פרישת המנהלת וכניסת מנהל חדש

פרישת המנהלת וכניסת מנהל חדש

אנו מודים ל מיכי 10 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

באותה הזדמנות, אנו מברכים את Eldad S עם כניסתו לניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה והנאה בתפקיד.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

Eldad S

New member
תודה רבה

למעשה, ניהלתי בעבר את הפורום במשך מספר שנים, וכעת אני חוזר לניהולו.
תודה רבה, מיכל, על הניהול המסור במשך תקופה ארוכה, ולא קלה.

&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
ברוך השב!

מכיוון שנכנסתי דרך ההתראות הכחולות ישירות לשרשור הברכות על התווים האבודים שחזרו לתפוז, ראיתי אותך פתאום בתכלת ושפשפתי את עיניי... ההיית או חלמתי חלום?

תודה רבה למיכי 10 על הכל וברוך השב אלדד!

עניין אותי לדעת האם חזרתו של מנהל לקדנציה שניה היא דבר מקובל, ולמדתי שאצל הביזאנטים כבר היו דברים מעולם, אחרי שהקיסר זנו היה קיסר בין 474- 475 למניין העמים ובפעם השנייה בין השנים 476- 491. וזה לא היה מקרה יחיד בהיסטוריה. חזרו על כך גם יוסטיניאנוס השני, המכונה 'רינוטומאטוס', שעמד בראש האימפריה הביזאנטית בין 685- 696 ובפעם השניה בין השנים 705- 711, וגם יצחק (איזאק) השני קומננוס שכיהן כקיסר ביזאנטיון במשך שתי קנדציות: האחת בין 1185- 1195, והשנייה בין 1203- 1204.
אז מכאן שאנו יכולים לכנות את אלדד MODERATOR ITERVM, ואת מיכי 10, שמעכשיו תשא בתואר MODERATOR EMERITA, שעשתה עבודה נהדרת בניהול הפורום ונכנסה בקלות לנעליו הגדולות של אלדד, מגיעות גם כן כל הברכות. וכפי שפרש לו הקיסר דיוקלאטיאנוס מכס הקיסרות על מנת לגדל כרוב, אני מניח שמיכי פורשת לה לטובת דברים נעלים יותר מכרוב, ומקווה אני גם לראותה פה בתור חברה מן המניין.

Eldad S

New member
תודה על הפרק המאלף בהיסטוריה, דאנטה.

אני מקווה שאתה דואג גם לערוך בוויקי העברית, בערכים הרלוונטיים

האמת היא שלפרישות ולחזרות יש לפעמים סיבות שונות, חלקן עקב עומס, חלקן אחרות, לא פעם הן באות לידי ביטוי בפתאומיות בלתי צפויה. בכל אופן, אני מקווה שאוכל לתרום לפורום כבעבר, למרות העומס. אודה על עזרת כולכם, גם מאחורי הקלעים, במסרים ובמייל, כבעבר.

תודה רבה למיכל, ושבחים רבים על עבודתה הנהדרת בניהול הפורום, המסירות הרבה, העניין והאכפתיות. אשמח מאוד, מיכל, אם תוכלי להמשיך לכתוב ולתרום בפורום כבעבר. אני מקווה שהעובדה שכרגע את לא צריכה לנהל את הפורום תשאיר בידייך יותר זמן גם לפעילויות האחרות שלך. עם זאת, כמו בעבר, אשמח לעזרתך הן בפורום והן מאחורי הקלעים. MODERATOR EMERITA, כדבריו של דאנטה, היא כותרת יפה והולמת, ושמחתי גם בכותרת שהענקת לי, MODERATOR ITERVM.

דרך אגב, אם ב-MODERATOR עסקינן, האם יש לו גם צורת נקבה? שמא MODERATRIX? או שמדובר במילה שמתאימה לשני המינים, ואז את שם התואר מתאימים על פי המין, EMERITA בלשון נקבה.

כן, כמובן, לא שמתי לב. חשבתי על המילה פרופסור

ו'נתקעתי' על moderator, כי זו אותה סיומת.
בעוד פרופסור זו מילה המתאימה לשני המינים, למילה moderator יש צורה נקבית, והיא, כפי שכתבת, היא moderatrix (נטייה שלישית של שם העצם).
אז כמובן שמיכי 10 היא MODERATRIX EMERITA.

Eldad S

New member

ואכן, רציתי לשאול אם חשבת על המילה "פרופסור".

וכמו שכתבתי, MODERATRIX EMERITA היא תואר שהולם מאוד את מיכל. מזכיר, כמובן, את ה-IMPERATRIX.

לא צריך ללכת כל כך רחוק...

גם הקיסר הביזנטי שלנו חזר לקדנציה שנייה אחרי עשור שלם... (די! בלי פוליטיקה בפורום!)

Mits Petel

New member
מה שהוא אמר.

והלוואי שיהיו פה הרבה דיונים מעניינים ומהנים.

רינגו12

New member
אין לי ספק

שמיכי תצליח בדרכה החדשה ושאלדד יצליח בתפקידו החדש.
תודה על הכול בעבר, בהווה ובעתיד

למעלה