Wake Up! It's a beautiful morning

N o R i K o

New member
Wake Up! It's a beautiful morning

לא, לא אכפת לי אם אתם קוראים את ההודעה בשעת לילה מאוחרת - הגיע הזמן להתעורר!
כן, אני מבינה שקיץ וחם ולאף אחד מאיתנו אין באמת כוח לצאת מהמיטה בבוקר\להתרחק מהמזגן\להקליד. אבל אם אני יכולה, אז גם אתם יכולים! D: יאללה חברים, אפ אפ על הרגליים, תקפצו קצת במקום כדי להזרים אדרנלין ותראו נוכחות!
זהו שרשור התפקדות! מה שאומר שאם קראתם אותו ואתם עדיין כאן אתם נדרשים להגיב, לא בשם\גיל\מיקום כמו ההתפקדויות החודשיות אלא בכל תגובה שתראה לנו שאתם עדיין פה ולא הלכתם לשום מקום
גם סתם אייקון בכותרת יכול לעשות את העבודה, וככה אפילו לא תצטרכו להקליד (שזה מה שאתם מנסים להמנע ממנו...
)

ובהזדמנות מרגשת זו... הנושא עלה בעיצומו של הפסיכומטרי שלי כך שעד עכשיו הוא לא כל כך יכול היה לצאת לפועל, אבל לבסוף הגיע השבוע הפנוי שלי, ואיתו...
בלוג הפאנפיקים של הפורום!

אז להזכירכם, הבלוג נועד להוות ארכיון לפאנפיקים שפורסמו בפורום, ובעצם לתת במה נוספת לכותבי משחקי הרעב בתפוז 3= הרעיון הוא שכותבים נוספים שיגיעו לבלוג ירצו לפרסם בו, ועל כן יפרסמו את הפאנפיק קודם כל בפורום, ובכך בעצם בנוסף לפאנפיקים, נוכל גם לקבל לזרועותינו גולשים חדשים בפורום! 3:

את הבלוג אפשר למצוא בכתובת הבאה:
http://blog.tapuz.co.il/2279
(העיצוב בחסות מעין ה100ממת, המון תודות מעין!
)

כפי שאתם רואים, בינתיים מפורסמים שם כל הוואנשוטים שפורסמו בפורום ושכותביהם (יותר נכון, כותביהן) אישרו לי לפרסם אותם - לצערי כרגע לא מדובר ביותר מדי (רק שיר, מעין, יעל, ענבר, מאיה ועמית) ולכן מפורסמים רק 30 וואנשוטים בבלוג, אבל בחיפושים אחר הפאנפיקים כדי להמיר אותם לבלוג מצאתי הרבה פאנפיקים נוספים שפורסמו אבל לא קיבלתי אישור מהכותבים שלהם - אז אם יש מישהו שבמחשבה שניה כן ישמח לפרסם את הפאנפיקים שלו בבלוג - זו ההזדמנות להכריז על כך! D:
בנוסף, בטח שמתם לב לכך שהשבוע נפתחה פינת פאנפיקים בפורום (בחסות שיר ומעין
) - אז אמנם הפעם לא כל כך שיתפתם פעולה (אני מודה, האתגר היה קשה אפילו עבורי
אבל ההודעה עדיין קופצת אז זו ההזדמנות!) אבל אני מקווה שבפעמים הבאות תהיה קצת יותר תהודה, וגם את הפאנפיקים שיפורסמו שם נוכל להעביר לבלוג 3:

כמו שאתם רואים, הפאנפיקים מסווגים לפי דירוג, שיפ, ז'אנר, אורך וניק הכותב. לסיווגים אפשר להגיע דרך התגיות (למשל, אם לוחצים על התגית 'PG', מגיעים לכל הפאנפיקים בבלוג שמסווגים בדירוג הזה). אם למישהו יש רעיונות נוספים לסיווגים - למשל, במקרים של ג'ן לציין את השם של הדמות המרכזית, לא להפריד בין דראבלים לוואנשוטים (דראבל - עד 500 מילים. וואנשוט - 500 מילים ומעלה, יכול להיות אפילו 5000 מילים, כל עוד מפורסם בפעם אחת ולא מחולק לפרקים) או כל דבר אחר - תציינו זאת!

עכשיו, לגבי הפאנפיקים שכבר מפורסמים: להרבה מהם לא היה שם\דירוג\ז'אנר, ועבור התגיות נאלצתי לסווג אותם בעצמי. במקרים של חוסר שם, הוא ניתן בדרך כלל לפי המילה בפרוייקט ה-50 מילים שבעקבותיה הוא נכתב, או שציינתי את השיפ המרכזי בכותרת. אם מישהי לא מרוצה מהסיווג שניתן לפאנפיק שלה ורוצה לשנות אותו, אם מישהי רוצה לשנות את השם, אם מישהי ערכה את הפיק ורוצה לפרסם גרסה מתוקנת שלו ואפילו אם מישהי התחרטה ובמחשבה שניה היא ממש לא רוצה שהדראבל הספציפי שהיא כתבה יתפרסם... רק תאמרנה כאן או במסר
, ואני אשמח לשנות אותו בהתאם לדרישותיה.

את כלללללל הפאנפיקים שנמצאים בבלוג אפשר למצוא ברשימה בצד, מסודרים לפי סדר הא"ב.

וטוב, נראה לי שזהו, לא?

מקווה שלכולכם יהיה סופ"ש מצוין, שתכתבו המון! ושהסיכויים תמיד יהיו לטובתכם!

E l S i

New member
פה, לא מתרחקת |חשוב|

גם אני לא יודעת מה היה השבוע העצל הזה
***אתם ברצינות לא יודעים כלוםםםם על ההורים של קטניס? זה צריך להיות מעניין, כמו הפרק שראיתי אתמול של HIMYM שבו אמא של בארני עוזבת את הבית שבו הוא וג'יימס גדלו ואז כולם מבינים קצת יותר את הרקע לבארני, אז תעשו אותו דבר עם קניס- בשבילי? מבט של התמונה מהסכמ"ש שלי***

אני ממש רוצה "שתכתבו המון!", ושגם אני אכתוב. אבל קודם אתן, ואז אני אקבל השראה (או שאני פשוט אעתיק.)
על ההשקעה והרצינות והעיצוב
אני אשתדל לנצל את הבלוג הזה עד שהוא יתחרט שבראו אותו בכלל.
(אבל אני לא מרשה לעצמי להבטיח כלום כי יש לי כבר חוב למרפי ולמעין)

(תודה על ההסבר - עד היום לא היה לי מושג מה זה וואנשוט!)

למעלה