כנראה שהתקבלתי לאוניברסיטה ויש לי הרבה ספקות
נרשמתי לאוניברסיטה העברית, ארכיאולוגיה והיסטוריה. עוד לא קיבלתי מכתב, אז זה לא רשמי, אבל לפי האתר התקבלתי.
יש לי ספקות גם בנוגע ללמוד השנה וגם בנוגע למקצוע. בחרתי בזה כי החלום שלי הוא ארכיאולוגיה בריטית, אבל הסיכוי שאתקבל לזה לא טוב. אני צריכה להימנע מחשיפה לשמש, מבחינה בריאותית. לפני שנים וויתרתי על החלום הזה כי הוא הרגיש כמו חלום וזהו, ורק לפני כמה חודשים פיתחתי תקווה שזה אפשרי, הייתי רוצה לראות כמה זמן עוד אאמין שיש לי סיכוי שאצליח לפני שאתחיל ללמוד.
המקצוע השני שבחרתי הוא היסטוריה, למען אותו החלום. וויתרתי על לבחור מקצוע שני בשביל תוכנית ב. אם הייתי בוחרת ללמוד אנגלית\בלשנות, זה היה יכול לעזור לי להיות מתרגמת, למשל.
ההורים שלי לא מתלהבים מהבחירה שלי.
ו... עם כל הכבוד לרצון שלי ללמוד באנגליה בכלל, אני מפחדת ללמוד אפילו בעיר אחרת.
מצד שני, זה החלום שלי, וזה גם מתאים לקריטריונים נוספים שאני רוצה שהעבודה שלי תתאים אליהם. אני רוצה לעבוד במשהו יוצא דופן, למרות שזה סיכון כי אני מניחה שברוב המקצועות יוצאי הדופן יותר קשה למצוא עבודה (מהבדיקה שלי נראה שקשה למצוא עבודה בארכיאולוגיה, ועוד בתחום הספציפי שאני רוצה, בלי קשר לזה שלמי שלמד בבריטניה יהיה יתרון משמעותי עליי), ובמילא אני חושבת שאני לא מתאימה לרוב העבודות שאני מסוגלת לחשוב עליהן.
אני תוהה כמה אני אתחרט עם אקח את הסיכון ואלמד את זה, ותוהה כמה אתחרט אם אוותר על זה.