היה יולי מוזר
זה היה היולי הראשון שלא היה לי חופש, מוזר... מוזר לכתוב תאריכים כמו "27/07", ולראות מקומות סגורים, אנשים צמים בתשעה באב. לא נראה לי שהייץי פעם מחוץ לבית בתשעה באב קודם...
שם: יעל
תאריך לידה\גיל: 19
איזור חיוג\מיקום בעולם: 08
מתוך הסדרה, קראתי את: כוללם
והכי אהבתי את: משחקי הרעב
הדמות האהובה עליי היא: היימיטץ'
וחוץ ממנה, גם: היו עוד?
טים? גייל
ספר החודש: האח הקטן/ קורי דוקטורוב: קחו מתמטיקה, מחשבים, מתח ואזרחות וחברו אותם לדברים שעומדים במרכז חייו של נער שנכלא למתקפת טרור על אמריקה ונחשד, עם עוד אמריקאים רבים (ורובם לא-לבנים) לטרוריסט בעצמו, ע"י משרד ההגנה האמריקאי.
סדרת החודש: ניוזרום! אוקיי, עדיין קשה לעקוב ואנחנו בינתיים עוד תקועים ב2011, אבל זה מתקדם וג'ימאגי ועוד קצת טרור ואזרחות אמריקאיים.
סרט החודש: אני אף פעם לא זוכר איזה סרטים ראיתי כי אני לא רושמת אותם כמו ספרים.. ראינו את "אנשים כמוונ" לפני כמה ימים, והוא היה נורא מוזר כי הוא מתאר סיטואציה אנושית מוזרה ואפילו קצת מזעזעת, אבל בסופו של דבר ץתמכנו בעצם קיומו של הדמות הראשית כמו שהוא אז
דברים טובים שקרו החודש: פיראטים! תראובאנגלית כי המדבבים הם: ראסל טובי, יו גרנט, מרטין פרימן ודייויד טננט! חוץ מזה הסרט מצחיק.
תוכניות לחודש הקרוב: להתחיל לצאת קצת, תל אביב...
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: שנמריץ קצת אחת את השנייה, כי נובמבר זה עוד שלושה חודשים, שזה באמת כלום
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: אני באמת לא פה לאחרונה, אוקיי? נגיד הזנחתי לגמרי את הפרוייקט 50 מלים ב404- כתבתי על שלוש מילים ואני לא אוהבת את מה שתכתבי, אבל בזיהוישירים
מילות סיכום\מסר לאומה: אז כתבתי 13000 מילים ועכשיו אני פשוט עומדת במקום מחכה ליקום שיבטא אותן
ותמונה, לסיום: TRUE STORY