סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

YEEZUS

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
היה לי איזה סיפור קטן בעבודה שהיה לי חשוב לעמוד על שלי, ועשיתי את זה בדרך לא כל כך מקובלת, אבל בסופו של דבר הרגשתי ש"ניצחתי" את זה וקיבלתי את מה שרציתי. :)
גם חזרתי לעשות שיעורי נהיגה עם מורה חדש שאני מבסוט עליו ממש.
משהו רע שקרה השבוע:
בכל זאת, זה היה לא נעים והיו השלכות למקרה (שגם עליהם התגברתי בקלות
). גם קצת נמאס לי כבר לעבוד כל היום.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
שיהיה לי שבוע מצוין.
התחדשות השבוע:
התחדשתי בבגדים ונעליים חדשות.
סרט השבוע:
לצערי לא היה לי זמן.
סדרת השבוע:
"זגורי אימפריה" זאת חתיכת סדרה טובה. באמת, אחת האהובות עלי אי פעם.
גם "פאודה" של יס זאת סדרה מאוד טובה. קצת מפשלים בביצוע, אבל העלילה והכיוון שהסדרה הזאת הולכת ממש טובים.
שיר השבוע:
Young Thug - Check
Tyler, the Creator - Fucking Young האדיר
אלבום השבוע:
B'Day של ביונסה. הרבה זמן לא שמעתי אותו, ובכללי לא שמעתי הרבה זמן אלבומים שלה. אני שומע בזמן האחרון רק את 7/11 ו-Drunk in Love, אז היה קצת כיף לחזור אליה.
מאכל השבוע:
ההמבורגר של BBB לא ימאס עלי אף פעם.
ציטוט השבוע:
"In Search of... did more for me than Illmatic"
מתוך DEATHCAMP של טיילר, דה קריאטור. מת על זה שהוא לא מתבייש להציר דברים כאלה.
תמונת השבוע:
אחת העטיפות האהובות עלי אי פעם בערך.
תכניות לסופ"ש:
יום הולדת לחבר בערב, ומחר מתכנן להשלים את כל שעות השינה שאיבדתי בשבוע האחרון.

לא לשמור דברים לעצמך, תמיד תעמדו על מה שאתם מאמינים בו, גם אם זה יהיה בעייתי בעיניי אחרים.

DAN1EL

New member
טוב מאוד שעמדת על שלך בעבודה! :)

מעסיקים הרבה פעמים חושבים שאנחנו עבדים.
אנשים שעובדים איתנו חושבים שהם יכולים לדרוך עלינו.
צריך לאפס את האנשים האלה ולהעמיד אותם במקום.
&nbsp
אני צריך להתעדכן בענייני טיילר דה קריאייטור (
), הייתי בחו"ל.
&nbsp
ראית בסוף את "פאלו אלטו"?

ערן1987

New member
שאפו על העמידה על שלך

זה לא תמיד קל לעשייה אבל באמת שאפו.. ובאיזה שיעור אתה? למה הפסקת עם הקודם? בהצלחה כמובן

&nbsp
כולם עפים על "פאודה" ורק אני לא רואה! חחח.. אני מתלבט אם להתחיל לראות את זה במקביל ל"בית הקלפים" או לחכות שאסיים לפח העונה הזו (אני באמצע עונה 2)
&nbsp
והעטיפה

ערן1987

New member
שני!!!!!!!!!!11

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברים שלא ראיתי נצח נצחים וזה היה נחמד. מצד אחד, זה קצת מאכיל אותי בסרטים כי קצת התנתקתי מהם במכוון ועכשיו אני קצת בהתלבטויות מה לעשות בהמשך.. אולי אחדש איתם את הקשר אבל פשוט אצמצם את זה, לא יודע. חוץ מזה, כמעט בכל יום דיברתי בטלפון עם חברים וידידות שלא דיברתי איתם/ן הרבה זמן, קצת לרענן את הקשר וזה היה נחמד.
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי לפני כשבועיים מ-eBay את The Bends של רדיוהד, אלבום אדיר. הבעיה? הקופסא הגיעה קצת שבורה וזה גרם לחוברת להיקרע קצת וזה ממש מעצבן! המוכר עונה לי ומוכן להחליף לי את המוצר אבל אני מתעצל לעשות את זה, למרות שהוא מוכן לשלם גם על עלויות המשלוח. סתם אין לי כוח לזה אז אני לא יודע אם לדלג על זה וזהו (הדיסק עלה לי כ-30 ש"ח כולל המשלוח) או לא. עצות?
&nbsp
אה, ויותר גרוע מזה שעכשיו נזכרתי בזה!! נגמרה לי הבטריה בשלט של האזעקה באוטו במוצ"ש הקודם וכל החנויות היו כבר סגורות. יכולתי להיכנס לאוטו עצמו אבל הוא לא הפסיק לצפצף ולהאיר, מפה לשם אני והחברה נסענו לבית של ההורים שלי (באוטו שלה) באורנית כדי לקחת מהם את המפתח הספייר שיש להם - שגם לו נגמרה הבטריה!! כאב ראש גדול, היה כבר מאוחר והיינו גמורים מעייפות אז השארתי את האוטו שלי. בסוף חיכינו לראשון בבוקר, השארתי את האוטו בקניון איילון, והלכנו לאוטו דיפו שם קנינו בטריות למפתחות והכל חזר לקדמותו.. אבל פאק, כמה שזה היה מעצבן!!
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ידידה טבוה שלי מגיל 10 מתחתנת בשבוע הבא! יהיה כיף :) חוץ מזה, יום העצמאות(=יום חופש!) נופל בדיוק בחמישי ככה שמצפה לי סופ"ש ארוך ומהנה חח
&nbsp
התחדשות השבוע: זה לא מהשבוע, אבל בכל זאת: קניתי 4 דיסקים!! Born To Run של ברוס ספרינגסטין, Ten של פרל ג'אם, Vulnicura של ביורק ואת Ten Love Songs של סוזאן סאנדפור שהוא הפתעה ממש ממש גדולה בשבילי!!
&nbsp
סרט השבוע: ראיתי כמה סרטים השבוע וזה בא אחרי תקופה ארוכה יחסית שלא ראיתי בה הרבה סרטים.. ראיתי את "מהיר ועצבני 7" שהיה טיפשי ומפגר אבל כלל סצנות אקשן כיפיות ומהנות והוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך, את "הזייפנים" השואתי שאיכזב אותי מאוד ואפילו לא עניין אותי - סרט מאוד מפוספס בעיניי וממש לא ברורה לי כל ההתלהבות ממנו (בטח ובטח לא הזכייה באוסקר), "בובספוג 2" שהיה משעשע ולפני כשעתיים ראיתי בטלוויזיה את "פילומנה" שרציתי לראות מלא זמן והוא סרט חמוד מאוד, מרגש במידה הנכונה (אם הייתי במוד יותר רגשני אני בטוח שאפילו הייתי מזיל דמעה) וכולל ביקורת לא קטנה על הכנסייה הקתולית. בלי קשר, ג'ודי דנץ', שאני בדרך כלל לא מחובביה, הייתה נפלאה בתפקיד שלה בסרט הזה.
&nbsp
סדרת השבוע: נוהל "בית הקלפים".. מה שכיף הוא שבגללי חבר טוב התחיל לראות את הסדרה גם כן והוא התמכר אליה ועוד רגע עוקף אותי בפרקים! חח
&nbsp
ספר השבוע: לא היה לי זמן השבוע לספרים לצערי
&nbsp
שיר השבוע: Big Girls Cry של סיה. ריגש אותי כבר מהשמיעה הראשונה אבל מאז שיצא הקליפ שלו הוא עושה את זה אפילו יותר.
&nbsp
אלבום השבוע: 808s & Heartbreak המרגש של קנייה

&nbsp
מאכל השבוע: אתמול חברה שלי ואני הכנו מאפס פסטה בולונז, כולל הרוטב והכל, ויצא טעים! לא יצא מושלם, היינו יכולים לשנות קצת פה-קצת שם, אבל יצא מוצלח והיה גם כיף להכין את זה.. הניקיון של כל הבלאגן, זה כבר משהו אחר

&nbsp
ציטוט השבוע: אוי נו, אני גרוע בדברים האלה. סורי ):
&nbsp
תמונת השבוע: אין תמונות פה, תסתדרו

&nbsp
תכניות לסופ"ש: אתמול הלכתי עם החברה לארוחת שישי אצל אבא שלה ואחר כך יצאנו לפאב עם חברים, היה נחמד. היום לא קרה משהו מיוחד מדי, ראיתי בטלוויזיה את "פילומנה", עשיתי קצת כלים, קצת ניקיתי בבית.. קיצר, יצאתי עקרת בית

&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אז מה התוכניות שלכם ליום העצמאות?

DAN1EL

New member
אלבום השבוע

לגמרי שרד את מבחן הזמן. עדיין מדהים.
&nbsp
תתחדש על הדיסקים!
&nbsp
ואתה ממש, אבל ממש, התמכרת לאיביי! בקטע מפחיד!

ערן1987

New member
זהו, שהייתה לי הפסקה יחסית ארוכה מאיביי

וקצת חזרתי לשם לאחרונה חח.. אבל זהו, די, התמתנתי שוב*. רק עוד 2 דיסקים אמורים להגיע וזהו, חלאס!
&nbsp
*שקר גס שערן אומר לעצמו כדי שהוא ירגיש טוב יותר עם עצמו.

RTur

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
יש לי הרבה. היה ממש אחלה שבוע.
2 הופעות שלי, הלכתי עם חברים לבמות ביום העצמאות ברמה"ש והייתה הופעה של דני סנדרסון (שהייתה מעולה ממש!), בעצמאות בבוקר ארגנו עם חברים סוג של פיקניק (התחיל לרדת גשם אז בסוף ישבנו בדירה של אחד מהחבר'ה חח) בבוקר, בערב עשינו על האש עם המשפחה והיה ממש כיף (וגם ראיתי את ה"אחיין" שלי שוב אחרי הרבה זמן שלא יצא לי), התחלתי להפיק שיר מקורי למישהי שהיא ממש לא הסגנון שלי (ממש ממש לא הסגנון שלי חח. אני כן אוהב את השיר אבל זה לא קרוב לסגנון שאני עושה ומפיק בדרך כלל) ולא הייתי בטוח אם זה יעבוד אבל שלחתי לה דמו ראשוני והיא ממש אהבה + גיליתי שהייתי בטלוויזיה לאיזו תקופה ולא ידעתי
- לפני כמה חודשים קראו לי להקליט שירה לפרסומת של קוקה קולה אבל אמרו שזה צריך לעבור אישור של החברה ורק אם הם יאשרו אני אקבל תשלום. לא כל כך היה אכפת לי שזו עלולה להיות עבודה בחינם כי זה היה לעבוד עם מפיק ממש מוכר וזה היה טוב לי לטפח איתו קשרים חח. בינתיים עברו איזה 3 חודשים ולא דיברו איתי מאז וחשבתי שבטח זה לא עבר. אני לא רואה טלוויזיה כבר תקופה ארוכה מחוסר זמן/עניין (בטח לא בשביל לראות פרסומות חח) אז לא באמת ידעתי מה קרה עם אותה פרסומת. לפני כמה ימים אני מקבל מייל שאשלח להם חשבונית
.
משהו רע שקרה השבוע: לא היה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ביום שני משתתף בתחרות עם שני שירים שלי ברימון עם 8 נגנים וזה ממש כיף. הם גורמים לי להרגיש ג'סטין טימברלייק לרגע (יש שלושה נשפנים חח)! + יש לי 3 הופעות חוץ מזה + רובי וויליאמס ביום שבת + הקלטות נשפנים לשיר אחר שאני מפיק. פאן פאן פאן
התחדשות השבוע: השתדרגתי לסוג של פלאפון חדש חח. אבא קנה לאמא פלאפון חדש, אז השתלטתי על הקודם שלה שהוא יותר טוב ממה שיש לי.
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
Michael Jackson - Break Of Dawn
Madonna - Unapologetic Bitch, Body Shop, Holy Water, Joan Of Arc
אלבום השבוע: Madonna - Rebel Heart
מאכל השבוע: העוגה שאמא הכינה לעצמאות
ציטוט השבוע: אדם האחיין שלי בארוחה המשפחתית אומר לי "מה זה ארתור כץ? לא מתאים לך כץ" אז שאלתי אותו מה כן מתאים לי "אממ... ארתור... בימבד!" (השם משפחה שלו חח)

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: הייתה לי אתמול הופעה בב"ש והיום יש לי בת"א באברקסס.

למעלה