הבחורה השקיעה מזמנה ועכשיו כנראה נמאס\יש דברים יותר מעניינים לעשות (תודה, שופשופון!), זה מה שקורה כשמחליטים* לבזבז את הזמן שלך במקום אחר...
פרופורציות + הבנת הנקרא בנאדם.
בטח חטפת ממנה על משהו פעם אז חיכית נעלב בחושך עד עכשיו. פטאתי.
למה היא לא השקיעה בהודעה המודיעה על סיום תקופת הניהול של ו/ או איזה תודה קטנה לכיוון מי שהיה כאן בפורום?זה כל כך קשה ומסובך?אבל בוא ונודה באמת מיום היוולדו של הפורום הגברת סירסה דיונים מחקה אותם הבריחה כותבים ומשתתפים וזה לא הביא את הפורום לרמת פעילות מספקת מצד תפוז אז תפוז אמרו לה תודה רבה לא תודה והיא נעלמה לה אני כל הזמן צריך לחזור על עצמי ,אבל אני אגיד את זה שוב : הפורומים קיימים על מנת שייווצרו בהם דיונים שיהיו בהם חברים פעילים שיוחלפו דיעות וכו וכו וכו וכו אין חברים? אין דיונים אם אין דיונים גם קיומו של הפורום מוטל בספק ככה הדברים עובדים בין אם אתה רוצה להודות בזה או לא
העובדה היא שלא היתה פעילות בפורום בעקבות ההתנהלות שלה כאן המטרות של הפורום הן דיונים החלפת רעיונות ודיעות זה יכול להיות בצורה נעימה וזה יכול להיות בצורה פחות נעימה בלי פעילות אין פורום וזה מה שקרה כאן מה לעשות
מה שראיתי מפה זה פורום מנומנם משו (וכן, אפשר לומר משעמם) עם איש מקצוע שנותן תשובות משובחות ועוד כמה שעוזרים מניסיונם; וכשמודיעים על סיום העבודה (ההתנדבותית יש לציין + אנחנו לא יודעים את הסיבה) של המנהלת פתאום קופץ מישו (יחיד, יש לציין) שלא היה כאן עד היום כולו אושר ושימחה לאיד, ובצורה בוטה מדי לאנינות דעתי...
שכן הייתי כאן בהתחלה של הפורום בניק הקודם שלי ( שאותו איבדתי אבל הוא כמעט זהה לזה רק בלי ה14 )אתה מוזמן להציץ בהיסטוריית הפורום אבל כשמחקו הודעות ושרשורים ופשוט סירסו את הפורום אני אישית איבדתי את העניין וזה קורה לצערי גם במקומות אחרים מי שמכיר אותי בתפוז יודע שאני לא אוהב צנזורות ומעדיף להגיד הכל אוהב דיונים דוגרי עם החלפת דיעות על זה הפורומים מתבססים זה כל הרעיון בהחזקת פורום בלי זה לפורום אין זכות קיום וזה בדיוק מה שקרה כאן לצערי