תודה לך
גיא, אתה המנהל הראשון בהסטוריה של הפורום שבעזיבתו *לא* קיבל שורה של הודעות תודה ממשתתפי הפורום. אפילו אחת לא קיבלת, אחרי מספר הגון של שעות מאז שפירסמת את הודעת העזיבה שלך.
ובכן, אני רוצה להיות הראשון שמודה לך.
תודה לך מקרב לב על ששחררת אותנו מעריצותך, ובתקווה גם מנוכחותך האקטיבית.
בעולמך ההזוי והמעוות כל מי שאינו מסכים איתך הוא "טרול", "קטן" ו/או "שלילי". ומי שלא מתנגד ("תחילה לקחו את הקומוניסטים...") הוא איש מקסים. אז מה אם הוא מחרף ומגדף אחרים בשפה רצוצה, על בסיס קבוע.
סלח לי שלאחר 7 שנים בפורום, עם אינספור הודעות עזרה למהגרים ומהגרים שבדרך, חלקן מאוד ארוכות ומפורטות, חלקן עם שיתוף בנסיון אישי שלא ניתן למצוא בקלות באינטרנט (בודאי לא בעברית), קצת נמאס לי להאכיל עצלני "האם אני יכולה להגר בתור גננת" בכפית. מה גם שבאופן טבעי אלה שהיגרו לאחרונה יותר מעודכנים ולכן יותר טבעי שהמידע שבידם יותר רלבנטי מזה שבידי הותיקים יותר. אני בשמחה אחלוק את ידיעותי בקשר להוצאת אזרחות ודרכון אוסטרלי כי את זה עשיתי השנה. אפילו אתה הראית בחלק מהודעותיך הבלתי-אחראיות שהנסיון של מישהו שהיגר לפני 10 שנים עלול להיות מאוד לא רלבנטי ואפילו מטעה.
אני שמח שלא כיף לך להיכנס לכאן יותר. גם לי לא היה כיף לקרוא את השטויות וההתחסדות שלך, להימחק כשניסיתי להגיב (בלי לנבל את המקלדת, במקרה ששכחת) ולבסוף להיחסם טוטאלית, ואח"כ להמשיך לראות איך אתה מריע לעצמך על סגנון הניהול המופתי שלך בעודך מפר על דרך השגרה את החוקים שאתה עצמך קבעת, שלא לדבר על חוקי תפוז ועל אתיקה באופן כללי.
האמירה של "לא קיבלו את התפטרותי" רק מראה כמה אתה מנותק. תפוז יכולים להחזיק מנהל פורום בתפקיד בכח?... או שאולי אתה שוב מספר לעצמך סיפור דמיוני, כמה אתה נהדר ושתפוז ממש לא רצו שתלך?... אגב, זה די טריויאלי - ידוע שקשה למצוא לפורום הזה מנהלים, אז תפוז באופן טבעי מעוניינים שמי שנמצא בתפקיד ישאר כמה שיותר. בינינו, זה ממש לא חשוב אם פיטרו אותך או התפטרת - העיקר זה שאתה כבר לא בתפקיד! השבח לאל.
שלום ולא להתראות,
Sweet Hereafter