פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל guyguy2003 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל.
הפורום זקוק למנהל חדש
, במידה ואתם מעוניינים לנהל אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

Margaret River

New member
בשעה טובה

כשאנשים קטנים מטילים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת (לא זוכר מי המציא את זה).

גיא, לכל שבת יש מוצאי שבת. אני מקווה שאתה מבין שאם אי-פעם תכתוב כאן משהו, אתה תקבל בדיוק את אותה מידת התחשבות שהענקת.

בעבר הייתי כאן Sweet Hereafter, אבל תפוז איפסו לפני כמה חודשים את כל הסיסמאות הישנות (אחרי שהמאגר שלהם נפרץ) והכתובת שנרשמתי איתה לפני כמה שנים כבר לא פעילה, אז אני לא יכול להיכנס בניק הזה יותר. למי שלא יודע - גיא לא היה מסוגל להתמודד עם שום רמה של אתגר באופן ציבורי, אז הוא חסם אותי לצמיתות מהפורום, זמן קצר אחרי שהוא נכנס לניהול (כמו רבים וטובים אחרים).

שיהיה יום טוב.

arieltr

New member
יא סוויט היר אולווייז

שאנשים קטנים מטילים ביצים גדולות, זה סימן שהלך להם התחת (עכשיו המצאתי, וזה לא קשור לכלום)

באתי לשאול מה חדש וראיתי שבנוסף ליוזר גם עשית ניתוח לשינוי מין, סחטן.

Margaret River

New member
תעביר קצת מהחומר הזה שלך, בחייאת...

שום ניתוח, תמיד הייתי

איך אתה יודע שלא?

arieltr

New member
אין סיכוי שאעביר, גם לא גרם אחד

ואני לא יודע, זה היה רושם. ולא שזה באמת משנה...

RonspotNL14

New member
נו הגיע הזמן בשעה טובה לפורום

עשיתם נכון בשני פורומים בהם המנהלים פרשו או הופרשו (למדתם באיחור את הלקח אבל למדתם) עכשיו צריך לעשות את אותו הדבר בפורומים שיש בהם מנהלים כושלים כבר תקופה ארוכה ללא שינוי מקווה שהמנהל הבא בפורום הזה ידע איך להתנהג עם החברים והאורחים כאן

Monash

New member

Is it an automatic release from jail card when the manager leave?
I got the call to look at the forum and besides seeing the news, I also discovered that I am not barred anymore.
good luck to whoever take the role and I hope that he/she will manage to bring the forum back on his feet.

YS

Monash

New member
Tapuz management

A comment to Tapuz management: I do not think that it something that you should thumb up. I was banned for life from Tapuz because based on your previous manager I committed an offence which contravene Tapuz regulations. When I inquired with Tapuz forum management on this particular matter and ask for the ban to be lifted on numerous occasions while claiming my innocence, I was informed that you investigating it and then I was informed that I was accused of threatening the old manager in which I ask you to show me the evidence as it was not true.Well, As you could not locate any, you just disappeared for few months ,my various emails have been ignored and the ban was on. However, few months later, suddenly when the manager gone, my ban was lifted. What should I assume from this in relation to Tapuz management and regulations????
I am glad that you came to your senses in relation to the forum and the need for another manager or he came to his senses and left (whatever), but I also hope that you learn your lesson as well. Furthermore, I believe that you as management contravene your own regulations by allowing a manager of a competing platform to manage this forum and channel participants out of this forum. - I am glad I am not a shareholder
&nbsp
Anyway, I needed to release some steam, all fine now and the sun is shining on Tapuz. Have a lovely day.
&nbsp
YS
&nbsp

RonspotNL14

New member
לצערי מה שקרה לך קרה גם לי

עם הניק הקודם שלי בו נחסמתי ללא סיבה מכל תפוז והנושא ידוע אבל אני רק אגיד זה שבתפוז הדברים זזים לאט לאט מדיי לפעמים אבל כשהם זזים( גם כמו שקרה כאן ובפורום שכן) הם גם מתחילים להבין את הטעויות הפאטליות שלהם פורום הדגל שלהם נמצא עכשיו בצרות כי הפעילות היא כבר לא כמו שהיתה בעבר ככה זה כשיש כאלה שסותמים פיות ומתנהגים באופן שלא מתאים למנהלי קהילות ופורומים ולכן משהו חייב להשתנות במידה והם רוצים שתפוז ימשיך להיות באויר ...

guyguy2003

New member
והרי 'הודעת הפרישה' שלי :

לטרולים - אתם יכולים לקפוץ לי, אנשים קטנים ושליליים

שיהיה ברור: אני לא מדבר על האנשים הבאמת מקסימים, תורמים ועוזרים בפורום כמו ANZ, מיקימאוס, אפילו רוקד עם שבלולים ברגעים הפחות כועסים של, ועוד רבים וטובים שכתבו לפני 'כהונתי' תוך כדי וגם אחרי. פשוט נמאס לי אישית נמאס מלהיכנס לפה. זה פשוט לא כיף ולא מגיע לי העונש הזה. אני באמת מכל הלב מודה להם מאוד שעזרו ותרמו לאחרים ששאלו שאלות פה ואם לא הייתי חושב שמגיע להם חיים שקטים ושלווים הייתי מעודד אותם אפילו להיות מנהלים פה :p (ותסלחו לי שהמלצתי על כמה וכמה מכם לפני כמה חודשים..?)
לאוהבי האגו הנפוח, קחו סיכה. לא פיטרו אותי, 'התפטרתי'. פעמיים (בפעם הראשונה לא קיבלו את התפטרותי). להזכירכם - אני לא עובד של תפוז, כולה מתנדב, ואם היו 'מפטרים' אותי הייתי מודה בזה בלי שום בעיה.. זה לא כ"כ חשוב לי (אני יודע שחלקכם בטוחים שאני מיתמם, לא יכול ולא צריך להוכיח את זה, אבל בכל מקרה רציתי לציין). אף אחד לא 'התפקח' ב'הנהלה'... אף אחד לא רוצה להיות מנהל פה פשוט!! (וכך הגיעו אלי בהתחלה) ולמה שיהיו? מי רוצה כל היום לריב עם אנשים וירטואלים חצופים? אז העדפתי לתת לאלו שמשלמים להם כסף (מנהל האשכול שהוא באמת בחור מקסים ביותר, ולידיעתכם הגן על חלקכם לא מעט 'ממני'. וחבל לי עליו שהוא צריך להתמודד בכלל עם שכמותכם לבד) להתמודד איתכם כי לי לא משלמים על זה. זה לא מגיע לי, לבזבז כל כמה ימים חצי שעה על אנרגיות שליליות.
אז תודה לאנשים המקסימים פה, ולכל 'אוהבי הרפש', בהצלחה גם. יש אלטרנטיבות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Caput femoris

New member
גיא, כפי שכתבתי לך ביומך הראשון כמנהל,

אתה לא מתאים לפורום והפורום לא מתאים לך.
זה בסדר גמור - אכן יש אלטרנטיבות וכל אחד יכול למצוא את מקומו. אבל אין שום היגיון בלהיכנס לפורום שלא מתאים לך ולהשחית את זמנך וזמנם של אחרים על תלונות מדוע הפורום לא טוב.
ֿתאר לך שהייתי נכנס לקבוצה שלך בפייסבוק (או פורום אוזים שעובד על עיקרון דומה) ומתלונן כל יום על כמה פרסומות וליקוקי ישבנים הדדייים הולכים שם. או בגרסה יותר עדינה, הייתי מתלונן על התנהלותו של יוזר כזה או אחר. כך או כך תוך דקה הייתי נמחק, ואתה יודע בדיוק על מי ועל מה אני מדבר.
בתפוז ובפורום החדש שנבנה על ותיקי תפוז אפשר להגיד מה שרוצים, ומכאן כוח המשיכה שלהם. ברור שזה לא מתאים לכולם אבל זה מה שזה. טייק איט אור ליב איט.

RonspotNL14

New member
גיא אני לא טיפוס שלילי

אבל אם לא נותנים לתת לפורום להתקיים עם הבעת דיעות החלפת דיעות רעיונות וכל דבר אחר שקשור לפורום אין לו סיכוי כי בדיוק בגלל זה קיימים הפורומים השונים ומנהלים צריכים להבין את זה ואתה בתוכם

Margaret River

New member
תודה לך

גיא, אתה המנהל הראשון בהסטוריה של הפורום שבעזיבתו *לא* קיבל שורה של הודעות תודה ממשתתפי הפורום. אפילו אחת לא קיבלת, אחרי מספר הגון של שעות מאז שפירסמת את הודעת העזיבה שלך.

ובכן, אני רוצה להיות הראשון שמודה לך.

תודה לך מקרב לב על ששחררת אותנו מעריצותך, ובתקווה גם מנוכחותך האקטיבית.

בעולמך ההזוי והמעוות כל מי שאינו מסכים איתך הוא "טרול", "קטן" ו/או "שלילי". ומי שלא מתנגד ("תחילה לקחו את הקומוניסטים...") הוא איש מקסים. אז מה אם הוא מחרף ומגדף אחרים בשפה רצוצה, על בסיס קבוע.

סלח לי שלאחר 7 שנים בפורום, עם אינספור הודעות עזרה למהגרים ומהגרים שבדרך, חלקן מאוד ארוכות ומפורטות, חלקן עם שיתוף בנסיון אישי שלא ניתן למצוא בקלות באינטרנט (בודאי לא בעברית), קצת נמאס לי להאכיל עצלני "האם אני יכולה להגר בתור גננת" בכפית. מה גם שבאופן טבעי אלה שהיגרו לאחרונה יותר מעודכנים ולכן יותר טבעי שהמידע שבידם יותר רלבנטי מזה שבידי הותיקים יותר. אני בשמחה אחלוק את ידיעותי בקשר להוצאת אזרחות ודרכון אוסטרלי כי את זה עשיתי השנה. אפילו אתה הראית בחלק מהודעותיך הבלתי-אחראיות שהנסיון של מישהו שהיגר לפני 10 שנים עלול להיות מאוד לא רלבנטי ואפילו מטעה.

אני שמח שלא כיף לך להיכנס לכאן יותר. גם לי לא היה כיף לקרוא את השטויות וההתחסדות שלך, להימחק כשניסיתי להגיב (בלי לנבל את המקלדת, במקרה ששכחת) ולבסוף להיחסם טוטאלית, ואח"כ להמשיך לראות איך אתה מריע לעצמך על סגנון הניהול המופתי שלך בעודך מפר על דרך השגרה את החוקים שאתה עצמך קבעת, שלא לדבר על חוקי תפוז ועל אתיקה באופן כללי.

האמירה של "לא קיבלו את התפטרותי" רק מראה כמה אתה מנותק. תפוז יכולים להחזיק מנהל פורום בתפקיד בכח?... או שאולי אתה שוב מספר לעצמך סיפור דמיוני, כמה אתה נהדר ושתפוז ממש לא רצו שתלך?... אגב, זה די טריויאלי - ידוע שקשה למצוא לפורום הזה מנהלים, אז תפוז באופן טבעי מעוניינים שמי שנמצא בתפקיד ישאר כמה שיותר. בינינו, זה ממש לא חשוב אם פיטרו אותך או התפטרת - העיקר זה שאתה כבר לא בתפקיד! השבח לאל.

שלום ולא להתראות,
Sweet Hereafter

ronenb75

New member
"אנשים קטנים"....

בתור מישהו שהרג שני פורומים, אתה בהחלט מצליח לא רע.
המצחיק הוא שאתה זה שבחר שהוא רוצה לנהל את הפורומים הנ"ל. אפילו הקבוצה המצ'וקמקת שלך בפייסבוק מלאה באנשים שהקשר היחיד שלהם לאוסטרליה הוא שהם יודעים איך לבטא את השם, רק כדי שאתה תוכל להתגאות ביכולות המדהימות שלך לנהל קבוצה גדולה.

בתור האתנחתא הקומית של הפורומים באוסטרליה, אתה בהחלט המוביל.
אולי אתה מעוניין לנהל את הפורום שנפתח בעקבות ההגעה שלך לכאן? אולי המקימים שם מעוניינים להרוג גם אותו. אולי האחסון עולה להם סתם כסף.

zaske

New member
שמעתי שמועות שאתה מתנשא למעל 1.90

ואני בעצמי 1.93
העיקר שאנחנו אנשים קטנים.
נו שוויין.
ברוך החוזר וכו'.

zaske

New member
לך שב על דידג'דירו, כולנו יודעים מי החברים שלך

אנשים קטנים ומסכנים כמוך.
היית מנהל יותר גרוע מיא"ב והלשון שלך לא תעזור לך ליפות את המצב.
לא אגיב עליי, אבל חסמת פה אנשים שתרמו *המון* מידע לגבי החיים באוסטרליה, והגירה לאוסטרליה, כולל את סוכן ההגירה שעזר לחלק מחבורת זבל העופות שלך להגיע לאוסטרליה.
אפס.

zaske

New member
היתה טעות להביא אותו מההתחלה

בן אדם עם אגו טריפ מטורף שלא מסוגל לשמוע דעות של אחרים.
ברוך שפטרנו.
אגב, אני יודע שיש פה משתפ"ים של זבל העופות.
סתם שתדעו, אני מכיר אישית כמה וכמה ישראלים פה שלא מוכנים לפרסם עבודות בקבוצה ההיא בפייסבוק, בגלל הנוכחות שלו שם והאופי הדיקטטורי שלו.

למעלה