השרשור הלא קשור

herouth

New member
אותה בעיה לא רק ביפן אלא גם סדרות באנגלית.

בארה״ב אמנם יש כבר אתרים שאפשר לצפות בהם בסדרות בצורה חוקית (הולו וכאלה), אבל הם חוסמים אותם לחו״ל. מסיבות של חשיבה דינוזאורית. ויפן, מה לעשות, ידועה בחשיבה יותר דינוזאורית מהדינוזאורים בעניינים כאלה.

innocence

New member
רק שפה לכאורה זה אחרת

כי כן יש מאגר של אנימה שאפשר לצפות בתשלום מחו"ל, רק שהוא כל כך קטן ולא כולל בתוכו אף סדרה או סרט פופולאריים מספיק בשביל שמישהו יטרח בכלל...

herouth

New member
לא שונה. הרי גם סדרות באנגלית יש אפשרות להשיג חוקי

...דרך איטיונז וכאלה, אבל לא ממש מגוון רחב ועדכני.

אפשר לצפות גם בחינם באופן חוקי

ונכון שהמאגר קטן מאוד, אבל יש גם סדרות שוות לפעמים.

herouth

New member
מצעד האתרים הכי מכוערים של וואלה

http://tech.walla.co.il/?w=/4/2775309
&nbsp
הסעיף הרלוונטי הוא האחרון: אתרים ביפנית. ומוכרחים להודות, יש בזה משהו. אתרים ביפנית הם פשוט האדה ברמות. הרבה פעמים גם אין שם היגיון בניווט ויש סירבול בצ׳ק אאוט.
&nbsp
אפילו הונטו, שהוא מהאתרים היותר נורמליים, כאשר משווים אותו לאמזון, למשל, אז הכוכבים בצהוב יותר זורח, המחירים אחרי הנחה באדום יותר מבהיק, הפריטים כתובים בכחול בהיר...
&nbsp

innocence

New member
לגמרי.

גם חצי מהזמן אין לי מושג איך להגיע לאנשהו, כי הכותרות של דברים לא באמת אומרות שום דבר.

Tenguy

New member
וגם גודל העיניים של הבנות ביחס הפוך לאורך החצאית

ורוב הבנים שוקלים כמספר הקוביות בבטן, והקיטש תמיד קיים אפילו בסרטים הכי רציניים

ועל זה נאמר : על טעם וריח אין להתווכח, ואחת על כמה וכמה ביפן !
&nbsp
אני דווקא אוהב ומשועשע מן האובר הססגוניות של honto - רק בשבוע שעבר קניתי שם איזה 6 ספרים ואני מאד נהניתי מחווית הקנייה באתר הזה והרבה יותר מאמזון ה״בנאלי״ ...

קורס על יפן ב-edX

עומד להתחיל קורס באתר edX (שמציע קורסים אינטרנטיים בחינם מאוניברסיטאות מובילות בעולם) על התהליכים שיפן עברה בשנים 1850 - 1930 (פתיחה למערב, מודרניזציה וכו') דרך אמצעים ויזואליים. אני מקווה שהסברתי את זה כמו שצריך, כי אני עצמי לא בדיוק הבנתי :)
דף הקורס ב-edX

למעלה