

זוכרים את שרשור הדלעת שהיה כאן לפני זמן מה ובו הבעתי סלידתי מדלעת (למעט כנספחת למרק) ?
אז יש לי סיפור (אמיתי) בשבילכם: קיבלתי (בדרך כלשהי ולא צפויה) 2.5 קילו דלעת ושברתי את הראש מה בכלל לעשות איתה שהרי אני לא סובל דלעת.
בני משפחה אמרו לי: "תיפתח, נסה מתכונים. אולי משהו כן יש בה בכתומה הזו". החלטתי לשמוע לקולם.
בקיצור, מצאתי מתכון של מאשה (מהמטבח של מאשה) לקציצות כרוב אדום, דלעת וזרעים והלכתי על זה.
מה אומר ? ראשית, המתכון פשוט, מהיר וקל הכנה. שנית הוא עם מרכיבים "בריאים" ובלי טיגון (וג'טליין, שים לב) ויוצא טעים, סוף. לא האמנתי כמה טעים ואיך יכולה דלעת להשתלב ככה במאכל. התייחסותי לדלעת השתנתה בין רגע.
ממליץ לכם לנסות את זה גם.
http://www.mashamasha.info/recepies/redcabbagepatties
שתהנו.
