ממשיכה את הדיון אם אין למישהו בעיה עם זה
לגבי הז'אנר המקסיקני, עכשיו אני מבינה למה טיוי אצטקה כבר הפסיקה להפיק טלנובלות וטלויסה עושה יותר סדרות וטלקומדיות וכבר לא עם עלילות קלאסיות. הנה בקרוב תתחיל סדרה של מישל רנו שהיא בסגנון מוזיקלי ויש לי תחושה שויוה תביא אותה והם גם עושים רימייק לדונה פלור ושני בעליה שיהיה בה מיסטיקה והמקור הברזילאי שלה שודר בימיה הראשונים של ויוה פלטינה. ועכשיו היא גם עושה נרקונובלות קודם עם לה פילוטו של ליביה בריטו ועכשיו עם סבסטיאן רולי ושתיהן מקוריות ולחשוב שלפני כן טלויסה לא חשבה ולא התכוונה לעשות נרקונובלות אבל בטלויסה ערכו שינויים של מנהלים ומנכ"לים וזה מזכיר לי תגובה של מישהי בפייסבוק של ויוה שחשבה שטלויסה עדיין עושה קלאסיות וכתבה משהו כמו מי רואה כבר מקסיקניות אולי ייבגני זוכר כי גם הוא הגיב לה. אני חוששת שויוה יפסיקו להביא מקסיקניות כי הנה המחליפה של רק את היא מספרד שהטלנובלת פשע אז אולי הם מושפעים מהתגובות שאומרות שמי רואה ספרדיות, זה לא מעניין, יצא מכל החורים.

גם חידוש טלנובלות קלאסיות מוצלחות יהיה בפורמט סדרה קצרה תחת הפרוייקט "מפעל החלומות" שעדיין לא נבחרו סופית שחקנים והיחידה שאפשר לומר עליה שנבחרה שחקנית זאת המתחזה וגם היא לא בתפקיד משמעותי אבל היא שחקנית מצליחה פה ובעולם, אני מדברת על גבריאלה ספניק שנבחרה לסדרה הזאת. עדיין יש קאסטינג לסדרות האלו ואין אף משהו סופי אגב אני מאוד מקווה שברברה מורי תסכים להיות המרשעת הגדולה של כלוב הזהב וזה גם לא בדיוק בפורמט טלנובלה ואם היא תסכים אני אראה רק בגללה.