שרשור ברזילאי

elall

Member
מנהל
שרשור ברזילאי

תגובות על פרקי השבוע ודיונים אחרים הקשורים לטלנובלות ברזילאיות

elall

Member
מנהל
ניסיתי את O Tempo não Para

איזו טלנובלה חמודה וכייפית
. ראיתי 4 פרקים ראשונים ובנתיים נראה לי אמשיך. בהמשך נראה אם משהו לא מעניין יחליף את "הכוח לאהוב" אולי אנסה את ה Deus Salve o Rei.
סיכום על O Tempo não Para: סה"כ נראת טלנובלה קלאסית במבנה שלה. מהפרק הראשון ברור שיש שם זוג ראשי שכנראה סיפור אהבה שלהם יהיה מרכז העלילה. אבל חלק גדול מהדרמה, סיבוכים וגם צחוקים יבואו מהקטע שמחצית הדמויות הם במקור מלפני 130 שנה. כרגע זה נותן הרבה עניין וקסם, אבל אני קצת חוששת שזה יעלם ברגע שהדמויות ה"תקופתיות" יתרגלו לחיים במאה ה21, ואז זה יהפוך לטלנובלה רגילה
.
סה"כ כל השחקנים עושים עבודה מצויינת, הרבה דמויות שאני אוהבת, הזוג הראשי מאוד חמוד עם הרבה כימיה. אגב, בעקבות הסדרה הם הפכו לזוג גם במציאות, אז כל האהבה וכימיה על המסך זה אמיתי.
קצת עשו פדיחה עם הליהוק, הבנתי שהם החליפו שחקן ברגע האחרון, רק שקצת פספסו וליהקו לתפקיד הראשי מישהו 10 שנים יותר צעיר מהשחקן שהיה אמור לשחק מלכתחילה ויצא "קצת" לא אמין. לא שיש לי טענות לשחקן הראשי, הוא בסדר ונראה טוב בזוג עם ז'וליאנה פאייבה, אבל צעיר מדי לדמות הזאת ועוד כשליהקו את קליאו פירס לתפקיד הארוסה שלו. היא בכל נראת מזעזע, מנותחת ונראת דודה לידו.
ודבר אחרון, המוזיקה
בחירות מאוד מוצלחות בעיניי,שיר נושא חמוד, השיר של הזוז הראשי מאוד יפה! וגם הרבה שירים אחרים יפים ומגניבים.

faery18

New member
מגניב לך צפייה מהנה

היא בהחלט נשמעת שווה ביותר

ואיזה קטע שהראשיים הפכו לזוג גם במציאות

גם אני אהבתי את השירים של הטלנובלה
אגב גם במראה של החיים עושה רושם שיהיו שירים יפים באנגלית שכבר הספקתי להתמכר אליהם

elall

Member
מנהל
כמה עדכונים על טלנובלות עתידיות של גלובו

elall

Member
מנהל
O Sétimo Guardião טלנובלה הבאה של 9

טלנובלה של אגינלדו סילבה (אימפריה, שקר היופי, אשת הגורל).
הטלנובלה תעלה ב12 לנובמבר בברזיל.
הטלנובלה היא בסגנון פנטזיה:
הסיפור מתרחש בעיירה בדיונית "סרו אזול", ונראת עיירה רגילה. היא מוקפת בהרים וטבע, וטכנולוגיות של ימינו כמו אינטרנט וטלפונים סלולריים עדיין לא הגיעו. תחת עיירה זו נמצא מאגר מים מיוחד ועצום ועליו שומרים 7 שומרים. אג'ידיו הוא השומר הראשי (אנטוני קלוני). תמיד בקרבת השומרים מסתובב החתול בשם לאון. יש כאלה שחושבים שהחתול בעל כוחות מיסטיים.
יש עוד דמות מיוחדת בעיירה - לוז דה לואה (אור הירח) שאותה משחקת מרינה רוי ברבוסה. היא נראת בחורה רגילה, אבל היא יודעת שהיא לא. מאז שהייתה קטנה היו לה חזיונות מוזרים שהיו מתגשמים, ובנוסף, יש לה קשר מיוחד לחתול לאון, היא יכולה לתקשר איתו.
הסיפור מתחיל כאשר החתול לאון נעלם. עבור השומרים זה מסמל שלאון יצא לחפש שומר ראשי חדש, משום שמותו של הנוכחי מתקרב.
רחוק משם, בריו דה ז'ניירו , חיה ולנטינה (ליליה קבראל) שחולמת לראות את בנה גבריאל מתחתן (ברונו גליאסו) לבת של מיליונר אולבו (טוני ראמוס), אך גבריאל מסרב ועוזב את ריו דה ז'ניירו. באותו יום שהוא מחליט לנטוש את הכל ולברוח, החתול לאון עובר את דרכו. בלי להתכוון, גבריאל מגיע לעיירה סרו אזול ופוגש את לוז ומתאהב בה. גורלו להפוך לשומר הראשי, אך יש בעיה גדולה, השומר הראשי לא יכול להתחתן.
&nbsp
&nbsp

faery18

New member
איזה תסריט גאוני

זה תסריט לפריים טיים
ועוד עם טוני ראמוס ומרינה רוי ברבוסה

לאחרונה יש לברזילאים כאלה רעיונות גאוניים אני אוהבת איך שהם משלבים יותר
ויותר את הקטע המיסטי בטלנובלות שלהם

&nbsp
תודה רבה על המידע המעניין

AndreiTR

New member
נשמע מעולה

מקווה שהיא יותר מוצלחת מ''השמש השנייה'' שלצערי לא נראת וואו למרות ג'יובאנה ואדריאנה.

elall

Member
מנהל
אז זאת לא רק הרגשה שלי

זה נראה שהטלנובלה הייתה די פלופ בברזיל, ובכללי נראת משעממת. אישית לא אתבאס אם יוותרו עליה ולא יביאו אותה. לא חסרות טלנובלות טובות משעות אחרות.

elall

Member
מנהל
שתי טלנובלות של 6 שצפויות לבוא אחרי Espelho da Vida

הטלנובלה הבאה אחרי Espelho da Vida נקראת Órfãos da Terra (יתומים מאדמה?) ותעלה במרץ בגלובו.
הטלנובלה היא של היוצרים טלמי גואדס ודוקה ראשיד, שאחראיות על "תכשיט נדיר". הפעם נושא הטלנובלה תהיה על פליטים מסוריה. השחקנים הראשיים הם ז'וליה דלאביה (לא מוכרת אצלינו) ורנטו גואז (גם לא מוכר). עוד ישחקו פאולה בורלמקי (שדרות ברזיל, כללי המשחק ועוד..), אליסי וגמן (בזמן שישנת) תהיה הרשעית של טלנובלה ומוחמד חרפוח (שובל שקרים).
אחריה תעלה טלנובלה תקופתית Nos Tempos do Imperador מאותם יוצרים שיצרו את "Novo Mundo", והיא תהיה סוג של המשך. השחקנית אנדראה הורטה (אימפריה) תשחק נסיכה איזבל, שנחשבת לאחת הדמויות החשובות בהיסטוריה של ברזיל. הטלנובלה תעלה ב אוקטובר 2019.

faery18

New member
הראשונה לא נשמעת משהו אבל כמה טוב שהשנייה שוב תקופתית

רק הראשית לא הכי מתאימה מקווה שיחליפו שחקנית בהמשך

אנדריאה הורטה שיחקה את ה
בזמן לאהוב והיא עשתה את זה ממש טוב

בניגוד לאימפריה שלא ממש התחברתי למשחק שלה שם מה גם שהייתה לה שם
דמות מעצבנת, אם כי לא רעה. לפי דעתי מתאים לשחקנית הזו רק תפקידים של

elall

Member
מנהל
ידעתי שתרצי לדלג על הראשונה

אנדראה הורטה שיחקה לא מזמן בסדרה תקופתית של 11, והבנתי שהיה לה גם תפקיד די דומה, של איזשהי בת אצולה שנלחמת על צדק.

faery18

New member
חחח
נו מה זה יותר נושא לסרט תיעודי אבל לא לטלנובלה

לגבי אנדריאה עדיין מעדיפה אותה כ

אבל איזו נובלה יפה ומושקעת

elall

Member
מנהל
סוף סוף חזרתי לקצב של ויוה

בזכות החגים והרבה חופש הצלחתי להדביק קצב.
העניינים ממשיכים להתקדם, ביבי ממשיכה לשקוע בעולם הפשע, היא כבר מזמן שם במעגל הזה, בכנופיה הזאת, אבל כל פעם יורדת עוד ועוד. עכשיו היא כבר קיבלה את הכינויי המפורסם שלה "ביבי פריגוזה" (ביבי מסוכנת). נו מילא היא הגיעה לאן שהגיעה, אבל היא עוד מאשימה את כל העולם , אבל רוביניו והיא הם קורבנות, בגלל ז'ייזה, בגלל לקוחות במסעדה של דנטאס, בגלל כווולם הם הפכו לראשי כנופיית סמים, כי הם מסכנים, לא הייתה להם ברירה. זה "הישרדות" כמו שהיא הסבירה לקאיו על הצתת מסעדה. קאיו גם כבר מאכזב. לא מבינה איך עדיין יש לו רגשות כלפיה. הרי מה נשאר מאותה ביבי שהוא אהב? מראה שלה? אבל מה עם האישיות שלה? איך הוא מסוגל לאהוב אותה עם האישיות הדוחה שהתגלתה בפניו? הוא גם סובל מאותה טיפשות עיוורת.
עכשיו ביבי גם מאושרת שזקה בכלא, היא חושבת שסיפור של זקה ורוביניו זה אותו הדבר
מעניין עכשיו למי תאמין ריטיניה לביבי או לז'ייזה? בצד של מי היא תהיה, של חברה שלה ביבי או זקה?
דוד גרסיה מעצבן. מנסים להציג אותו כמישהו בעל חוכמת חיים, שמבין הכל יותר טוב מכולם ומחלק עצות טובות לכולם, אבל זה לא בדיוק מסתדר עם המעשים שלו בעבר, כי איזה בן אדם נורמאלי נוטש את הילדים שלו כדי לטייל בעולם?
סוף סוף סילבנה נתפסה על חם ואאוריקו מגלה את האמת. האמת זה סיפור שקצת נמרח, או יותר נכון זה לא שנמרח, פשוט הקדישו לזה יותר מידי זמן מסך וזה הרגיש שזה פשוט חוזר על עצמו.

tami129

New member
למה באתר הרשמי לא מוסיפים עוד תקצירים

הסדרה התחילה להשתפר אבל עדיין לא ממש, הדמויות של ביבי וריטיניה התחילו להיות יותר ברורות
אני עדיין טוענת שאיך שאיוונה מרגישה היא היתה צריכה להרגיש את זה כבר בגיל ההתבגרות...למה אז היא לא התחילה להתמרד? אבל לא נורא.

חבל לי שאף אחד לא צפה איתי ברוק סטורי...דווקא היתה סדרה טובה מאד, אני מנסה איכשהו לחבר בין שתי הסדרות אבל כל האנשים לא מתחברים.

למעלה