מעבר לזמן - שובו של ברנרדו!
עד פרק 33
המפגש המחודש של אמיליה וברנרדו אחרי כל כך הרבה שנים היה ממש מרגש
ונראה שגם פה אריאל השפיע לא מעט על מהלך העניינים! נראה היה שהוא מעביר לברנרדו את המיקום של הצריף בטלפתיה איך שעצם עיניים ודיבר אליו כאילו וסלל את הדרך בראשו של ברנרדו ובעצם עזר לו להזכר. יש הרבה רמזים שמעידים על תפקידו של אריאל בטלנובלה הוא כמו מלאך שומר, עוזר לאנשים שומר עליהם. השחקנית שמשחקת את אמיליה פשוט מדהימה בטלנובלה הזו איך שמעבירה רגשות
אהבתי איך שלמרות האמנזיה שלו אותה הוא לא שכח ואיך שהם שוב היו מאושרים יחד בצריף בדיוק כמו בעבר
רק לא ברור מה היא חשבה לעצמה שעזבה אותו לבד כדי לקטוף עשבי מרפא, היה ברור שהוא יכול להיעלם שוב במצבו. והנה לרוע המזל בנטו הצליח "לצוד" אותו
עוד יותר מלחיץ היה איך ששנייה לפני שראול הצליח לשחרר אותו הוא נתפס על חם!
בינתיים
ליביה הספיקה להתקדם בתפקיד באחוזה ועכשיו היא המשרתת האישית של הרוזנת
כמובן שבאותו רגע נתון זה היה מצויין בשביל התכנית שלה רק לא ברור לי למה היא טרחה להציל אותה כשלא הצליחה לנשום שהרי היא יודעת טוב מאוד שאותה רוזנת ניסתה להרוג את אמא שלה ויותר מפעם אחת
אמיליה צודקת במאה אחוז בכל מה שאמרה לליביה שמה פתאום היא מרחמת על הרוזנת ומתחילה לחבב אותה אחרי מה שניסתה לעשות לאמא שלה
מעבר לזה ליביה יודעת עכשיו שהרוזנת גם שמה בזמנו את ברנרדו בבית משוגעים אחרי אותה תאונה, ככה שממש לא ברורה החמלה של ליביה כלפייה גם אם היא סבתא שלה.
מה שכן, מצחיק אותי
ההערות של הרוזנת לזילדה הממורמרת אחרי שליביה בעצם די החליפה אותה חח.. "אני רוצה שליביה תקרא לי את הספר נמאס לי לשמעו את הקול הנרגני שלך" חחח ואיך שהאשימה אותה גם בזה שליביה נגעה בתמונה של ברנרדו ובעצם מאשימה אותה בכל דבר אפשרי
אהבתי גם את הסצנות של הרוזנת עם הילדים המתוקים איך שהתגנבו לחדר שלה כשהיא ישנה ואז איך שהיא רק הסתובבה הם התחילו לצרוח וברחו
כמובן ששוב הרוזנת שמה פס על זילדה והשאירה את הילדים אחרי שפליסיה הזכירה לה את ה"סוד" שלהן
היה משעשע איך הרוזנת אכלה בהנאה את העוגה שפליסיה הביאה לה ואמרה לזילדה שהיא דווקא אהבה ילדים לפני שקיבלה פרצוף של "טורפת ילדים"
גם השחקנית הזו מצויינת.
בטלנובלה הזו יש שחקנים מעולים אחד אחד,
יש גם המון מיסטיקה. איך ז'מה ואמיליה דיברו על קארמה שאולי הן בחיים לא יזכו להיות עם הגברים שהן אוהבות בגלל שהן צריכות לשלם מחיר של טעויות שעשו בגילגולים קודמים, כמו שהזקן אמר אז לאמיליה שאם לא תסלח לרוזנת היא תפגוש אותה גם בגילגול הבא חח מה שבאמת יקרה בחלק השני של הנובלה
אגב אהבתי איך ששיקו המתוק ניחם את ז'מה ואמר לה שאם פדרו לא רוצה אותה בתור אמא הוא כן רוצה
היה יפה גם
מסיבת התה עם הילדים עם השולחן שמלא בממתקים ועוגות בסגנון עמי ותמי
או יותר נכון "מריה וז'ואו"
מסיפורי האחים גרים "הספר האהוב על אלכס" כמו שפליפי דאג להבהיר
ונסיים ברוזה שנראה שמאחורי המסתורין שאופף גם אותה מסתתר ילד מתוק
שרק בגלל שמאסימו הביא אותו הבייתה סלומה בטוחה עכשיו שהוא שלו ושל דונה נניין
אין..מקרה אבוד האישה הזו