מצעד הסינגלים שלי לשנת 2013

ARTPOP

New member
מצעד הסינגלים שלי לשנת 2013

היה קל לדרג אבל האמת שזאת הייתה שנה עם מעט מאוד פנינות, הרבה שירים שאהבתי אבל לא מאוד ''ראויים לחרישה''.
היו טונות של סינגלים ובחרתי את ה- 70 שאהבתי ביותר. מקווה שיצא מצעד מעניין שמשקף את הטעם שלי ואת מה שאהבתי השנה.
זוהי הייתה שנה גרועה לסינגלים אבל איכשהו הצלחתי לגרד 70 שירים (יותר מ- 70 בתכלס, יש כמה מיקומים שחולקים שני שירים).

ARTPOP

New member
מקומות 70-56

(כשכתבתי מקודם שהיה לי קל לדרג התכוונתי לדירוג השירים שבחרתי, בחירת השירים ואסיפתם הייתה סיוט שלא יתואר)

70 - A Great Big World & Chrisitna Aguilera - Say Something
הדואט המצליח (כרגע בארה''ב בלבד) של כריסטינה ושני חנונים שבחרה באופן אקראי. מודה שהשיר נכנס למצעד רק בגלל שזאת כריסטינה והיא הופכת אותו לסביר לחלוטין.

69 - Fantasia - Without Me (feat. Kelly Rowland & Missy Elliott)
שיר ששמעתי מעט פעמים שדי הספיקו לי. מתוך האלבום האחרון של Fantasia, שיר R&B סקסי ואפלולי שממצה את עצמו מהר, אבל הוא עדיין לא רע בכלל.

68 - Little Boots - Broken Record
ליטל בוטס שחררה השנה אלבום חביב אך מעייף לפרקים. השיר הזה היה הסינגל האחרון והכושל מתוכו (בדומה לאלו שבאו לפניו). אחלה שיר.

67 - Chris Brown - Fine China
כשיצא מאוד אהבתי את הקליפ והוא גרם לשיר להישמע פי 10 טוב יותר. בסופו של דבר לשיר מלודיה חביבה והפקה טובה בהחלט.

66 - Blood Orange - Chamakay
מתוך האלבום האחרון של Blood Orange, הלוא הוא Dev Hynes, אחד המפיקים הבריטים האהובים עלי השנה. שיר נפלא ומאוד מיוחד, כמעט רוחני.

65 - Jessie J - Wild (feat. Big Sean & Dizzee Rascal)
הסינגל שפתח את קמפיין אלבומה השני של ג'סי ג'יי בעלת הקול הענק. האלבום היה חביב בסך הכל אבל מאוד לא מסעיר והשיר היה ונשאר סביר ואפקטיבי.

64 - Robin Thicke - Blurred Lines (feat. Pharrell & T.I.)
התלבטתי אם להכניס את השיר למצעד כי נמאס לי ממנו ולשמוע אותו עכשיו מאוד לא בא בחשבון, אבל בסך הכל הוא די ריענן את נוף המיינסטרים הבינלאומי.

63 - Ellie Goulding - Burn
לא עף על השיר הזה כמו הרבה אחרים, אבל הוא בהחלט חמוד ועושה את העבודה. כשאפגוש בו ברדיו או בטלוויזיה רוב הסיכויים שלא אעביר אותו. אלי גולדינג טובה מאוד.

62 - Kelly Rowland - Dirty Laundry
הסינגל האחרון שיצא מתוך האלבום האחרון והמפתיע לטובה של קלי רוולנד. שיר R&B איטי ואישי. הוא מעט מונוטוני אבל בהחלט לא רע בכלל.

61 - Eve - Eve (feat. Miss Kitty)
השיר הכי טוב באלבום הקאמבק הבינוני של Eve. השיר הזה פותח את האלבום עם אנרגיה מעולה. הוא עשוי מצוין ושמעתי אותו לא מעט השנה.

60 - Katy Perry - Unconditionally
הסינגל השני מתוך האחרון של קייטי פרי. את הסינגל הראשון והמצליח ''Roar'' לא אהבתי, את השני והלא מאוד מצליח אני מחבב לגמרי ויוצא לי לזמזם אותו לא מעט לאחרונה.

59 - Iggy Azalea - Change Your Life (feat. T.I.)
המפגש הראשון שלנו במצעד עם איגי, ראפרית אוסטרלית שבתקווה תשתלט על חיינו ב- 2014. הסינגל הזה אמנם קצת מיושן ולכן לא תפס, אבל הוא כיפי וזורם לי באוזן.

58 - Rihanna - What Now
לא מחמיא לשיר הזה סינגל. דווקא אחד השירים היותר חזקים ב- ''Unapologetic'' שאני אוהב, אבל הייתי מעדיף שהיה נשאר שם. מבחינת השיר עצמו הוא מצוין.

57 - Rebecca Ferguson - I Hope
סינגל ראשון לרבקה פרגוסון מתוך אלבום שני שיצא בתחילת החודש. האלבום כולו בקו של השיר הזה. גרסת האלבום טובה פי שניים מגרסת הסינגל. ה- ''Rolling in the Deep'' של 2013.

56 - Demi Lovato - Made in the USA
לא נראה לי שאי פעם כתבתי בפורומים של תפוז שאני אוהב את השיר הזה. אחד הטובים באלבום האחרון והבינוני מאוד של דמי שעדיין לא מצליחה להקליט פופ כמו שהוא צריך להיות. אחלה שיר.

Music Man XD

New member
אבל שכחתי לציין,

אני לא לגמרי שונא את Wild של ג'סי. בגרסה האקוסטית הוא ממש נחמד.

אבל שתפסיק לבזבז זמן על החומרים האלה.

אבישי ר

New member
מגיב:

70 - A Great Big World & Chrisitna Aguilera - Say Something
אחד השירים שהכי שנאתי השנה. יותר מהכל עצוב לי איך כריסטינה הדרדרה לגלגל"ציות הזאת.

69 - Fantasia - Without Me (feat. Kelly Rowland & Missy Elliott)
שמעתי אותו פעם אחת, אבל כבר הספקתי לשכוח. אני זוכר שדעתי עליו הייתה שהוא שיר R&B טיפוסי ולא מעניין בכלל.

68 - Little Boots - Broken Record
לא מכיר.

67 - Chris Brown - Fine China
יחסית לצואה המוזיקלית שהוא בדרך כלל מוציא זה נחמד, אבל עדיין זה לא מעניין אותי מספיק.

66 - Blood Orange - Chamakay
אין מילים שיתארו כמה אני אוהב את השיר הזה.

65 - Jessie J - Wild (feat. Big Sean & Dizzee Rascal)
כמה טעויות בשיר אחד.
למה לעזאזל 2 ראפרים? אחד לא מספיק? למה את מבצעת את השיר הזה בצורה כל כך מעצבנת? מה הפזמון הג'נרי הזה?
פשוט רע.

64 - Robin Thicke - Blurred Lines (feat. Pharrell & T.I.)
גם אני האמת עדיין מתלבט אם להכניס אותו. זה שיר טוב בסך הכל, פשוט מאוס.

63 - Ellie Goulding - Burn
חביב בסך הכל. עדיף על הרבה שירים שמציפים את המצעדים היום.

62 - Kelly Rowland - Dirty Laundry
הוא בהחלט מונוטוני וזאת הבעיה שלו בעיקר.
ההופעה הראשונה שלה עם השיר הזה הייתה מרגשת. ראו שהיה לה קשה עם הנושא הזה.

61 - Eve - Eve (feat. Miss Kitty)
כששמעתי את האלבום דווקא די נהניתי, אבל לא חזרתי אליו. גם אין לי שום חשק לחזור אליו בעתיד.
שיר טוב.

60 - Katy Perry - Unconditionally
הפזמון מעפן, אבל יחסית לד"ר לוק מדובר בהפקה די מיוחדת. כמובן שקייטי הורסת אותו.

59 - Iggy Azalea - Change Your Life (feat. T.I.)
פעם חיבבתי אותה, אבל הקול שלה התחיל להיות בלתי נסבל בשבילי.

58 - Rihanna - What Now
שיר טוב שעם הזמן רק ירד לי ממנו.
אני משתייך לקבוצה של האנשים שחושבים שריהאנה מאוד חזקה בשירים שקטים.

57 - Rebecca Ferguson - I Hope
לא מכיר.

56 - Demi Lovato - Made in the USA
היא אחת הזמרות שאני הכי לא סובל.

ערן1987

New member
אז ככה..

70) איזה הבדל בין הגרסה המקורית לזו עם כריסטינה! שיר סופר חמוד ואפקטיבי

68) לא נראה לי ששמעתי אותו אבל ליטל בוטס היא די משעממת

64) משירי השנה שלי! איזה Fאנק, איזה קצב, איזה פזמון. יא-וולי!

63) מאוד אוהב את השיר הזה! הפקה מצוינת, פזמון סוחף והקול המיוחד של אלי ממש בולט כאן לטובה

60) עוד שיר שאני מאוד אוהב ומאוד מאוכזב שהוא לא ממש מצליח. חבל, חשבתי שיזכה להצלחה יפה מאוד. הוא לא פלופ אבל הוא גם לא איזה #1 או משהו שקרוב לזה

ARTPOP

New member
מקומות 55-41

55 - Austin Mahone - What About Love
גילטי פלז'ר. שיר פופ בנוסח הבקסטריט בויז והשירים המוקדמים של בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה באלבומה הראשון. הוא מאוד כיפי. אחלה שיר.

54 - All About She - Bullet (feat. V V Brown)

סינגל להרכב חדש שבעיקר מיקסס השנה להיטים בריטיים, בשיתוף V V Brown. דאנס-האוס אייטייזי וכיפי מאוד. כדאי לנסות, אני חושב שתאהבו.

53 - Disclosure - F for You
הסינגל האהוב עלי ביותר מכל מה שהם שחררו השנה מאלבום הבכורה המוצלח שלהם. שיר כיפי, זורם ומדבק. ''Latch'' נשאר השיר הכי טוב באלבום.

52 - Kat Dahlia - Gangsta

סינגל בכורה מגניב ואורבני לזמרת חדשה. השיר הזה לא זכה להצלחה גדולה אבל בהחלט זכה לכמה שמיעות ממני. גם אותו כדאי לכם לנסות. מאוד מרענן.

51 - Lorde - Royals
הלהיט הגדול של לורד. שיר שהיה ממוקם במצעד שלי גבוה יותר אם לא היה חרוש כל כך. המחתרת בשיאה פורצת למיינסטרים. אמנם נטחן אבל אפקטיבי ופשוט עובד.

50 - Avril Lavigne - Rock n' Roll / Let Me Go (feat. Chad Kruger)
היה לי מאוד קשה להחליט בין שני השירים הללו. האלבום שלה גרוע ומזעזע ברמה אחרת עם הרבה שירי פופ-רוק פרווה לחלוטין, אבל שני השירים כאן טובים מאוד.

49 - Skylar Grey - Final Warning / Wear Me Out
אלבום בכורה לאחת הפריצות היותר בולטות השנה באמריקה, בת טיפוחו של אמינם. שני סינגלים מצוינים ברמה שווה בעיני, חבל שלא הצליחו. האלבום שלה טוב גם כן.

48 - Mariah Carey - #Beautiful (feat. Miguel)
מאריה קארי עם מיגל בסינגל שהוא היחידי שהצליח לבינתיים מתוך האלבום העתידי שלה שהיא לא מפסיקה לדחות. שיר R&B נעים ומוצלח. מיגל מאוד מוסיף פה.

47 - Rihanna - Stay (feat. Mikky Ekko)
לא מאוד התלהבתי השנה מריהאנה ולכן הבלדה הזאת, שהיא אחת הבלדות היותר בולטות השנה, ממוקמת רק כאן. השיר מצוין בהחלט אבל לא יודע, לא חושב שמגיע לו גבוה יותר מזה.

46 - Christina Aguilera - We Remain
סביר להניח שאם ההפקה הקולית והביצוע של כריסטינה היו טובים יותר בשיר הזה, הוא היה ממוקם אצלי אפילו גבוה יותר. חלק מהפסקול של משחקי הרעב החדש. שיר יפהפה.

45 - Naughty Boy - La La La (feat. Sam Smith)
עוד להיט בולט מאוד השנה במצעד שלי. התחלתי לאהוב אותו אחרי שכבר עשה את שלו במצעדים בעולם. הביצוע של סאם סמית' גדול ומרגש וההפקה של Naughty Boy מצוינת.

44 - Little Mix - Move / Little Me
ליטל מיקס יצאו השנה עם אלבום שני במספר, עם קונספט ברור שהוא מעין הומאז' לסוף הניינטיז בו שלטו אאליה וטימבה. ''Move'' סינגל כיפי, ''Little Me'' החדש זורק אותי אחורה. אוהב את הכיוון.

43 - Daft Punk - Get Lucky (feat. Pharrell Williams)
אחד הלהיטים הגדולים השנה. בהתחלה הוא אמנם היה נשמע טוב יותר, אבל בעיני מדובר בשיר הטוב ביותר מהאחרון והדי אוברייטד של Daft Punk. שיר קייצי וכיפי.

42 - Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?
האלבום של Arctic Monkeys די רחוק מהטעם המוזיקלי שלי אבל למרות זאת הצלחתי לחבב חלק מן הרצועות. את הסינגל הזה הכי אהבתי. פשוט שיר נפלא.

41 - Janelle Monae - PrimeTime (feat. Miguel)
עוד פגישה עם מיגל במצעד והפגישה הראשונה (והלא אחרונה) עם ג'נל מונה. דואט מלא נשמה של שני ווקאליסטים טובים בהחלט, בעולם מתוקן זה היה הופך ללהיט גדול.

אבישי ר

New member
מגיב:

55 - Austin Mahone - What About Love
לא אוהב את זה.

54 - All About She - Bullet (feat. V V Brown)
לא מכיר.

53 - Disclosure - F for You
שכחתי איך הוא נשמע ועכשיו שמעתי אותו שוב - נחמד מאוד.

52 - Kat Dahlia - Gangsta
לא מכיר, אנסה יותר מאוחר. :)

51 - Lorde - Royals
ענק!

50 - Avril Lavigne - Rock n' Roll / Let Me Go (feat. Chad Kruger)
לא שמעתי את שניהם. אני מבין שהביוניק השנתי שייך לאבריל?

49 - Skylar Grey - Final Warning / Wear Me Out
את Wear Me Out דווקא אהבתי. משהו בדרמטיות שלו כן מצליח לכבוש אותי.
WMO ו-BFTD היחידים שאהבתי מהאלבום שלה, שהוא לא רע בכלל, אבל לא מספיק מעניין. גם לא הטעם שלי.

48 - Mariah Carey - #Beautiful (feat. Miguel)
מעולה מעולה מעולה!

47 - Rihanna - Stay (feat. Mikky Ekko)
גם אני בכלל לא התלהבתי ממנה השנה. אני לא עף על השיר הזה כמו כולם, אבל ההצלחה שלו מובנת.

46 - Christina Aguilera - We Remain
היא פשוט איבדה את זה.

כל כך חבל לי עליה.

45 - Naughty Boy - La La La (feat. Sam Smith)
לא תפס אותי אף פעם.

44 - Little Mix - Move / Little Me
מצטער על השליליות
פשוט אני יודע שאני לא יאהב, אז אני לא אנסה.

43 - Daft Punk - Get Lucky (feat. Pharrell Williams)
לא אוברייטד בכלל לדעתי. שיר שדי הכתיב את הסגנון של השנה הזאת. אני מאוד נהנה ממנו עד עכשיו.

42 - Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?
לגמרי נפלא.

41 - Janelle Monae - PrimeTime (feat. Miguel)
שיר מעולה.
מאוד ציפיתי לאלבום של ג'נל, אבל לא נהניתי ממנו כמו שחשבתי שאני אהנה ובכללי, ירד לי מאוד ממנה.

ערן1987

New member
ושוב..

51) איך כל כך נמוך??? אחד הכי טובים של השנה אם לא ה-!

48) מאוד אהבתי את השיר הזה, יש בו משהו מיוחד

47) מאוד אפקטיבי עם קליפ יפהפה

46) היא נשמעת פה מצוין והפזמון מאוד קליט

45) כמה שהוא ממכר ככה הוא גם נמאס

43) ע"ע 51 - איך אפשר? ענקקקקקקקקק

41) חמוד ביותר

ARTPOP

New member
מקומות 40-31

40 - Selena Gomez - Come & Get It
סינגל ראשון מתוך אלבומה האחרון של סלינה גומז. שיר פופ סטנדרטי מבסיסו עם אלמנטים הודיים. שיר מאוד ריהאנהאי. בהחלט עושה את העבודה ומוצלח בגבולות הז'אנר.

39 - Drake - Started from the Bottom
דרייק עם אחד השירים האהובים עלי מתוך אלבומו האחרון והמאוד היפ-הופי. שיר שמאוד כיף לחרוש עליו. אהבתי אותו מההתחלה. גם את הקליפ.

38 - Ariana Grande - The Way (feat. Mac Miller) / Baby I
אריאנה גרנדה הצעירה בעלת הקול הגדול היא אחת הפריצות היותר מרעננות שהתרחשו השנה. שני הסינגלים הללו מאוד דומים בסגנונם וברמתם ולכן הם ביחד כאן.

37 - Natalia Kills - Problem
נטליה קילס שחררה השנה אלבום לא רע. הסינגל הזה הוא ללא ספק אחד השירים היותר טובים מתוכו. יצא מוקדם מאוד השנה, כשהקליפ המצוין שלו שוחרר באיחור מאוד לא אופנתי.

36 - Janelle Monae - Dance Apocalyptic
עוד מפגש עם ג'נל מונה באחד השירים היותר כיפים ומשוחררים שהקליטה עד עכשיו. סוף סוף שיר קצת פחות כבד שמחמיא לגילה הצעיר. הוא מצוין ובדיעבד דירגתי אותו נמוך מדי.

35 - Naughty Boy - Lifted (feat. Emeli Sande)

לא ברור למה לא צולם לשיר הזה קליפ. בעיני הוא קצת יותר טוב מהלהיט ''La La La'' שפגשנו בו כאן לפני כן. לחן מהמם וביצוע גדול ומרגש של אמילי. מאוד אוהב את השיר הזה.

34 - P!nk - Just Give Me a Reason (feat. Nate Ruess)
עוד להיט ענק שמאוד אהבתי לאהוב השנה. דואט רומנטי ומפואר שלה ושל סולן fun. הידוע לשמצה. ההצלחה שפינק קטפה במהלך השנה האחרונה בהחלט מגיעה לה בעיני.

33 - V V Brown - Samson / The Apple

גם כאן לא הצלחתי להחליט איזה שיר טוב יותר. שני סינגלים מצוינים שוי וי בראון שחררה השנה מתוך אלבום חביב שלא עמד לגמרי בציפיותיי.

32 - Charli XCX - SuperLove

צ'רלי XCX, כנראה הפריצה הכי בולטת השנה בשבילי, בסינגל ראשון מתוך אלבום שני שישוחרר בחצי הראשון של השנה הבאה כנראה. סינגל מעולה שלה.

31 - Rihanna - Pour It Up
וכאן אנחנו נפרדים מריהאנה במצעד שלי. שיר נפלא ואולי אפילו אחד הטובים שלה, אבל שוב, משום מה לא נהניתי ממנה השנה בתור אמנית סינגלים כמו בשנים הקודמות.

Music Man XD

New member
אוהב את:

Dance Apocalyptic, Started from the Bottom - שני שירים מצוינים.

PIU חמוד, הייתי מכור אליו איזו תקופה.

אבישי ר

New member
מגיב:

40 - Selena Gomez - Come & Get It
הייתה תקופה שחיבבתי אותו. אהבתי את ההפקה ההודית, אבל הקול שלה הרס אותה. היה מעניין לשמוע את ריהאנה במקומה.

39 - Drake - Started from the Bottom
מת על זה.
דרייק הפציץ השנה.

38 - Ariana Grande - The Way (feat. Mac Miller) / Baby I
Baby I פחות טוב (בעיקר בגלל המילים), אבל חמוד מאוד.
כשבאתי לשמוע את The Way ציפיתי לשיר גרוע, אבל הופתעתי מאוד לטובה ומדובר בסך הכל באחלה שיר שלא שרד אצלי בפלייליסט יותר מדי זמן, אבל עדיין יש לי חיבה אליו.
אני חושב שהבעיה באריאנה שפשוט אין לה אופי. כל השירים שלה נשמעים כמו שירים של זמרות אחרות והיא ילדותית מדי. לא נהניתי מהאלבום שלה בכלל.

37 - Natalia Kills - Problem
אני דווקא די נהנה מהשיר שלה Mirrors אבל את שאר השירים שלה ששמעתי לא סבלתי. משהו בה מעצבן אותי.

36 - Janelle Monae - Dance Apocalyptic
שיר כיפי ביותר.

35 - Naughty Boy - Lifted (feat. Emeli Sande)
לא שמעתי. אמלי סנדה אחת הזמרות המעיקות.

34 - P!nk - Just Give Me a Reason (feat. Nate Ruess)
לא אוהב בכלל.

33 - V V Brown - Samson / The Apple
אני זוכר שפעם המלצת על שירים שלה והם לא תפסו אותי. אולי אתן הזדמנות בכל זאת.

32 - Charli XCX - SuperLove
כשהאלבום שלה יצא ניסיתי לשמוע אותו ותמיד הפסקתי באמצע. היא משעממת אותי.

31 - Rihanna - Pour It Up
ענק ענק ענק!

ערן1987

New member
וגם עכשיו

40) meh

38) אף פעם לא התעמקתי בשירים האלה כדי לזכור אפילו איך הם הולכים. זה מעיד יותר עליה מאשר עליי

35) אוהב! חבל שזה לא הצליח ממש בארץ.. חוץ מזה, אמילי סאנדיי די אוברייטד לדעתי

34) אני מ-א-ו-ד אוהב את פינק, נראה לי שזה ידוע, אבל זו בלדה די סתמית. חמוד והכל אבל לא משהו מרשים, יש לה בלדות אחרות טובות בה-ר-ב-ה!

אבישי ר

New member
Work ממש חמוד.

בתקופת הבגרות של כיתה י' הייתי הרבה עם חברים והם שמעו את Bounce מלא. בהתחלה סבלתי, אחר כך התרגלתי ואפילו היו פעמים שאהבתי אותו.
היום אני פשוט לא יכול לסבול את הקול שלה.

ARTPOP

New member
מקום 29

(המחשב שלי איטי מאוד וזה סיוט להעלות לכאן קבצים אז כאן אני עוצר עם התמונות עד להודעה חדשה)

Miley Cyrus
We Can't Stop

אני חושב שכאן אין צורך במילים.

http://www.youtube.com/watch?v=LrUvu1mlWco

למעלה