ביום שני- כוווווולם מצטרפים
S shmickey New member 27/7/15 #5 מקסימה את נראית כמו אחות בבית חולים שהשתובבה קצת עם הרופא הראשי אוהבת אותך בבהיר, את כולך נראית נינוחה ויפה!
מקסימה את נראית כמו אחות בבית חולים שהשתובבה קצת עם הרופא הראשי אוהבת אותך בבהיר, את כולך נראית נינוחה ויפה!
R Rosie52 New member 27/7/15 #8 נירלטת בבהיר את נראית נפלאה, קורנת ובריאה ואני מתה על הבטן שלך!!! שמיקי הרגת אותי מצחוק עם התגובה שלך רוזי
נירלטת בבהיר את נראית נפלאה, קורנת ובריאה ואני מתה על הבטן שלך!!! שמיקי הרגת אותי מצחוק עם התגובה שלך רוזי
R Rosie52 New member 27/7/15 #3 The book was better התחשק לי לוק מהסרטים היום אבל בסוף הבנתי שהספר כנראה טוב יותר רוזי
S shmickey New member 27/7/15 #6 זה בדרך כלל ככה.. איזה לוק יפה ושילוב צבעים מהמם! עשית לי חשק לפריט בירוק ניאוני
S shmickey New member 27/7/15 #4 יום כתום ממוצ'מץ' לי מידי.. במבט לאחור, הייתי נועלת את הנעליים האלה עם הג'ינס הזה, טי שירט לבנה פשוטה ושרשרת עם נגיעות של כתום שיש לי.. פעם הבאה!
יום כתום ממוצ'מץ' לי מידי.. במבט לאחור, הייתי נועלת את הנעליים האלה עם הג'ינס הזה, טי שירט לבנה פשוטה ושרשרת עם נגיעות של כתום שיש לי.. פעם הבאה!
R Rosie52 New member 27/7/15 #9 נירלטתי לך בבהיר את נראית נהדר ואני זוקפת לזכותך את ההבנה (נפל לי אשכרה האסימון היום) למתי שילוב צבעים הופך לטיפלה מוצ'מאץ' רוזי
נירלטתי לך בבהיר את נראית נהדר ואני זוקפת לזכותך את ההבנה (נפל לי אשכרה האסימון היום) למתי שילוב צבעים הופך לטיפלה מוצ'מאץ' רוזי
S shmickey New member 27/7/15 #11 בדיוק לזה התכוונתי רק שאין לי חולצה לבנה בגזרה הזו, אז אנסה את זה עם טי שירט, או חולצה בוקסית שיש לי