שבוע חדש-יום ראשון
R Rosie52 New member 25/9/16 #5 אולי השרשר ירושה אינו מזהב אבל את כולך זהב טהור לוק מדוייק ומקסים. שילוב צבעים שמחמיא לך מאוד והחיוך פי מליון אוהבת את החצאית שיש בה לא מעט סטייל בשילוב חולצת ה-T החלקה. העקבים בול והשרשרת הכי הכי נכונה. רוזי
אולי השרשר ירושה אינו מזהב אבל את כולך זהב טהור לוק מדוייק ומקסים. שילוב צבעים שמחמיא לך מאוד והחיוך פי מליון אוהבת את החצאית שיש בה לא מעט סטייל בשילוב חולצת ה-T החלקה. העקבים בול והשרשרת הכי הכי נכונה. רוזי
ל לי וולף New member 25/9/16 #8 העיקר שעושה לך לחייך! גם אם זה לא מזהב, זו יופי של שרשרת שאני גם לגמרי רואה במערום עם עוד שרשראות (ככל שיהיה יותר קר יהיה יותר כיף לשחק גם עם זה, לי באופן אישי עוד חם מידי בשביל שרשרת ברוב הימים ). הלוק נפלא!
העיקר שעושה לך לחייך! גם אם זה לא מזהב, זו יופי של שרשרת שאני גם לגמרי רואה במערום עם עוד שרשראות (ככל שיהיה יותר קר יהיה יותר כיף לשחק גם עם זה, לי באופן אישי עוד חם מידי בשביל שרשרת ברוב הימים ). הלוק נפלא!
H Happy Goth New member 25/9/16 #4 וואי וואי ממש לקחו אצלכם ברצינות את עניין ההתנדבות ו שאת זורמת עם זה! איזה שרשרת מתוקה!!! ואין על ג'ינס מדליק וחתיכי עם טי מגניבה, הכי סקסי
וואי וואי ממש לקחו אצלכם ברצינות את עניין ההתנדבות ו שאת זורמת עם זה! איזה שרשרת מתוקה!!! ואין על ג'ינס מדליק וחתיכי עם טי מגניבה, הכי סקסי
S shmickey New member 25/9/16 #11 אני לקחתי ברצינות.. בחרתי את כמות ההתנדבויות המקסימלית שאפשר לקחת תודה וי
R Rosie52 New member 25/9/16 #6 ממליצה עלייך לוועדה מגיע לך את אות המתנדבת המתמידה והמצטיינת לוק חתיכי ומתוק. מצד אחד סקיני הכי חתיכיות שיש ומצד שני חולצה רומנטית עם תליון מגניב. והבאן, בול בפוני רוזי
ממליצה עלייך לוועדה מגיע לך את אות המתנדבת המתמידה והמצטיינת לוק חתיכי ומתוק. מצד אחד סקיני הכי חתיכיות שיש ומצד שני חולצה רומנטית עם תליון מגניב. והבאן, בול בפוני רוזי
ל לי וולף New member 25/9/16 #7 יא, איזו שרשרת מגניבה! מאוד אוהבת את הלוק המגניב הזה ומצטרפת למחאת ההתנדבות העודפת... (אבל באמת, לא יכלו לפרוש קצת את כל הטוב הזה? )
יא, איזו שרשרת מגניבה! מאוד אוהבת את הלוק המגניב הזה ומצטרפת למחאת ההתנדבות העודפת... (אבל באמת, לא יכלו לפרוש קצת את כל הטוב הזה? )
S shmickey New member 25/9/16 #9 כן.. זה קצת מצחיק שזה יצא כזה מרוכז.. אבל כל התנדבות שלי היתה במקום אחר, אז לקשישים לא נמאס ממני תודה לולית
כן.. זה קצת מצחיק שזה יצא כזה מרוכז.. אבל כל התנדבות שלי היתה במקום אחר, אז לקשישים לא נמאס ממני תודה לולית