בוקר טוב
ושבוע טוב

yael1985

New member
בוקר

לא יודעת עד כמה הוא טוב.

אני וחבר שלי נפרדנו , אני מרגישה לבד. שאין עם מי לדבר.
חזרתי לבית של ההורים באשדוד , כולי דומעת.
איך נתתי ללב שלי להיפגע שוב פעם?
מרגישה שיש עליי סוג של עין הרע כל הזמן. בעבודה לא מרוצים , גנבו לי את הפלאפון , פרידה. מה עוד יוליד יום?

בקושי ישנתי , פתאום זה כל כך קשה לישון בבית של ההורים , כשאת חושבת שהכל סיוט ואת תתעוררי בדירה שלכם.
איך מתמודדים עם פרידה של בן זוג שהוא היה אהבת חיי?
הכי כואב זה שאת לא יכולה להילחם לבד , לטנגו צריך 2.

יעל

פריאל12

New member
יעל, צרות בצרורות?

לדברים יש זמן משלהם ודרך משלהם להסתדר, וזה בדר"כ לא קורה כשאנו רוצים או מצפים לזה.

באמת לא פשוט

בכל מקרה מקווה שפה תמצאי מקום לשתף בנושא הזה....
קצת לא יודעת מה לכתוב ואיך לעודד.... הראש שלי ריק כי אני צריכה תיכף שוב לזוז...
מקווה שתתעודדי במהרה, ויופיעו אט אט סיבות לאופטימיות ולחיוך למרות הכל!!

לגבי ה"איך נתתי ללב שלי להיפגע שוב פעם?"- ברגע שאנחנו נכנסים למגרש הזה שנקרא "אהבה" אנחנו גם בעצם לוקחים על עצמנו את הסיכון שאולי בסוף ניפגע. אז מה עדיף, לשבת בצד ולא לקחת חלק בדבר הנפלא הזה שנקרא "אהבה"?

יש איזו שורה משיר שאומרת I'd Rather Hurt Than Feel Nothing At All ואני חושבת שאני מסכימה עם זה. על אף שלפעמים, כשאני מנסה לנחם את עצמי אני אומרת: "אוקיי, עד היום לא אהבתי. אבל היי, לפחות חסכתי פגיעה/פגיעות. הרי הלב הרגיש שלי, סביר שיקח את זה קשה מאוד". אבל לא, אני חושבת שעדיף כן להתאהב, כן לנסות...ולקחת את הסיכון שבסוף זה ייגמר. לפחות נשארים זכרונות מתוקים
ובטח אחרי כל אהבה שנגמרת אנחנו גם לומדים הרבה על עצמנו. ומי יודע, אולי האהבה הבאה נמצאת ממש מעבר לפינה?

אני מקווה בשבילך שההרגשה הכ"כ לא נעימה שאת שרויה בה כעת תחלוף כמה שיותר מהר ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אלה החיים- לפעמים אנחנו למעלה, לפעמים למטה. מאחלת לך שתחזרי ל"למעלה" ממש בקרוב
.

למעלה