילי אדום. צרור קוסברא קצוצה.
מוסיפים מים לכיסוי.
מביאים לרתיחה ומנמיכים עד שהירק רך.
מוסיפים את הדג, ואם צריך עוד נוזלים, עוד צרור קוסברא מלמעלה. מורידים אחרי 20 דקות.