שני!!!!!!!!!!11
משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברים שלא ראיתי נצח נצחים וזה היה נחמד. מצד אחד, זה קצת מאכיל אותי בסרטים כי קצת התנתקתי מהם במכוון ועכשיו אני קצת בהתלבטויות מה לעשות בהמשך.. אולי אחדש איתם את הקשר אבל פשוט אצמצם את זה, לא יודע. חוץ מזה, כמעט בכל יום דיברתי בטלפון עם חברים וידידות שלא דיברתי איתם/ן הרבה זמן, קצת לרענן את הקשר וזה היה נחמד.

משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי לפני כשבועיים מ-eBay את The Bends של רדיוהד, אלבום אדיר. הבעיה? הקופסא הגיעה קצת שבורה וזה גרם לחוברת להיקרע קצת וזה ממש מעצבן! המוכר עונה לי ומוכן להחליף לי את המוצר אבל אני מתעצל לעשות את זה, למרות שהוא מוכן לשלם גם על עלויות המשלוח. סתם אין לי כוח לזה אז אני לא יודע אם לדלג על זה וזהו (הדיסק עלה לי כ-30 ש"ח כולל המשלוח) או לא. עצות?

אה, ויותר גרוע מזה שעכשיו נזכרתי בזה!! נגמרה לי הבטריה בשלט של האזעקה באוטו במוצ"ש הקודם וכל החנויות היו כבר סגורות. יכולתי להיכנס לאוטו עצמו אבל הוא לא הפסיק לצפצף ולהאיר, מפה לשם אני והחברה נסענו לבית של ההורים שלי (באוטו שלה) באורנית כדי לקחת מהם את המפתח הספייר שיש להם - שגם לו נגמרה הבטריה!! כאב ראש גדול, היה כבר מאוחר והיינו גמורים מעייפות אז השארתי את האוטו שלי. בסוף חיכינו לראשון בבוקר, השארתי את האוטו בקניון איילון, והלכנו לאוטו דיפו שם קנינו בטריות למפתחות והכל חזר לקדמותו.. אבל פאק, כמה שזה היה מעצבן!!

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ידידה טבוה שלי מגיל 10 מתחתנת בשבוע הבא! יהיה כיף
חוץ מזה, יום העצמאות(=יום חופש!) נופל בדיוק בחמישי ככה שמצפה לי סופ"ש ארוך ומהנה חח

התחדשות השבוע: זה לא מהשבוע, אבל בכל זאת: קניתי 4 דיסקים!! Born To Run של ברוס ספרינגסטין, Ten של פרל ג'אם, Vulnicura של ביורק ואת Ten Love Songs של סוזאן סאנדפור שהוא הפתעה ממש ממש גדולה בשבילי!!

סרט השבוע: ראיתי כמה סרטים השבוע וזה בא אחרי תקופה ארוכה יחסית שלא ראיתי בה הרבה סרטים.. ראיתי את "מהיר ועצבני 7" שהיה טיפשי ומפגר אבל כלל סצנות אקשן כיפיות ומהנות והוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך, את "הזייפנים" השואתי שאיכזב אותי מאוד ואפילו לא עניין אותי - סרט מאוד מפוספס בעיניי וממש לא ברורה לי כל ההתלהבות ממנו (בטח ובטח לא הזכייה באוסקר), "בובספוג 2" שהיה משעשע ולפני כשעתיים ראיתי בטלוויזיה את "פילומנה" שרציתי לראות מלא זמן והוא סרט חמוד מאוד, מרגש במידה הנכונה (אם הייתי במוד יותר רגשני אני בטוח שאפילו הייתי מזיל דמעה) וכולל ביקורת לא קטנה על הכנסייה הקתולית. בלי קשר, ג'ודי דנץ', שאני בדרך כלל לא מחובביה, הייתה נפלאה בתפקיד שלה בסרט הזה.

סדרת השבוע: נוהל "בית הקלפים".. מה שכיף הוא שבגללי חבר טוב התחיל לראות את הסדרה גם כן והוא התמכר אליה ועוד רגע עוקף אותי בפרקים! חח

ספר השבוע: לא היה לי זמן השבוע לספרים לצערי

שיר השבוע: Big Girls Cry של סיה. ריגש אותי כבר מהשמיעה הראשונה אבל מאז שיצא הקליפ שלו הוא עושה את זה אפילו יותר.

אלבום השבוע: 808s & Heartbreak המרגש של קנייה

מאכל השבוע: אתמול חברה שלי ואני הכנו מאפס פסטה בולונז, כולל הרוטב והכל, ויצא טעים! לא יצא מושלם, היינו יכולים לשנות קצת פה-קצת שם, אבל יצא מוצלח והיה גם כיף להכין את זה.. הניקיון של כל הבלאגן, זה כבר משהו אחר

ציטוט השבוע: אוי נו, אני גרוע בדברים האלה. סורי ):

תמונת השבוע: אין תמונות פה, תסתדרו

תכניות לסופ"ש: אתמול הלכתי עם החברה לארוחת שישי אצל אבא שלה ואחר כך יצאנו לפאב עם חברים, היה נחמד. היום לא קרה משהו מיוחד מדי, ראיתי בטלוויזיה את "פילומנה", עשיתי קצת כלים, קצת ניקיתי בבית.. קיצר, יצאתי עקרת בית

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אז מה התוכניות שלכם ליום העצמאות?