חג שמח מתפוז

חג שמח אנשים.

לפחות גם אם נתקענו עם המצות האלה
הפסח הזה יש לנו המון משחקים טובים שיעשו לנו חג סבבה :)

וזה בלי להזכיר שפרסונה 5 מתאים לחג הזה.

evilplate

New member
חג שמח שיהיה

אולי החג השנוא עלי, איך אין לי כח לכל המשפחה המורחבת הדודים דודות בני דודים וכו׳

&nbsp
הייתי בכיף נשאר משחק משהו במקום אם היה אפשר.

חופשי חחח. כמרוקאי הדבר היחיד שאני אוהב בחג הזה.

זה את כל האוכל המדהים שהמרוקאים עושים בעיקר בחג הזה, דמט איזה אוכל.האמת שאני גם מכור לקניידלעך למרות שזה אולי לא פופלארי להגיד שאני אוהב את האוכל הזה חחח לא מבין אנשים שלא אוהבים אותו.

החלק המעצבן שאמרת זה באמת המשפחה המורחבת שלמי יש כוח אליהם, בעיקר הדודות שמתות לחטט לך בחיים כשלאף אחד אין משהו אחר לדבר עליו חחחח.

תמיד אתה מרגיש בראיון עבודה ליד הדודות האלה, לפחות אני.

אני מתכוון לצמצם איתם מגע כמה שאפשר, לחטוף כמה שיותר אוכל ולשחק כמה שיותר :)

אחד היתרוונת היחידים ש99% מהמשפחה שלך חיים באילת היא שלא צריך להרחיק לכת מהPS4 בשביל ליל סדר.

evilplate

New member
קניידלעך זה באמת לא רע

בכלל אני סכ״ה בסדר עם האוכל של פסח אבל כן כמו שאמרת כל הדודות והבני דודים שגורמים לך להרגיש בריאיון עבודה... גם אני מנסה לצמצם מגע אבל אחרי כמה זמן מחפשים אותי :/
&nbsp
כיף לך שאתה עושה סדר לפחות בעיר שלך, נשמע שאצלך זה באמת בקטנה ותוכל לשחק או לבלות בלי כל הכאב ראש הזה רוב הזמן :)

חחחח במיוחד אם אין חתונה באופק

ואני בן 29 נושק ל30 ואתה 30 אלה החקירות הכי מעצבנות.תמיד השאלה הזו אז מה איתך מה אתה עושה, ואתה חייב איכשהו להקריץ את הדבר הכי מעניין שקרה לך, שירדו ממך.

כאילו, יא דודות דביליות חשבתם שאם אני לא נשוי כרגע זה מפריע לי יותר ממה שזה מפריע לכן? מה אתן רוצות מהחיים שלי.

האמת כן אני יכול לחזור לפס4 מהר אבל אז אני מקבל טלפונים של.

"מה חג פסח ואתה יושב בבית, יא אנטיפת" כאילו המשפחה הזו בטוחה שאחרי שסבלתי אותם בקושי רב בחג יש לי גם חשק לראות את הפרצופים שלהם ושל הילדים המעצבנים שלהם גם בים ובחום.

מעצבן אש.

למעלה