יום טוב לכולם ...סופ"ש נעים ומהנה
ל ליבלה1 New member 14/11/14 #9 שבת שלום אתמול חגגנו לבעלי יום הולדת במסעדת פיאנו פיאנו האיטלקית מאוד טעים. מומלץ. שבת שלום.  
י ירושלמית 6767 New member 14/11/14 #3 יום שישי מחכה כבר לסופ״ש כדי לנוח מרתון החיים מעייף וטוב שיש שבת מנוחה. צופלה איזה כייף לראות אותך איתנו מקווה שהכל מסתדר ויש בשורות טובות   ליבלה מזל טוב לבעלך שתחיו בבריאות ועוד הרבה שנים יחדיו המשך יום טוב ובשורות טובות
יום שישי מחכה כבר לסופ״ש כדי לנוח מרתון החיים מעייף וטוב שיש שבת מנוחה. צופלה איזה כייף לראות אותך איתנו מקווה שהכל מסתדר ויש בשורות טובות   ליבלה מזל טוב לבעלך שתחיו בבריאות ועוד הרבה שנים יחדיו המשך יום טוב ובשורות טובות
א אליזבת 101 New member 14/11/14 #4 בוקר שישי שמח וטוב אלירז וכולם מחכה לעוד תמונות וכתבות מחתונת אשר ויאנה... שיהיו להם חיים טובים ומאושרים וצאצאים
בוקר שישי שמח וטוב אלירז וכולם מחכה לעוד תמונות וכתבות מחתונת אשר ויאנה... שיהיו להם חיים טובים ומאושרים וצאצאים
א אילנה נשיא New member 14/11/14 #5 בוקר טוב לכולנו, אתמול היינו במיסעדה בפלורנטין, פעם ראשונה הפתעה לטובה, לאשר ויאנה הרבה אושר, נחכה תמונות, יוצאת קצת מהבית ניתראה יותר מאוחר, מה קרה לחני ומיטל מישהי יודעת?
בוקר טוב לכולנו, אתמול היינו במיסעדה בפלורנטין, פעם ראשונה הפתעה לטובה, לאשר ויאנה הרבה אושר, נחכה תמונות, יוצאת קצת מהבית ניתראה יותר מאוחר, מה קרה לחני ומיטל מישהי יודעת?
ח חני192 New member 14/11/14 #7 בוקר טוב לאלירז ולכולםםםם תודה לכל מי ששאל איפה אני הלב שלי תמיד כאן וברור שעם אלירז רואה ועוקבת אחרי אלירז בכל מקום שהוא נמצא אני לא כאן הרבה בתקופה האחרונה פשוט עסוקה מאוד מאוד המשך יום מקסים לכולםםם
בוקר טוב לאלירז ולכולםםםם תודה לכל מי ששאל איפה אני הלב שלי תמיד כאן וברור שעם אלירז רואה ועוקבת אחרי אלירז בכל מקום שהוא נמצא אני לא כאן הרבה בתקופה האחרונה פשוט עסוקה מאוד מאוד המשך יום מקסים לכולםםם