הודעת הבהרה לגבי ההתנהלות בפורום

Elle992

New member
הודעת הבהרה לגבי ההתנהלות בפורום

עקב האירועים שקרו ביומיים האחרונים(אולי רק היום) אני רוצה להבהיר מספר דברים:

1. התייחסות לא "עניינית" ומעליבה לגופם של גולשים-תימחק מייד וכך כל ההודעת ששורשרו אליה מכיוון כשמוחקים הודעה כל ההודעות ששורשרו אליה נמחקות אוטומטית(ככה עובדת המערכת של תפוז),

2. אני מבקשת להתנהג קצת יותר ברגישות כשאתם מגיבים תגובות בפורום, תזכרו-"תמיד" יש מישהו מאחורי המסך שקורא מה שאתם כותבים,

3. כדאי לקרוא היטב את ההודעות שאתם שולחים לפני ביצוע ה"שלח" ולוודא שמה אתם לא פוגעים/חודרים לפרטיות/חושפים פרטים על משתמשים אחרים בפורום/מטרידים/וכד', זה פרמטר מאוד חשוב ובלעדיו לא נוכל לגרום לפורום להיות מקום בטוח ונעים לחברי הפורום הוותיקים והחדשים שיבואו,

4. אם מישהו מטריד אתכם, או הודעה מסויימת פגעה באופן "אישי"-שלחו לי מסר אישי עם לינק להודעה, אל תמשיכו להגיב לאותו מגיב ולגרום ל"שרשורפלצת",

עם העזרה המינימלית שלכם ולקיחת אחריות על המילים שיוצאות לכם מהמקלדת נצליח לגרום לפורום להיות בית ומקום חם, נעים ובעיקר מזמין לחסרי נסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר

והכי חשוב-לקחת נשימה עמוקה לפני שאנחנו מגיבים לאנשים שכותבים משהו לרעתנו(זה משהו שאני עושה אישית
)

בברכה, אל

*חלק מהשרשור שהתפתח בהודעה "האם זה קשר פוטנציאלי" של הכותבת בניק: BlackCherryBerry נמחק עקב חציית קו אדום ועבירה על תקנון תפוז, ליידעת כלל אלה שהגיבו שם ופתאום יראו שחלק מהשרשור נמחק. וזה רק ממחיש לנו מה הנזקים כשאנחנו לא משתדלים לקיים מה שנכתב בהודעה זו

iba90

New member
הרמה של הפורום באמת ירדה קצת...

מעניין מתי זה התחיל....

כן זה חשוב מה שרשמת....כל הכבוד!

C l u e

New member

הרמיזות שלך לא נעימות, ויש לי עוד הרבה דברים להגיד עליהן ועליך אבל בגלל הבקשה של אל, שאני כמובן תומכת בה, רק אגיד שלדעתי הרמה של הפורום נקבעת בהתאם לחברים, ולא למנהל.
באופן אישי אני חושבת שאל עושה עבודה נהדרת ואני אישית, ומודה שחששתי בהתחלה, שמחה מאד שהיא נבחרה לניהול הפורום.

iba90

New member
גם להחמיא אסור לי?

רשמתי לה כל הכבוד על מה שהיא רשמה זה הכל...ואתם יכולים להגיד מה שבא לכם ולחשוב מה שבא לכם...זה מעניין! (לא)

Elle992

New member
קרתה אי-הבנה, סך הכל

אחרי בירור הסתבר לי שאני לא הבנתי את איבה נכון והוא קיבל התנצלות מימני(בפרטי)

C l u e

New member
אני לא יודעת איך את הבנת את הדברים שלו,

אני הבנתי את הביטוי:
"הרמה של הפורום באמת ירדה קצת...
מעניין מתי זה התחיל...."
כאמירה על כך שמאז שהוא עזב את ניהול הפורום הרמה ירדה. אני לא יודעת איך אפשר להבין את המשפט הזה אחרת, אבל אולי הבעיה בי אז אשמח להבהרה בנוגע למשמעות המשפט, אם הבנתי אותו לא נכון.
לדעתי, הרמה רק עולה מאז העזיבה שלו. סוף סוף הטרדות מיניות בפורום מטופלות ביעילות וברגישות הראויה.

Hawkgirl

New member
אנ'לא מבינה...

ובזה הפסקת לקרוא את ההודעה שלו?
ומה עם השורה האחרונה המסכמת של ההודעה שלו..?
"כן זה חשוב מה שרשמת....כל הכבוד!"

שקצת(לחלוטין) מערערת את מה שאפשר לחשוב מהחלק הראשון.
אז אם יש ספק, למה בכל זאת להאשים...?

ואם לומר ת'אמת גם אני לא הבנתי בדיוק מה איבה ניסה לומר כי נדמה שיש מסר כפול, לטובה ולרעה, אבל בגלל הספק לא מיהרתי להאשים.
(ואני מאמינה שאל, כמנהלת הפורום, מסוגלת להתמודד עם זה בעצמה יפה מאוד, כפי שעשתה ופנתה אליו בפרטי).
אנשים, זה בדיוק מה שאל רשמה:
הכי חשוב-לקחת נשימה עמוקה לפני שאנחנו מגיבים לאנשים שכותבים משהו לרעתנו

C l u e

New member
את מכירה את הבנות האלה..

שמחמיאות לך בסגנון: "וואי, השמלה הזאת יושבת עליך ממש טוב! לגמרי מסתירה את זה ששמנת בטירוף!"

אז מבחינתי ההודעה של איבה שקולה למחמאה כזאת.

askimosi

New member
גם אני מסכים

בנאדם שכותב תגובה לפניי לחיצת שלח צריך לעמוד על מה שהוא שולח כן גם אם לפעמים זה לא נראה טוב.
ואם הוא לא עומד מאחוריי דבריו אז להבהיר בהמשך שזה שווה לזה ולא X=Y.העיקר להסיבר את עצמו.לשמור דברים בפנים זה לא טוב.

לסיום אקנח בשיר של עברי לידר:
http://www.youtube.com/watch?v=Ijne_4BOHJg

אחריות דבר חשוב בחיים,
אסקימוסי

askimosi

New member
החלטה נכונה...

השרשור התחיל לתפוס כיוון לא רלוונטי לנושא עצמו של פותחת השרשור.רק שכרגיל כמה גולשים שם הגזימו ולכן היה חשוב לי ולעוד מספר גולשים להעמיד את אותם כותבים במקומם(במקרה ההוא אחד אבל יש שם עוד אחד שההודעה שלו עדיין קיימת,לפחות הפתיחה שלה מתנשאת כרגיל) ולכן אני לא מצטער על מה שכתבתי להם,לפעמים טוב להעמיד מראה מול אותם אנשים, גם אם זה לא תמיד נוח, אולי הם יבינו ויפעלו לשינוי ואולי לא.בכול מקרה לא מתכוון להיות פסיכולוג או איש מקצוע ולהגיד לאותם כותבים מה טוב ומה רע.את ההבדל מקווה בשבילהם ילמדו בדרך זו או אחרת בחייהם.

בברכה,
אסקימוסי

Reyn

New member
לא תפקידך להעמיד אנשים במקומם.

בשביל זה יש מנהלת. בפעם הבאה שמישהו כותב הודעה שאתה לא מרוצה ממנה, פנה למנהלת והיא תחליט מה לעשות. כשאתה "לוקח את החוק לידיך" אתה משבש את הפעילות התקינה של הפורום.

askimosi

New member
כשצריך אז צריך...

זכותי לכתוב ביקורת בונה בהשוואה עליך ולברתור שכרגיל מתנשאים, מוציאים דברים מהקשרם ומנפחים דברים(אצלך זה מתבטא יותר)

חבל לבזבז זמן בפנייה למנהלת,אני בדרך כלל מעדיף לא להגיב לשרשורים שלך ושל ברתור.בשרשור ההוא הייתה הזדמנות,אז מצאתי לנכון להעיר גם לך בדרך, אתה יכול לקבל את זה או כמו שמשתמע מדבריך שלא - זכותך המלאה.אני לא קובע ומחליט כלום במקומך רק אתה זה שמחליט לאיזה כיוון לקחת את זה.

סע ברכה,
אסקימוסי

למעלה