כניסת מנהלת חדשה לפורום

כניסת מנהלת חדשה לפורום

אנו מברכים את עירית32 עם כניסתה לניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה והנאה בתפקיד.
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

עירית32

New member
שלום לכולם

המון תודה למיכל פ ול-miss moo על הניהול הנהדר, היה כיף איתכן ובכוונתי להיעזר בכן בתחילת דרכי בניהול אז אל תעלמו!

נכון שהפורום האט פעילות לאחרונה אבל אנחנו לא ניתן לפורום להעלם. נכון, הרבה פעילות עברה לפייסבוק, וזה מובן כשהצורך הוא צורך פרסומי.
אבל בנוסף לצרכים הפרסומיים שלנו יש לנו צרכים נוספים: השראה, הדרכות, הסברים, עזרה בתרגום הדרכות מהרשת, חיפוש גזרות וכן, גם חברה טובה.
אני באופן אישי מוצאת את הפורום נוח לחיפוש נושאים שמעניינים אותי, לעיון בסדנאות הוירטואליות וחומרים נוספים השמורים (לתמיד, או לפחות כל עוד הדפים המקושרים קיימים) בקטגוריית הקישורים שבלשונית "כלים ומידע" , כיף לי שיש לי "בית" לדבר בו על האהבה הזו שלי לתפירה וליצירה בבד, להתייעץ ולייעץ ובמיוחד אני אוהבת לראות כאן את העבודות שלכם. לדעתי הגישה בפורום לחומר ממנו ניתן ללמוד או לקבל השראה יותר נוחה מאשר בפייסבוק וחשוב שבשביל הגולשות והגולשים החדשים שיתחילו להתעניין בתחום הזה יהיה קל ונעים למצוא מידע, השראה ועיצות. בשביל הדברים האלו כדאי לנו לשמור על הפורום פעיל, משתף, אינפורמטיבי, בשבילנו ובשביל גולשים עתידיים.
אני לא אוכל לעשות את זה לבד, אני אהיה כאן לייעץ ולחוות דיעה ולעזור במה שאפשר, וגם כמובן, ארגון פעילות כמו סדנאות, החלפות וכו', אך אני צריכה את ההשתתפות שלכם, תעלו נושאים, תעלו תמונות, תעלו קישורים שאהבתם וכמובן, שאלות בקשות עזרה וכו'.

אז שיהיה לפורום בהצלחה ובעיקר בהנאה

מ י ק ה

New member
בהצלחה רבה!

אני גם אוהבת את הפורום ושמחה להיות ולבקר בו,
גם אני אשתדל להיות כאן יותר- למרות שהתואר השני בפתח....
שתהיה לכולנו שנה טובה!!!

shukpuck

New member
הרבה בהצלחה! וכל הכבוד על הרמת הכפפה!

עצוב לראות מקום שהיה בשבילי בית הולך ודועך. מאחלת שתצליחי להפריח אותו מחדש!

נ אוה

New member
אני מהסמויות של הפורום

ואני מאד שמחה שהרמת את הכפפה
ונרתמת לנהל את הפורום.
אוהבת לקרוא בו ולראות את העבודות השונות שמועלות בו.
מאחלת לפורום לחזור לפעילות מלאה ומהנה

Yuli Gama

New member
המון בהצלחה

למדתי המון בפורום הזה.
למה הכוונה הרבה מהפעילות עברה לפייסבוק? יש קם קבוצת תפירה?

ברכות!

בגלל חופשה משפחתית נטולת מחשב- ראיתי רק היום את ההודעה. מאוד שמחה שיש לנו מנהלת חדשה ומקווה באמת שהפורום יתעורר ויחזור להיות מה שהיה בעבר.
לעירית - מאחלת לך הצלחה רבה ובטוחה שתדעי ל"הפעיל" אותנו- יש כאן כשרונות נהדרים והרבה רצון טוב!
מוכנה תמיד לסייע ואני בודאי לא היחידה.

Miss Moo

New member
שיהיה הרבה בהצלחה יקירתי!

ומי נעלם? זה אוגוסט הנוראי (מכל בחינה) שהעלים (והאלים) אותי :)

הו, אני כל כך שמחה שלקחת על עצמך את התפקיד

ממש הייתי מודאגת מגסיסתו של הפורום
(סמויה כמובן)

lironiparon

New member
מזל טוב!!! כל הכבוד שלא נתת לפורום המדהים הזה

לדעוך לו...
&nbsp
נכון שיש קבוצות בפייסבוק והמדיה יותר נוחה אבל יותר מדי חופרים שם, הרבה פרסומות ומי לא קלט כבר שמה שישן
הוא היותר טוב. הטכנולוגיה הורסת אותנו יותר ממה שהיא מקדמת, היו בטוחים בזאת. אם זה היה תלוי בי, מזמן
הייתי מחזיר את שנות ה - 80 הסופר מגניבות!!!
&nbsp
לי עלה רעיון לאחר שהפורום יתחיל טיפה יותר להתאושש, לפתוח יריד דוכנים במתחם סגור שם" אומנות הטכסטיל והליבוד" ואף תערוכה בשם זה. שתהיה יותר חשיפה לפורום ויותר עשייה, מאוד חשוב.
&nbsp
הרבה בהצלחה עירית!!!

למעלה