פינת הדברים הטובים והנעימים
מ מרגנית2 New member 13/6/17 #2 אני בחופשת מחלה יושבת בבית. מרימה רגל כואבת על הספה. הילד יצא בזמן לבית ספר עם סנדביצים ותפוח.. אחותי הביאה אבוקדו מהעץ שלה.. אז יש לי מה לאכול.. הילדה מסתגרת ולומדת.. חייבת מאה... סתם יום של חול.. כיף. תוכניות לחופש?? הילד בחופש. הילדה לומדת כל הקיץ. ואני בעבודה... אגב אמבי נתראה בקמפינג! נרשמתי בזמן!!!
אני בחופשת מחלה יושבת בבית. מרימה רגל כואבת על הספה. הילד יצא בזמן לבית ספר עם סנדביצים ותפוח.. אחותי הביאה אבוקדו מהעץ שלה.. אז יש לי מה לאכול.. הילדה מסתגרת ולומדת.. חייבת מאה... סתם יום של חול.. כיף. תוכניות לחופש?? הילד בחופש. הילדה לומדת כל הקיץ. ואני בעבודה... אגב אמבי נתראה בקמפינג! נרשמתי בזמן!!!
א אורית היחידנית New member 13/6/17 #3 גאווה של אמא הבת הבכורה שלי בכיתה ג', עברה בהצלחה את המבחנים לאיתור מחוננים (כולל שלב ב'). בשנה הבאה תלמד יום בשבוע במכללה. החזה שלי נפוח מגאווה.  
גאווה של אמא הבת הבכורה שלי בכיתה ג', עברה בהצלחה את המבחנים לאיתור מחוננים (כולל שלב ב'). בשנה הבאה תלמד יום בשבוע במכללה. החזה שלי נפוח מגאווה.  
Y yarden43211 New member 13/6/17 #9 בהצלחה! אני מכירה את התחושות, הבת שלי עברה את המיבחנים בשנה שעברה, ויוצאת ליום שליפה. שיהיה לילדה הרבה הצלחה שתהנה ותסכיל, ותרחוש חברים חדשים.
בהצלחה! אני מכירה את התחושות, הבת שלי עברה את המיבחנים בשנה שעברה, ויוצאת ליום שליפה. שיהיה לילדה הרבה הצלחה שתהנה ותסכיל, ותרחוש חברים חדשים.