10 מנטרות יומיות שיצרו בחייך שינוי פורץ דרך

elar84

New member
10 מנטרות יומיות שיצרו בחייך שינוי פורץ דרך

אנשים חושבים שכדי ליצור שינוי פורץ דרך צריך לנקוט בפעולות גדולות ופורצות דרך, אך ההנחה הזו אינה נכונה!
בואי ואגלה לך סוד - שינויים פורצי דרך נוצרים באמצעות פעולות יומיות קטנות ופשוטות.

משפטים אלו יניעו אותך לשינוי פורץ דרך כדי לאפשר לך לחיות את החיים במקסימום:

חזון, הגשמה, ייעוד – מה את רוצה? למה את צריכה את זה? מי ירוויח ממה שיהיה לך? אחרי שרשמת
מה את רוצה, התחלי לדמיין את העתיד כאילו הוא ממש קורה עכשיו. שמרי על פוקוס. הכניסי את עצמך לסרט
החיים הטובים. מי יודע, אומרים שהמוח אינו מבדיל בין מציאות לדמיון. מה אכפת לך? מקסימום זה יצליח, לא ככה?
מה את רוצה ולמה את צריכה את זה? למה חשוב שיהיה לך את כל זה. היי ממוקדת ומפוקסת לא ב"איך", אלא ב"מה"!
שפרי את הביצועים שלך על ידי שינויים קטנים בגישה שלך כי שינוי קטן גורם לשינוי גדול.
הרחיבי את ערוץ הדמיון בחייך ופתחי אותו שפרי את הביצועים שלך על ידי שינויים קטנים בגישה שלך
כי שינוי קטן גורם לשינוי גדול.
המנטרה הראשונה: אני מעצבת את המציאות שלי, אחראית על חיי, בונה אותם ומנהלת אותם באהבה

בריאות הגוף –
אוכל, אוכל, אוכל - ממה מתחילים? אומרים שרזים בחשיבה אוכלים ולא מתחשבנים ואילו שמנים
בחשיבה אוכלים וסופרים קלוריות. הקלוריות לא אוהבות שסופרים אותן, הן נכנסות פנימה :אם יש אהבה הן
מתרככות ומזינות את הגוף והנשמה, ואם יש ייסורי מצפון וחשבונאות, הן נאגרות ולא זזות. אז לפני שאתן מכניסות
אהבה ומזון לגוף ברכי בהזנה מלאה את השומנים - שלחי אותן החוצה דרך הזיעה וצווי עליהן לצאת מכל החורים.
ברכה שווה בריאות לנשמה. בריאות ויופי מגיעים רק משמחה. אז לפני שתלמדי מה מותר ומה אסור, פשוט ברכי
את המזון. את שאר הייסורים סגרי בקופסא ובזמן המתאים נפתח ונחבק גם אותן.
הקשיבי לקולך הפנימי – הוא יכוון אותך מה טוב עבורך, ומה חורק.
המנטרה השנייה: אני מקבלת את הייעוד של העולם כמקום להתפתח, להתקדם ולאזן חסימות

שמירת הלשון –
פרגון – החמיאי לעצמך. מחמאות קטנות הן שינוי גדול. לפני שאת הולכת לישון רשמי מה השגת,
המילים הנכונות במינון ובעוצמה הנכונה מקצרות את הדרך למטרה. שמרי על ניקוי שפתי – על טוהר המילה התמקדי במה שיש לך. טפחי לעצמך על השכם, הרי אין עוד אחת כמוך.
מילים כמו: "אל", "אסור", "לא", "אי אפשר" – זקוקות לביעור חמץ דחוף מאוצר המילים שלך.
המנטרה השלישית: אני אוהבת את עצמי, מכבדת את עצמי ומעריכה את עצמי

אהבת לרעך כמוך – איך לימדו אותנו "ואהבת לרעך כמוך"? אמרו שתאהבי את האחר כמו שאת אוהבת את עצמך.
אוי ואבוי! יש לך כל כך הרבה טענות וחוסר שביעות רצון, אז מסכן האחר, איזו אהבה יקבל? האם לזה התכוון
המשורר? כשגדלתי הבנתי שלא. "ואהבת ל.....רעך כמוך" זאת האהבה שבנתינה לאחר את מה שלמדת מהחיים
האלה. את המתנות שבורכת בהן ואת ההארות שאספת במהלך כל חייך תאהבי לתת לאחר. הם אלו שמאירים
אחרים, משפיעים ומשנים! הגיעה העת להפסיק לחשוב על עצמנו, על מה חסר לנו, מה אין לנו. די להתרכז בכמה
אנחנו לא מספיק! הגיע הזמן לתת - באהבה ללא תנאי - לאחר! לחבק, להאיר, לשתף, לסלוח - בלי שפיטה -
עם ברכה! יש בך כוחות מדהימים שהם אלו שמשנים את העולם!
המנטרה הרביעית: אני מתקדמת בדרך הייעוד ע"י לקיחת אחריות וקבלת החלטות

גבולות והפרדה –
אל תהססי לפעול ולכוון את הסביבה על פי הנוחות שלך. מותר לך הכול בתנאי שזה לא פוגע באף אחד.
לכי על כל הקופה, תחיי את הסרט של חייך, העיפי את כל "אנשי הלא" כי אלו אנשים שמורדים ולא מצמיחים.
את בטח אומרת לעצמך שיש אנשים שלא ניתן לסלק מחייך, במקרה כזה בני חומה .
התמקדי במה כן, מה אפשרי, מה יגרום לך לצמוח ולהצמיח יחד אתך.
זכרי שמותר לך. מותר לך לסלוח ולבקש סליחה.
המנטרה החמישית: אני מתחברת לעצמי, מתאזנת וזוכה לשלווה.

מצווה גדולה להיות בשמחה –
זכרי, גם בהתרסקות מטוס יש ניצולים. כל לימון אפשר להפוך ללימונדה. כל מצב אתגר הוא מצב מלמד מפתח ומצמיח.
טפחי את השמחה בחייך כי היא מקור האהבה, היצירה, הבריאות, ההגשמה והנעורים.
זכרי שלעולם לא מאוחר להיות ולגלות את מי שאת באמת.
המנטרה השישית: אני לומדת לקבל את עצמי ואת הזולת

לחייך ולצחוק כמה שיותר –
רקדי כאילו אין מחר. דמייני שאף אחד לא רואה אותך. התחברי לילדה הקטנה שבתוכך,
עצמי את העיניים, העלי לזיכרון שיר שרקדת אותו המון בילדותך, שיר שהיה גורם לך לשמחה פנימית. עכשיו, מה
שעלייך לעשות הוא לשיר אותו בקול, לרקוד ממש כמו ילדה קטנה.
המנטרה השביעית: יש לי את הכוחות לקחת עלי אחריות ולהתקדם בדרך

לומר תודה, להיות בהודיה- פשוט לתרגל תודה ככל שתרבו בכך כך תמגנטו נסים לחייכן. תודעת תודה משנה תדר, מרחיבה, מסלקת את השלילי. הדרך הכי פשוטה לתרגל זאת היא על ידי יומן קחו מחברת וכל יום רשמו דברים שאתן רוצות להודות עליהם. תודו על הכול! על הכיסא שאתן יושבות, על עיניים שאתן רואות בעזרתן, על האינטרנט האלחוטי, על הגוף... ועוד.
המנטרה השמינית: אני לומדת להתחבר לעצמי ולמצוא את הטוב והשקט

לא להתלונן ולא להאשים אחרים
פתרי קונפליקטים פנימיים לפני שאת מאשימה אחרים, בכל סיטואציה שאלי
את עצמך – מה אני לומדת מזה (+), מה אני משנה (-), מה אני משפרת (?) – זאת נוסחת ההצלחה.
המנטרה התשיעית: אני אוהבת לעזור לאחרים ויודעת לקבל תמורה

פתיחות רגשית, יצירת אינטימיות, הזדהות וקבלה- אף פעם אל תגידי "אני זקנה מידי" זכרי מה שמשפיע זה נקודות המבט שלך.
לכל אדם יש 3 גלאים שונים – כרונולוגי, ביולוגי ופסיכולוגי. מה שקובע זה הדרך, הצורה, הפתיחות , האמונה, הצחוק, הקבלה, הזרימה שבך.
הדרך שבה תתייחסי אל הגוף שלך, המחשבות שתחשבי,למדי לאהוב ולקבל את הצורה שבה הגוף מביע את עצמו. כולנו רוצות להיראות קצת אחרת. תאהבי את היש, את הנמצא – שחררי, ותפעלי מאהבה.
המנטרה העשירית: אני מקבלת את עצמי כמו שאני ויכולה לפתוח את עצמי לזולת

למעלה