אה, כן, אז זה קרה
במשך כמה שנים נתתי "איומים" שאפרוש וכל פעם פרשתי כי ראיתי שיש תקווה, שיש סיכוי, שיש רצון של אנשים אחרים להמשיך לשמור על הפורום הזה בחיים - אבל כשאני רואה שאני בעצמי מאבד את הרצון להשקיע בפורום אז אני חושב שזה אומר הכל. אני לא בא אליכם בטענות, אני יודע שאנשים פה עושים מיליון דברים מחוץ לאתר וגם "תפוז" עצמו חווה צניחה עצומה.

האמת, שגם אין לי את הזמן הזה. בטח שמתם לב שאני בקושי נכנס לכאן, וזה לא שאני לא רוצה - אין לי את הזמן. עם העבודה החדשה (בום, הציעו לי קידום בשבוע שעבר אחרי 4.5 חודשים בלבד בתפקיד, פאק יה ביצ'ז!), החתונה שלי בעוד 3 חודשים ו"החיים עצמם" אני מוצא את עצמי בקושי נכנס למחשב בכלל, בטח ובטח לפורום הזה. איכשהו הצלחתי להתמיד כשהייתי בצבא, בלימודים ואפילו אח"כ - אבל חצי השנה האחרונה עשתה את שלה והרחיקה אותי מהפורום בצורה שאני נכנס לכאן, במקרה הטוב, 3 פעמים בשבוע (פעם הייתי נכנס כמה פעמים ביום).

אז, אחרי כל החפירה, אני נאלץ להודיע שאני פורש מניהול הפורום (האמת היא שהודעתי את זה לתפוז כבר לפני חודשיים וחצי אבל הם בכלל לא ראו את הודעת הפרישה שלי עד ששלחתי להם על זה הודעה שוב בשבוע שעבר). אני אוהב את הפורום הזה, הייתי המנהל שלו במשך כ-5 שנים (אולי אני טועה? אני לא עוקב.. כידוע לכם, הזיכרון שלי לא חזק במיוחד
) והשקעתי בו טונות של אהבה. פיתחתי כאן קשרי חברות, חלקם וירטואליים וחלקם גם בחיים האמיתיים (הנה וידוי קטן: אפילו יצאתי במשך כמה חודשים עם חברת פורום לשעבר), הכרתי אנשים שבאמת כיף לי לדבר איתם גם כיום. ולעזאזל, איזה דיונים היו כאן!

לא רק דיונים ברמת הבריטני-כריסטינה (אלה היו הימים!
), דיונים אמיתיים שבוחנים שירים/אלבומים/אמנים/וואטאבר מאלף זוויות שונות. וזה היה כיף, זה היה מעניין, זה היה מסעיר. אבל זה לא קורה יותר, לצערי. הזמן עושה את שלו, אנשים עזבו את הפורום, התבגרו וכו' וכו'. בסדר, קורה. מבאס ממש, כי מי כמו הקבועים כאן יודע כמה ניסיתי (וכמה פעמים) להחיות את הפורום, וזה לא ממש הצליח. בכל מקרה, אני עדיין אכנס לכאן כמה פעמים בשבוע, מבטיח. לא נוטש לגמרי, עדיין אהיה כאן כמשתמש מן המניין, אבל לא בצבע כחול

אם מישהו יהיה מעוניין לנהל את הפורום את מוזמנים לפנות להנהלת הפורומים ואני בטוח שהם ישמחו לתת לכם את התפקיד (שבתכל'ס, הוא לא קשה). וכמובן, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בכל דרך (כאן בהודעות פרטיות/פייסבוק/פלאפון) - ואם אתם מתביישים, רק תגידו ונסתדר

אז אלה היו כ-5 שנים (או שאני טועה? מי מוכן לבדוק?
) מהנות במיוחד ואני לא מתחרט עליהן. שיהיה לפורום בהצלחה ונתראה בהמשך, מבטיח