פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל ערן1987 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

ערן1987

New member
אה, כן, אז זה קרה

במשך כמה שנים נתתי "איומים" שאפרוש וכל פעם פרשתי כי ראיתי שיש תקווה, שיש סיכוי, שיש רצון של אנשים אחרים להמשיך לשמור על הפורום הזה בחיים - אבל כשאני רואה שאני בעצמי מאבד את הרצון להשקיע בפורום אז אני חושב שזה אומר הכל. אני לא בא אליכם בטענות, אני יודע שאנשים פה עושים מיליון דברים מחוץ לאתר וגם "תפוז" עצמו חווה צניחה עצומה.
&nbsp
האמת, שגם אין לי את הזמן הזה. בטח שמתם לב שאני בקושי נכנס לכאן, וזה לא שאני לא רוצה - אין לי את הזמן. עם העבודה החדשה (בום, הציעו לי קידום בשבוע שעבר אחרי 4.5 חודשים בלבד בתפקיד, פאק יה ביצ'ז!), החתונה שלי בעוד 3 חודשים ו"החיים עצמם" אני מוצא את עצמי בקושי נכנס למחשב בכלל, בטח ובטח לפורום הזה. איכשהו הצלחתי להתמיד כשהייתי בצבא, בלימודים ואפילו אח"כ - אבל חצי השנה האחרונה עשתה את שלה והרחיקה אותי מהפורום בצורה שאני נכנס לכאן, במקרה הטוב, 3 פעמים בשבוע (פעם הייתי נכנס כמה פעמים ביום).
&nbsp
אז, אחרי כל החפירה, אני נאלץ להודיע שאני פורש מניהול הפורום (האמת היא שהודעתי את זה לתפוז כבר לפני חודשיים וחצי אבל הם בכלל לא ראו את הודעת הפרישה שלי עד ששלחתי להם על זה הודעה שוב בשבוע שעבר). אני אוהב את הפורום הזה, הייתי המנהל שלו במשך כ-5 שנים (אולי אני טועה? אני לא עוקב.. כידוע לכם, הזיכרון שלי לא חזק במיוחד
) והשקעתי בו טונות של אהבה. פיתחתי כאן קשרי חברות, חלקם וירטואליים וחלקם גם בחיים האמיתיים (הנה וידוי קטן: אפילו יצאתי במשך כמה חודשים עם חברת פורום לשעבר), הכרתי אנשים שבאמת כיף לי לדבר איתם גם כיום. ולעזאזל, איזה דיונים היו כאן!
&nbsp
לא רק דיונים ברמת הבריטני-כריסטינה (אלה היו הימים!
), דיונים אמיתיים שבוחנים שירים/אלבומים/אמנים/וואטאבר מאלף זוויות שונות. וזה היה כיף, זה היה מעניין, זה היה מסעיר. אבל זה לא קורה יותר, לצערי. הזמן עושה את שלו, אנשים עזבו את הפורום, התבגרו וכו' וכו'. בסדר, קורה. מבאס ממש, כי מי כמו הקבועים כאן יודע כמה ניסיתי (וכמה פעמים) להחיות את הפורום, וזה לא ממש הצליח. בכל מקרה, אני עדיין אכנס לכאן כמה פעמים בשבוע, מבטיח. לא נוטש לגמרי, עדיין אהיה כאן כמשתמש מן המניין, אבל לא בצבע כחול :)
&nbsp
אם מישהו יהיה מעוניין לנהל את הפורום את מוזמנים לפנות להנהלת הפורומים ואני בטוח שהם ישמחו לתת לכם את התפקיד (שבתכל'ס, הוא לא קשה). וכמובן, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בכל דרך (כאן בהודעות פרטיות/פייסבוק/פלאפון) - ואם אתם מתביישים, רק תגידו ונסתדר

&nbsp
אז אלה היו כ-5 שנים (או שאני טועה? מי מוכן לבדוק?
) מהנות במיוחד ואני לא מתחרט עליהן. שיהיה לפורום בהצלחה ונתראה בהמשך, מבטיח :)

DAN1EL

New member
מבין אותך לגמרי,

ומסכים עם הרבה דברים שאמרת.
&nbsp
זה כנראה תהליך טבעי שהיה צריך לקרות באיזשהו שלב - לכל דבר יש סוף.
והפורום הזה, כך זה נראה לפחות (גם אם אני מקווה שזה לא נכון) חווה בתקופה האחרונה את מה שנראה כמו הסוף שלו.
&nbsp
אז המון תודה על מה שעשית עד עכשיו - היית מנהל תותח ודאגת להחיות את הפורום הזה לא פעם ולא פעמיים - אלא כחלק ממה שראית בתור העבודה השוטפת שלך כמנהל פורום, ואני חושב שזה כשלעצמו (ולא רק) הפך אותך לאחד המנהלים המוצלחים בתפוז.
&nbsp
כמו שכתבתי - מבין לגמרי את ההחלטה שלך, ואני בטוח שגם תפוז מבינים ומעריכים אותך.
&nbsp
נראה לי שזה יבאס כמה וכמה אנשים, ובצדק, ובכלל - אני חושב שהפורום הזה הוא (או לפחות היה, אבל עדיין, באיזשהו אופן) מקום מיוחד ושהרבה אנשים יצטערו בסופו של דבר אם וכאשר הוא ייסגר.
&nbsp
בקיצור - נישאר בקשר, תודה על כל מה שעשית בשביל הפורום עד עכשיו ותמשיך להיות מי שאתה! :)

ערן1987

New member
תודה רבה רבה :)

וזה בהחלט מבאס, אמנם עשיתי את זה בלב שלם - אבל ההתלבטות בנושא הייתה ארוכה מאוד ולא קלה. מקווה שהפורום הזה יישאר בחיים, גם אם במתכונת טיפה שונה.

2Dirrty4U

New member
ערןןןןן

קצת עצוב לי באיזשהו מקום כי זה דיי מסמל את הסוף אבל אני כ"כ מבינה אותך ואת ההחלטה שלך.

אני שמחה שבזכות הפורום יצא לי להכיר אותך, אתה בנאדם מדהים ומרתק ואני בטוחה שנמשיך לשמור על קשר בפייסבוק (אני אחפור לך על קלארקסון
) ואולי יום יבוא ונתקל אחד בשני באקראיות באמצע הרחוב

באותה הזדמנות אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה בעבודה החדשה וכמובן מזל טוב על החתונה הקרבה

תודה לך על כל מה שעשית בשביל הפורום הזה,
אני יודעת כמה זה מבאס לנהל פורום מת שאתה משקיע ומשקיע ובקושי יש תגובות אם בכלל אבל אלו היו (5??) שנים יפות עם תקופות טובות יותר וטובות פחות ועשית עבודה מעולה בניהול.
לא אשכח לך את התמונה של אומנות השרשור כל פעם שמישהו היה משרשר הודעה במקום הלא נכון

בקיצור כפרעלייייךךךךך ובהצלחה בהמשך הדרך

ערן1987

New member
חח די נו, אל תעשי ממני אדם מת!

יווווו שכחתי מאומנות השרשור!! הנה היא שוב, לזכר הימים הטובים

&nbsp
ותודה רבה רבה!! :)

RTur

New member
יאפ..

אז מצטרף למה שנאמר - היית מנהל תותח והמון בהצלחה בהמשך ומברוק על הקידום!
חבל שעידן תפוז מגיע אל סופו כמו שזה נראה. כמעט כל הפורומים שכתבתי בהם נסגרו.
נישאר בקשר!
&nbsp

Music Man XD

New member
ערנוססססססס

תשמע, זה מאוד מעציב לשמוע... אתה מנהל הפורום האלמותי, הנצחי והבלתי מעורער!
אבל אני מבין ומכבד את ההחלטה שלך. אני רק מקווה שזה לא אומר שאתה לא נשאר כאן! בבקשה תישאר! זה לא אומר שאתה חייב לעזוב!
&nbsp
תודה רבה על שנים נהדרות, אתה - כמנהל וכחבר פורום - חלק עצום מהחוויה המהנה הטמונה בגלישה כאן!
&nbsp
אנחנו עוברים עליות ומורדות, אבל אני יודע שאם המקום הזה ייסגר, אני אהיה ממש עצוב.

ערן1987

New member
בטח שאני נשאר, איזו שאלה!

פשוט בלי הטייטל המחייב הזה של "מנהל". אני לא הולך לשום מקום :)
&nbsp
ותודה!

A Lizard State

New member
ערן :(

היה ברור לי שזה יגיע בקרוב, הפורום כבר לא מה שהיה לפני שנתיים, או אפילו לפני שנה. וזה כמובן לגיטימי, הפורמט של הפורומים כבר לא תופס כמו פעם, בימינו יותר קל ונוח להשתמש בפייסבוק ובוואטסאפ (למרות שהם כמובן לא התחליפים האידיאליים, אבל ב-2015 הם בלתי נמנעים).
עשית פה עבודה מדהימה ובאמת תודה רבה על כל ההשקעה!

למעלה