בוקר טוב לכולם

LayLadyLay

New member
בוקר טוב לכולם

כמה כיף להכנס לפורום ולראות שאנשים באמת כותבים ומשתפים. אני מקווה שגם אתם שותפים להרגשה.
רציתי לפתוח שרשור בנימה קצת יותר אופטימית ולשאול-

מה הדבר שאתם הכי אוהבים (או אהבתם) לעשות עם ההורה שלכם?

זה יכול להיות בזמן המחלה, אחריה או לפניה..

שיהיה המשך שבוע טוב

healerit

New member
לצאת לבלות עם אבי

עד שאבי חלה לא היינו בקשר קרוב.
לאחר שחלה נהגנו לצאת יחד למסעדה בצהריים, פעם הלכנו לתערוכה של צ'יהולי.
כשארגנתי את החתונה אבי בא לטעימות.
נהניתי לבלות איתו

אחר כך נהניתי משיחות הנפש שלנו. הערכתי אותן מאוד ואני נושאת את מילותיו עמי, הן חרוטות לי בזיכרון, אפילו עם האינטונציה בה נהגו

עד המחלה לא יכולנו לדבר. לקראת הסוף היו לנו כאלה שיחות. מלאות בכנות ובאהבה. אבא שלי ניסה לגונן עליי ולראשונה הרגשתי שהוא אבא שלי.
אהבתי לבשל לו ונהניתי כשהיה לו טעים והוא אכל בתיאבון ושיבח את האוכל שלי

אהבתי מאוד את הזיופים שלו בסדר הפסח. היתה לו דרך לזייף שיר מסויים שכל שנה חיכינו לזיוף והוא היה מגזים בכוונה לקול הצחוק שלנו.
בפסח לפני שנה הקלטתי אותו באייפון שרק קיבלתי. כאילו ידעתי בתוכי שזה הפסח האחרון.

עצבן אותי כשאבי היה מעיר לי על הלבוש, שפריט מסויים לא הולם אותי!
כאילו הוא איזה מבין גדול באופנה חח
כשאני נזכרת בכך אני מחייכת

הכי נהניתי בחתונה שלי עם אבא. בכל התמונות רואים אותו מחייך וקורן מאושר.
הוא היה מעורב בהחלטות שלי ודעתו היתה חשובה לי. הוא לא היה אחד שמשתלט אז היה לי נעים לחלוק איתו לבטיי בארגון החתונה.
והוא היה כל כך מרוצה מהאירוע. כל הזמן ציין שעשינו הכי טוב.

אצלנו החוויות המשותפות התגבשו אחרי שאבי חלה ובעיקר בשנה האחרונה. לפני כן לא בילינו יחד.

LayLadyLay

New member
גם אני עונה

הדבר שאני ואבא שלי מאד אהבנו לעשות- לשבת בגינה הגדולה בבית שלו ולשחק רמי. היינו יכולים לשבת ככה שעות. תוך כדי אוכלים אבטיח, צוחקים, מדברים.
אהבנו גם לנסוע לטיולים בשבתות בבוקר, לרכב על אופניים, לשבת בבתי קפה ולפתור סודוקו, הוא אהב מאד לייעץ לי ואני אהבתי את צורת החשיבה שלו.
כשהוא חלה, כמובן שדברים השתנו. הוא היה מאושפז הרבה בבית החולים איכילוב וגם שם היינו מוצאים רגעים יפים. הכי אהבתי שהוא ידע להנות מדברים קטנים, למשל, הייתי קונה לנו מנת פלאפל והייתי לוקחת אותו בכסא גלגלים למרפסת והיינו מסתכלים על תל אביב מגובה רב.
זכרונות נעימים וגם קצת כואבים, שישארו אצלי לעד..

healerit

New member
מקסים!!! כמה כיף לך שיש לך כאלה זכרונות יפים

הזכרת לי את מיץ הגזר בתל השומר בעמדת המיצים הטבעיים.
בכל פעם שאבא שלי אושפז או הגיע לבדיקה - מיץ גזר!

למעלה