אני אלינוס, מעביר אליכם מילים אלה, היום אני אדבר אתכם על האור, האור הראשוני, האור שהיה בראשית הבריאה ואשר ממנו אתם ניזונים.
אני אדבר היום על השמש המרכזית ברחבי הבריאה, יש הרבה מאד שמשות, אך ישנה שמש אחת שהיא המרכזית אשר מזינה את כל אותן שמשות .
בעולמכם יש את השמש שאתם מכירים ובגלקסיה שלכם, יש מס' שמשות, לשמשות תפקיד חשוב הן מעבירות אור הן מעבירות אנרגיה הן משמשות כשערים, שערים בין ממדים להעברת אנרגיה, להעברת מידע ועוד דברים שכרגע אי אפשר להרחיב עליהם.
האור הראשוני נמצא בשמש המרכזית, כפי שציינתי והוא מעביר לשאר הגלקסיות שנמצאות בבריאה, ככל שהגלקסיה רחוקה מהשמש המרכזית לוקח זמן לאותו אור להגיע אליה.
הכלים של המדע שלכם, כאשר הם מודדים את האנרגיה הראשונית, את אנרגית האור הראשונית עדיין קשה להם להגיע באמת לאור הראשוני, נכון שישנה מחשבה שהם פרצו והגיעו לחומר הראשוני אך עדיין לא.
כפי שאתם יודעים כל התהליכים מתחילים באור, כמובן שאנו מתכוונים לתהליכים החיובים כמו שהסברנו כבר, האור מביא איתו התפתחות והתקדמות לכן חשוב האור בעולמכם, כדי שתתפתחו ותתקדמו.
מטרת הבריאה היא להתפתח להתקדם , להבין שעורים כדי שנוכל להמשיך הלאה .
תפקיד האור הוא להזין את מקום ההתפתחות שלכם, מקום האור לתת לכם אנרגיית חיים כמובן, ללא האור לא התפתחו שום תהליכים בבריאה, למעשה אין נקודות בבריאה שהן חשוכות, האור מגיע לכל נקודה ונקודה בבריאה בעוצמות שונות המכשירים שלכם קולטים אור חוזר ממס' מקומות בעולם, הם אינם יכולים לקלוט את הכול, הם אינם יכולים לקלוט את האור של השמש המרכזית, המרחק הוא עצום בכדי שיוכלו לקלוט אותו. האור שנמצא בשמש המרכזית הוא אור עוצמתי הוא למעשה הוא האור המזוכך שיש ולכן הוא גם העוצמתי ביותר.
אתם בגוף הפיזי לא יכולים להכיל את מלוא עוצמתו, לכן הוא עובר דרך מסננות שהן השמשות שלכם, אתם חושבים שהשמש שלכם עוצמתית וקטנה, נכון שהיא מצליחה להעביר אליכם את האור אשר תוכלו להכיל אשר תוכלו להתמודד, מעבר לכך הגוף שלכם יכול להתאייד, הגוף שלכם בנוי להכיל בדיוק את כמות האור שמגיעה מהשמש, מהשמש שנמצאת בעולמכם כמובן, זה אור מסונן שיורד בדרגתו מהשמש המרכזית.
כל הזכויות שמורות לרותי אזולאי ©
(מתוך הקורס הכשרה לעידן החדש)