פינת הדברים המשמחים והנעימים

מרגנית2

New member
מתכננת טיול לדרום שוב

הילד לא רוצה לבוא... אמר שהוא יחשוב על זה..
לא יכולה להשאיר אותו לילה לבד
למרות שהוא ענק
כבר בגובה שלי
וחמוד
אבל לילה לבד... לא נראה לי..
ככה אני כבולה אליו. הבכורה כבר עצמאית. אבל הוא עדיין בוכה בלילה..

מרגנית2

New member
במחשבה שניה נשאר בבית

הוא עם החברים שלו
אני עם החברים שלי
ובעיקר החברות שלי
תודה לפורום היקר הזה. זו הכשרה לחיים שלמים - מה שאני לומדת פה. הכנתי כמה סירים לשבת. אורז. עדשים כתומות. עדשים ירוקות. חומוסים השרתי במים למחר..
ואבקת מרק בצל של קנור בשביל הטעם. גם לי קשה הגמילה מאבקת מרק..

יאללה. השעון מצלצל. לקום ללבוש בגדי עבודה ולצאת.. האסטמה נרגעה בלילה והבוסית ביקשה שאגיע היום.

הולכת להכין כריך לנער הרעב... מזל שיש קפטריה בבית ספר שם מכינים לו קציצות בשר.. נותנת לו כסף כל בוקר.

אמבי

New member
יש כמה. אתמול לקחתי בייביסיטר מתוך החלטה שאני יוצאת! לא

יודעת עם מי, לא יודעת לאן, לא יודעת אם עם חבר/ה או לבד. יוצאת! אחרי ניסיונות שונים, חיפושים וגישושים יצאתי לשוק הפשפשים עם חברה שלא פגשתי המוווון זמן. היה נהדר! כזו תחושת חופש ושחרור!!! {קצת חבל שבייביסיטר+חניון+בירה ומנה ראשונה+מלבי (נהדר!) עלו לי 300 שקל, אבל מה לעשות}.
הבוקר היה לי דייט מאתר. עליי לציין שמאוד קשה לי העניין הזה עם האתרים, אך הרגשתי שזו הדרך הממשית שלי להכיר. אני עושה חודשים ספורים עבודת גופנפש מסוימת בענין זוגיות והמטרה שפניתי אל מי שאני עובדת אתה הייתה להתניע את עניין ההיכרות דרך אתרים. ובכן, היה לי דייט, והיה ממש ממש נחמד! נראה אחלה בנאדם ונרשמה התלהבות הדדית ואף נקבע דייט נוסף

בנוסף - כתבתי לחברת פורום ותיקה (מזמן מזמן לא כתבה פה) לברר על נסיעה שמנסה להתגבש באחת הקבוצות ליחידניות בפייסבוק באוגוסט לחו"ל (איזה משפט מסורבל יצא לי). כנראה לא נצטרף, אבל מפה לשם אמרה לי שהם נוסעים לנופש בשבועות. הזמנתי את עצמי ועצמנו להצטרף והיא ממש שמחה והוקל לה

אז גם מחכה לנו משהו נחמד לשבועות.
ולבסוף - הודעתי על העדרותנו הצפויה מארוחה משפחתית (עם פוטנציאל תעוקה גבוה) בשבת ואסע עם הילדים למערת הנטיפים.
בסוף אאמין שיש לי חיים!

מרגנית2

New member
יקירתי את כותבת ואני מיישמת

הילד מסתגר בבית
שמתי ליפסטיק ויצאתי לפגוש חברה טובה.
משם נסעתי לקולנוע
נכנסתי לאולם ריק. סרט ישראלי חדש של איתן גרין. מקסים אין דברים כאלה.
ביציאה מהאולם פגשתי חבר קרוב שלפני כמה ימים צלצלתי אליו כדי לתאם פגישה.
היה כל כך כיף לפגוש אותו! והליפסטיק היה ממש במקום...

אחר כך קניתי לילד מקדונלדס וגלידה
חזרתי הביתה
הילד אכל וצעק שאני לא מקשיבה.
הליפסטיק עדיין על פני העייפות..

מרגנית2

New member
חדרי הבית של איתן גרין. חדש. מעולה.

על נער בגיל הבן שלי עם הורים במשבר גירושין.. הרבה דמעות אבל גם תובנות חדשות...
מחשבות חדשות על משברי גירושין

ובכל זאת טוב לי שלא יושב פה מישהו בסלון וצריך לכבס עוד גרביים..

עמיה ליבליך כתבה בזמנו על ניסועין. כלומר קשר רומנטי עם מישהו רחוק. נראה לי אוטופיה. נראה לי שגם עמיה שינתה את דעתה מאז..
גבר צריך מישהי שתרחץ כלים. שתבשל. שתכבס. ואני קורסת כרגע... לא יכולה לטפל בעוד מישהו..

מה שכן אמבי לקחתי לגימה מהיין האדום שאני שומרת בשבילך.. וזה קצת מטשטש את הכאב...

איזה כיף לצאת...

חמישי שעבר יצאתי זו הפעם השניה בערב מאז נולד בני. הפעם עם שתי חברות למסעדה כמו שכתבת גם אצלי יצא יקר מאוד- מונית, ביביסיטר, מסעדה 200 שח...אבלללל היה כיף הוכחתי לעצמי כשאני רוצה אני יכולה לצאת גם בערב :)

אמבי

New member
איזה כיף לקרוא! יקירתי, שברת אפילו את השיא שלי בהיתקעות בבית

וזה לא עסק! מקווה שהטעם הטוב של הבילויים יעזור לך להמשיך ולצאת בהרבה יותר! נכון תחושת השחרור והחופש שיש בבילוי ערב היא עצומה?

מרגנית2

New member
אויר הלילה הקריר בירושלים הקדושה

זה חוויה שלא חוויתי הרבה זמן...
תקועה בבית מול המחשב..

לאחרונה עולה לגג. נושמת. משקה את העציץ שלי.. (לכל שכן יש עציץ משלו )
צופה בכוכבים
מתכננת ללמוד אסרטרו פיזיקה. בקטנה. רק על הגג שלי :)
גינס וטריקו - כל הכבוד לך! שווה כל אגורה.
זה במסגרת המדור: מה עשית בשביל עצמך הבוקר..

למעלה