לבוש יום ג' פעמיים כי טוב?
R Rosie52 New member 21/6/16 #4 חולצה נהדרת מפתח הצוואר שלה מעולה לך והפרינט מקסים. מתה על הלוק הקליל הזה אייבורי, האייקון של הפצצה נמצא בשורה הלפני אחרונה של האייקונים (חמישי מימין) אתה גם יכול לכתוב את המילה פצצה בין שני | | ותחסוך לעצמך את החיפוש. רוזי
חולצה נהדרת מפתח הצוואר שלה מעולה לך והפרינט מקסים. מתה על הלוק הקליל הזה אייבורי, האייקון של הפצצה נמצא בשורה הלפני אחרונה של האייקונים (חמישי מימין) אתה גם יכול לכתוב את המילה פצצה בין שני | | ותחסוך לעצמך את החיפוש. רוזי
ל לי וולף New member 21/6/16 #7 ההתחדשויות שלך ממש מוצלחות! החולצה הזו להיט ותיראה מעולה עם סקיני שחור. הכי רוקנרול לא יפתיע אותך לדעת שאני כמובן תוהה אם זה לא יהיה יפה יותר עם החולצה בפנים...
ההתחדשויות שלך ממש מוצלחות! החולצה הזו להיט ותיראה מעולה עם סקיני שחור. הכי רוקנרול לא יפתיע אותך לדעת שאני כמובן תוהה אם זה לא יהיה יפה יותר עם החולצה בפנים...
S shmickey New member 21/6/16 #11 איזו חולצה יפה! תתחדשי!! אני בעד להכניס אותה לחצאית. מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
S shmickey New member 21/6/16 #8 האני איים הום! אתן חושבות שישימו לב שבאתי בפיג'מה? חזרנו ב5 לפנות בוקר ולצערי הייתי חייבת ללכת לעבודה.. מכנסי פיג'מה מh&m גברים וחולצה מכותנה אורגנית - ה&מ נשים. ככה אוכל להמשיך לישון גם במשרד
האני איים הום! אתן חושבות שישימו לב שבאתי בפיג'מה? חזרנו ב5 לפנות בוקר ולצערי הייתי חייבת ללכת לעבודה.. מכנסי פיג'מה מh&m גברים וחולצה מכותנה אורגנית - ה&מ נשים. ככה אוכל להמשיך לישון גם במשרד
ל לי וולף New member 21/6/16 #9 וולקאם את גדולה השילוב מגניב בעייני מאוד ואם התמונה מעידה מספיק טוב, אז זה לא נראה כמו פיג'מה וזה נראה COOL
וולקאם את גדולה השילוב מגניב בעייני מאוד ואם התמונה מעידה מספיק טוב, אז זה לא נראה כמו פיג'מה וזה נראה COOL
S shmickey New member 21/6/16 #10 בינתיים אף אחד לא העיף מבט מיוחד אז נראה לי שזה עובר. רישמית המכנסיים הופכים למכנסי עבודה התגעגעתי
א אייבורי New member 21/6/16 #12   נומי נומי   דווקא לא פיגמתי בכלל. די מגניב (מזל שהנעלים מסגירות אותך )
S shmickey New member 21/6/16 #20 תודה שמחה לראות שחוץ מנסיון ההפיכה שלך לפני כמה ימים, היית ילד טוב.
H Happy Goth New member 21/6/16 #13 חחחח אדירה שכמותך!!! איזה כייף שחזרת וישר גרמת לי לצחוק! נראה נוח וקליל אני אתמול דפקתי סייסטה במשרד