פתיחה בקלפי סגולה לכבוד שבת

elar84

New member
נויה, מסר אלייך באהבה

אליגטור Alligator
סגולות האליגטור הן סתגלנות, הסוואה, סבלנות, אינטגרציה, עיתוי נכון.
גופו של האליגטור גדול ומעוגל במקצת. ראשו רחב, וזנבו חזק למדי. האליגטור משתמש בזנבו בעיקר על מנת להתקדם במים, אולם יש לו מספר שימושים נוספים, בהם הפלה של אויביו או פיתוי לדגים. זנבו של האליגטור מהווה כמחצית מאורך גופו. התנין חי ביבשה ובמים. הוא שוחה בהסוואה מושלמת. על מנת להתאים לחיים במים, עיניו ואפו מתבלטים מהמים ויש לו שיטה מיוחדת לנשימה. הוא יכול אף לפתוח את פיו במים ומים לא יכנסו לקנה הנשימה שלו. יש לו כוח לזנק ולקחת את אשר הוא רוצה אך הוא אינו ממהר לפעול ומחכה בסבלנות לעיתוי הנכון. האיטיות באה לידי ביטוי גם באופן שבו מעכל התנין את מזונו. הוא זקוק לזמן כדי לעכל את הדברים באופן יסודי, לראות את התמונה השלמה, לעשות חיבורים בין הפרטים השונים עד שהוא מבין את מה שלפניו ואז הוא מוכן להגיב.

התנין מלמד על הצורך בזמן ובסבלנות כדי לבחון, לקלוט ולעבד את הרעיונות או התהליכים המתרחשים. אינטגרציה היא מילת מפתח. זה הזמן להעריך מחדש את המצב, לבדוק כיצד הפרטים השונים משתלבים זה עם זה ולראות את התמונה השלמה, על כל חלקיה, לפני שאתם נוקטים עמדה או מניעים תהליך. קחו בחשבון שפתרונות מהירים לא תומכים במטרות שלכם לטווח ארוך.

הפירוש שלי:
השינוי המיוחל אותו את רוצה יקרה בזכות הסבלנות שלך. שינוי אמיתי קורה לאט באופן נכון ויציב שישמור את ההישגים לאורך זמן. אני מאמינה שלאט ובזהירות את תמצאי את דרכך החברתית ותהי מאוד גאה בהישגייך. תבני את זה ביסודיות, לבנה אחר לבנה. תחשבי מה עלייך לשחרר ממך כדיי ששינוי זה יקרה.

elar84

New member
המשך

המסר לא משווה אותך לאליגטור.
את מסכימה שבכל בעל חיים ובכלל בכל דבר ביקום הזה יש תמיד את שני הקצוות? את היתרונות ואת החסרונות.
"התנין מלמד על הצורך בזמן ובסבלנות כדי לבחון, לקלוט ולעבד את הרעיונות או התהליכים המתרחשים. אינטגרציה היא מילת מפתח. זה הזמן להעריך מחדש את המצב.
הוא זקוק לזמן כדי לעכל את הדברים באופן יסודי, לראות את התמונה השלמה, לעשות חיבורים בין הפרטים השונים עד שהוא מבין את מה שלפניו "

בחיים שום דבר לא קורה סתם, מכל דבר את יכולה או להתקדם ולפרוץ קדימה או לבחור אחרת ואז להישאר תקועה באותה הנקודה.

אני מסכימה איתך שהמון פעמים דברים נראים ממש לא הגיונים, מכאיבים חסרי צדק לחלוטין.
תציבי מטרה לשנות את אותו נושא חברתי שכל כך מציק לך.
תקדישי זמן להערכת מחדש של מה שקרה והפקת תובנות. תעכלי את מה שקרה לך וממקום חדש וחכם יותר תפעלי שוב בשביל להשיג את המטרה שלך.
לעכל זה אומר להבין את ה "מאחורי הקלעים" של הדברים. לא רק פשוטו כמשמעו.
להשיג את המטרה שלך זה לא אומר להיות מניפולטיבית/אסטרטגית. שאגב אסטרטגיה לא תמיד רעה. אם יש לך מטרה ואת בוחרת לפעול ממקום חכם וישר אין כל פסול באסטרטגיה.
את בחורה אינטליגנטית, לא כל שיעור מביאים לכל אחד. אם קיבלת את השיעור הזה סימן שיש ביכולתייך להתמודד.

נ.ב
אני כותבת לך את הכל ממקום שלחלוטין מבין את מה שאת מרגישה, הייתי לא פעם בסיטואציות דומות ביותר למה שתארת.

המסר הוא להתסכל ולבחון את הדברים מחדש מלמעלה מזווית אחרת, הזווית תאפשר לך רק לצאת מזה כשידך על העליונה.

בפסח אנו עוסקים בניקיון. לפעמים קשה לוותר על משהו מוכר שכבר התרגלנו אליו. אם החיים הובילו שדברים מסויים כבר לא ישארו בחייך, זה סימן שהם פינו מקום למשהו הרבה יותר טוב עבורך.

elar84

New member
פתיחה בקלפי סגולה לכבוד שבת

תמיד רציתי לעשות פינת מסרים. חשוב לי להדגיש שאני לא מתקשרת אבל יש לי אינטואיציות מאוד טובות ורצון מאוד גדול להעניק ולתת הכוונה.

קלפי סגולה
קלפי הסגולה מבוססים על פילוסופיה אינדיאנית עתיקה.
הם מצליחים להגיע אל הנפש ומסוגלים לומר לכם האם אתם בכיוון הנכון או שאולי קיים כוח אשר מטעה אתכם. הם מסייעים להסתכל פנימה, לתוך עצמכם ולהתחזק בידיעה, שיש לכם את היכולת להתעמת עם כל מצב.

הפינה מיועדת לשאלה אחת ממוקדת, או למסר כללי. אני מעדיפה שאלה ממוקדת שאוכל גם לתת את העצה שלי יחד עם מסר הקלפים

אשמח אם תכתבו לי תגובות על המסרים, אם זה ילך טוב אנסה לעשות כאן עוד פינות שכאלה.

שבת מלכה

elar84

New member
pynokyo- מסר כללי באהבה עבורך

פנתר שחור Black Panther
סגולות הפנתר השחור הן פחדים, קבלת הלא נודע, כניסה פנימה וראיית הנסתר.
צבע גופו של הפנתר השחור משמש לו הסוואה טובה בחשכה ולכן עיקר עוצמתו של הפנתר היא בשעות הלילה. חשכת הלילה והצבע השחור מסמלים את הריק, את החושך הראשוני. הריק הוא כלום, אך גם הפוטנציאל לכל. כאשר נכנסים לתוכו, מתוך חוסר ידיעה ומתוך נכונות לחוות ולקבל - מתחברים לפוטנציאל האינסופי. לכן, האפלה היא המקום לחפש ולמצוא תשובות ולגלות את האמת. הפנתר השחור מיטיב לראות בחושך ויש לו חוש שמיעה חד במיוחד. המסתוריות שבאפלה, לצד החושים החדים, מקשרים את הפנתר השחור גם למיסטיקה ולכוחות מאגיים.

הפנתר השחור מעיד על אי-ודאות, סימני שאלה ותעלומות שעשויות לעמוד בדרככם. הוא מלמד לעמוד מול החששות והפחדים הכרוכים בהליכה אל הלא נודע ולהתגבר עליהם. יתכן והפנתר מכוון אתכם אל אי הבהירות שקיימת אצלכם, ומנחה להתבונן פנימה ולבחון את הרגשות המניעים אתכם. הפנתר השחור מבקש מכם לא לדאוג לגבי העתיד. תנו לפחדים שהופיעו כמכשולים או מחסומים להיעלם. תחבקו את הלא נודע ותזרמו עם המסתורין שמתגלה בחייכם. הצעד הבא יכול להיות לקפוץ לתוך החלל, באמון מלא.

pynokyo

New member
תודה רבה elar84 - חושבת שהמסר לגמרי עונה על הבקשה שלי

כלומר בכל ההקשרים אליו כיוונתי.
מעולה

elar84

New member
איזה כיף לשמוע.

כשהקלף יצא הייתה לי תחושה חזקה שזה מסר ממש מעודד וחזק עבורך.
באהבה גדולה

ארצה להוסיף מעצמי משהו קטן:
אולי התקופה האחרונה השכיחה ממך, אבל העוצמות שלך טומונות בך והן תמיד שם. זה משהו ששיך לך שלא נעלם ולא יעלם.
לפעמים את צריכה רק להזכיר לעצמך זאת דחיפה קטנה שתזכיר לך, את עצמך.

pynokyo

New member
מורגש שיש בך אהבה אמיתית לזולת

הקלף לאו דווקא מעודד אותי - אלא מאשר את הלך הרוח שלי בהקשר ללא נודע.
קיים בי תמיד צורך לדעת בוודאות - במיוחד דברים הקשורים ללא נודע,
אבל אם היתה וודאות זה כבר לא היה "לא נודע"

אני מחפשת נקודות אחיזה "בחשיכה" (מיסתורין) הקלף חיזק אותי להבין שנקודות האחיזה הן פנימיות ולא חיצוניות.
&nbsp

elar84

New member
את צודקת

מעודד זה לא המילה המתאימה. הכוונה שלי הייתה שהרגשתי שהמסר מדויק עבורך, וכשתביני אותו תמצאי כיוון וקצה של אור.
לפעמים בתקופות לא קלות כשאני מקבלת מסרים הם משקפים את הלך הרוח שלי כמו שכתבת את.
וקשה לקבל זאת כי זה מאשר את מה שאני מרגישה. קשה להביט למציאות ישירות בעיניים, לראות את האמת כמו שהיא.
אבל דווקא השיקוף של זה הוא זה שמביא את הנושא למודעות שלי ואז מפה יכול להתרחש שינוי.

תודה על מילותייך ועל הכנות
זה היה חשוב לי.

pynokyo

New member
השאלה שלי תמיד "איפה נמצאת האמת"

הנושא הכללי הוא הצורך להבין /לדעת מעבר לחווית המציאות המקובלת -
מה נמצא מעבר?
האם בכלל נמצא משהו מעבר?
או שהכל מתחיל ומסתיים כאן ועכשיו
וכל השאר אלה סיפורים נחמדים שאנחנו מספרים לעצמנו.
בעיקר בתחום של ה"נשמה" ה"רוח" ה"תודעה" וכיו"ב
לכן הקלף שהוצאת בדיוק ענה לי על כל השאלות האלה - התשובות לשאלות אלה שייכות לעולם המיסתורין/חשיכה - ובחשיכה נקודות האחיזה היחידות שלנו הן פנימיות ולא חיצוניות.
על כל פנים - נראה לי שסדרת הקלפים הזאת - מעניינת ויכולה להעניק תובנות לחיים. (בדומה לקלפי ה"זן" של אושו).

pynokyo

New member
משהו נחמד כחומר למחשבה ובהשאלה לחיים

בתמונה המצורפת

elar84

New member
גבר בדרכו שלו-מסר ממני מאהבה

חשוב לי לחדד: מהו עתידי, זאת שאלה כללית מידיי ואני לא עוסקת בנבואות.
אשמח לתת לך מסר שקשור לתחום המקצועי שלך, מה יכול לקדם אותך בעניין זה

שפירית Dragonfly
סגולות השפירית הן שינויים, קסם ויצירת אשליות.
האגדה מספרת שהשפירית הייתה פעם דרקון , מומחה באומנות הכישוף, האשליה ושינוי צורה. יום אחד הדרקון פגש את זאב הערבות וסיפר לו בגאווה על היכולות שלו. זאב הערבות הציב לדרקון אתגר. הוא ביקש ממנו שיוכיח לו את הכישרון ואת כוח הקסם ושיהפוך את עצמו ליצור קטן במיוחד. הדרקון שניסה להוכיח זאת, נפל בפח: הוא הפך את עצמו לשפירית, איבד את כוחו ונתקע. מוסר ההשכל הוא, שכל עוד אנו עושים את הדברים ונהנים מהם, מבלי לנסות להוכיח משהו, זה נפלא. אבל, אם אנו מנסים להוכיח משהו לאחרים, אנו עלולים ליפול למלכודת. על פי אגדה אחרת, השפירית היא השומרת על המעבר בין הממדים ומביאה עמה את מסרי החוכמה וההארה.

השפירית מרמזת על קסם, אשליות או שינויים. היא מלמדת על כישרון ליצור אשליות ולגרום לסובבים אותנו להאמין במה שאנו מעוניינים שיאמינו בו. יתכן והשפירית דווקא מבקשת להזהיר שמישהו מנסה להשלות אתכם, או שהיא מבקשת מכם להשתחרר מהאשליות אותן יצרתם לעצמכם ולראות את הדברים כפי שהם באמת. יתכן וזה הזמן לנפץ את האשליות שמגבילות את הפעולות או את הרעיונות שלנו.
לעיתים השפירית מגיעה כדי לבשר על שינוי או צורך בשינוי, או בכדי להזכיר לכם, לעשות את הדברים שאתם נהנים מהם.

elar84

New member
האמת שגם לי גם לא התחבר המסר

זה קרה כי לא הקשבתי לאינטואציה שלי שבאמת אמרה לי לבקש ממך לנסח את השאלה אחרת. ואני ניסחתי אותה בשבילך.

בכל מקרה תודה על השיתוף פעולה :) משהו שכן הרגיש לי במסר שקיבלת זה שעלייך להקשיב למה שאתה כן רוצה. כלומר שהכיוון החדש שיגיע יהיה משהו שתהיה שלם איתו ותהנה ממנו.

elar84

New member
תמו המסרים לפינה זו, תודה על שיתוף הפעולה

שבוע נפלא וחג שמח לכולם

למעלה