שלום לכולם
המון תודה למיכל פ ול-miss moo על הניהול הנהדר, היה כיף איתכן ובכוונתי להיעזר בכן בתחילת דרכי בניהול אז אל תעלמו!
נכון שהפורום האט פעילות לאחרונה אבל אנחנו לא ניתן לפורום להעלם. נכון, הרבה פעילות עברה לפייסבוק, וזה מובן כשהצורך הוא צורך פרסומי.
אבל בנוסף לצרכים הפרסומיים שלנו יש לנו צרכים נוספים: השראה, הדרכות, הסברים, עזרה בתרגום הדרכות מהרשת, חיפוש גזרות וכן, גם חברה טובה.
אני באופן אישי מוצאת את הפורום נוח לחיפוש נושאים שמעניינים אותי, לעיון בסדנאות הוירטואליות וחומרים נוספים השמורים (לתמיד, או לפחות כל עוד הדפים המקושרים קיימים) בקטגוריית הקישורים שבלשונית "כלים ומידע" , כיף לי שיש לי "בית" לדבר בו על האהבה הזו שלי לתפירה וליצירה בבד, להתייעץ ולייעץ ובמיוחד אני אוהבת לראות כאן את העבודות שלכם. לדעתי הגישה בפורום לחומר ממנו ניתן ללמוד או לקבל השראה יותר נוחה מאשר בפייסבוק וחשוב שבשביל הגולשות והגולשים החדשים שיתחילו להתעניין בתחום הזה יהיה קל ונעים למצוא מידע, השראה ועיצות. בשביל הדברים האלו כדאי לנו לשמור על הפורום פעיל, משתף, אינפורמטיבי, בשבילנו ובשביל גולשים עתידיים.
אני לא אוכל לעשות את זה לבד, אני אהיה כאן לייעץ ולחוות דיעה ולעזור במה שאפשר, וגם כמובן, ארגון פעילות כמו סדנאות, החלפות וכו', אך אני צריכה את ההשתתפות שלכם, תעלו נושאים, תעלו תמונות, תעלו קישורים שאהבתם וכמובן, שאלות בקשות עזרה וכו'.
אז שיהיה לפורום בהצלחה ובעיקר בהנאה