אדמה פראית(2-3)תענוג של טלנובלה

faery18

New member
אדמה פראית(2-3)תענוג של טלנובלה

ממש הופתעתי לטובה
בהתחלה אני אומנם הייתי מהממליצים ובין היתר כתבתי עלייה לויוה אבל אחר כך שראיתי עוד פרומואים הראשית קצת הורידה לי את העניין בנובלה ופחות היה איכפת לי אם זה יגיע או לא במיוחד שלא חסר לי מה לראות. אבל היה קשה שלא להתמכר אלייה מהפרק הראשון
ובינתיים אני מספיקה לעקוב בעיקר כי זמן לאהוב בפסק זמן אצלי
בלית ברירה עד שיגיע המחשב החדש שקניתי. אבל מקווה שעכשיו עם סיום איסבל אני אצליח להמשיך לעקוב נראה שהיא בהחלט שווה את המאמץ.

כריסטיאן דה לה פואנטה מביא איתו טונות של כריזמה פה
הרבה יותר מבאומץ לאהוב! איזה משחק מעולה איזה מבטים, גם הסצנות שלו עם הדמות של ליסרדו מאוד עוצמתיות.

מעניין איזה סיפור מסתתר מאחורי הדמות של ססר לא מאמינה שהוא הרג מישהו אבל בהחלט ניכר שהוא גרם נזק למישהו ומצטער על כך..

אמפרו ממש לא הוגנת עם איסבל, המסכנה עושה הכל כדי להתחבב עלייה אפילו הביאה לה את השוקולד האהוב עלייה מה שלא מנע מאמפרו לנפנף אותה גם הפעם חח מסכנה..

הסצנות של איסבל ודניאל ממש טובות, רואים איך הם כבר נמשכים אחד לשנייה אהבתי איך שהיא החזירה את הג'יפ שאניבל שלח לה והעדיפה את הטרנטה של ארתורו חח
העיקר לא לפגוע בו.. ואיך שדניאל עזר לה מול הפושעים של קרלוס..
אהבתי גם את הסצנה שהוא עזר לה שנתקעה עם הג'יפ "אל תסתובבי כך באדמת הפרא"..

ןבינתיים בעוד איסבל מנסה למצוא את עצמה ולהתמודד עם מצב בריאותי לא פשוט, אניבל ממשיך לבגוד בה בלי בושה
מחכה כבר לרגע שתפקח את העיניים ותגלה מי הוא באמת

Don Nirtin

New member
תגלי בפרק 4 מה דון ארתורו עשה

הוא סיפר לדניאל מה הסוד שלו ושל אמפרו. זה יפה שלא שומרים סודות פה יותר מדי.

faery18

New member
אכן, חשדתי בקטע של הבגידה

ותחושת האשמה שלו נובעת מהעובדה שהוא עשה תאונה עם המאהבת שהיא לא אחרת מאימה של קרולינה, שלא שרדה את אותה תאונה ככל הנראה.
&nbsp
הייתי מהמרת שקרולינה היא אכן ביתו אבל שדניאל הוא לא הבן שלו, כי הם מאהבים ולא היו עושים אותם אחים, וגם כי אם ארתורו בגד אז על דמות כמו אמפרו אני לא אתפלא כלל וכלל..

evglev1

Well-known member
מנהל
אם זה נכון ארתורו לא יודע שדניאל לא בנו

ואז הוא היה צריך לחשוש מהאפשרות שהם אחים, מצד שני הוא יכול גם לא לדעת שקרולינה ביתו, אבל מוזר שהוא אפילו לא חושד בניגוד לאמפרו, אם כי גם יכול להיות שהוא יודע שדניאל לא בנו.

faery18

New member
פרק 4 - מבחינתי אניבל יכל להישאר בבירה ולא לחזור בכלל

הוא חושב שעושה טובה שהוא חוזר כאילו לא מספיק שהוא איחר לתוצאות הבדיקות של איסבל יש לו עוד טענות למה היא החזירה את הג'יפ שלו למה היא משבחת רק את האחים שלו, אולי כי הם היחידים שהיו לצדה כל הימים האילה כולל בתוצאות הבדיקות?? אהבתי איך שאיסבל לא נכנעה להצגות של אניבל והלכה לחגוג את התוצאות יחד עם דניאל וסרחיו:] למרות שמאוחר יותר כולם הצטרפו בזכות ארתורו התותח חח

אגב מסכן השחקן שמשחק את אחיה של קרולינה(נינל קונדה)איך תמיד נופל על תפקיד הכלבלב הנאמן של הקרימינאל התורן חחחח..

Don Nirtin

New member
הלו?

הוא היה לפני שנייה רוביו ב"אקאסיה". אותו סגנון ואותו תפקיד!

השחקן הזה מצוין בלי ספק.

faery18

New member
נו על זה בדיוק אני מדברת חח שלאחרונה הוא מקבל רק את תפקיד

העבד הנאמן של הפושע התורן באקאסיה היה העבד של הדמות של כריסטיאן מאייר

evglev1

Well-known member
מנהל
אניבל אנוכי ואיסבל מתחילה לשים לב שהיא לא מכירה אותו באמת

כמה שהוא מתפוצץ מקנאה, כל הכבוד שאיסבל לא וויתרה, אם כי הפעם אניבל באמת רצה להיות בבדיקות, רק אולגה הפרחה החביאה לו את הארנק, אבל עדיין כל הזמן הזה הוא אפילו לא חשב על איסבל ולא ענה לרוב השיחות שלה. ובאמת עוד לא ראיתי גבר שמקנא במשפחתו, מלא בדניאל, שיש לו טינה ישנה בגלל הבחירה בו בניהול המנסרה, אבל סרחיו ואפילו לאביו הוא מקנא עם הטנדר, בעל שמרגיש חוסר התחשבות בו בכך שלאישתו חשובים יחסים טובים עם בני משפחתו, רק מוכיח עד כמה אניבל אנוכי.

faery18

New member
הדמות של ססר פה מזכירה לי קצת את הדמות שלו בלב פראי

גם שם היה טוב והלך עם מקל, למרות ששם שיחק פרקים ספורים בלבד

faery18

New member
איזה שישים הלוואי..
הוא שיחק 25 פרקים

ועוד זו הייתה נובלה של 160 פרקים

evglev1

Well-known member
מנהל
כם אני משום מה זכרתי שהוא מת

הוא מת בסביבות פרקי ה-50-60

faery18

New member
הדמות שלו מתה בפרק 48 ולסדרה הוא נכנס בפרק 23

סך הכל שיחק ב-25 פרקים מתוך 162.
געגועיי לנובלה הזו..
אחת הטובות

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא עד כמה שאני זוכר הוא היה כבר מההתחלה

פשוט עד שהוא פגש את מריקרוס הראו אותו מעט מאוד, אבל הוא כבר בפרקים הראשונים הראו אותו מדי פעם.

faery18

New member
לא זכור לי דבר כזה, הפרקים הראשונים היו אך ורק בכפר

והוא נכנס לעלילה רק בשלב שהעלילה עברה מהכפר לעיר.

evglev1

Well-known member
מנהל
וגם כאן ובלב פראי אלא הסדרות היחידות שבהן ראיתי אותו

טוב עם זקן ושפם, ברוב הסדרות הזקן ובעיקר השפם היה סימן היכר לרוע של הדמות בחבקי אותי חזק, באומץ לאהוב, בבלב הסערה ובשאר הסדרות חוץ מלב פראי ואדמה פראית שהוא היה טוב הוא היה מגולח: הזכות לאהוב, אם חורגת, אהבה מנצחת ואני מבין שגם הכול בשביל האהבה.

Don Nirtin

New member
פרק 6

חניבעל (נראה לי אאמץ את הכינוי של גוגל לשם Anibel) מתעסק בדבר הכי חשוב - לדאוג ליצרים המיניים שלו. וכיאה לגבר כזה - הוא משאיר את איסבל אשתו לבדה והולך לעשות מה שכל גבר נוראי יודע לעשות - לבגוד בה.

הללויה, סוף סוף פרק שבה תרסה לא אונסת את סרחיו באיזשהו צורה
והוא די לא יודע איך להעמיד לה גבולות כי היא פשוט אלמנה שחורה - שוכבת וטורפת את הזכר תוך כדי.

ארתורו נותן לקרולינה העלאה במשכורת והיא מתרגשת. אמפרו לעומת זאת...... לא.

מי שעוד לא מתלהבת זו אלבה שכועסת שאיסבל תצטרף לבית החולים ובכך תחליש עוד יותר את הכוח שלה בביה"ח. לעומתה, בעלה נראה הגון והגיוני.

דניאל מגלה שהחלקות הכי טובות באדמה עברו לקרלוס וכועס. הוא מסביר שהוא נתן למשפחות לגור שם - ומסתבר שקרלוס גילה את זה גם ומחליט לשרוף הכול. כזה מעצבן!

והפרק התגלה לי שבעצם משפחת מולינה מורכבת משני היאידיוטים שתמיד עם קרלוס, ומאליסה שהיא אחותו
אכן משפחה מאושרת

כיף שהסדרה הגיעה!

אגב, כריסטיאן דה לה פואנטה השתפר איפשהו בין האומץ לאהוב לבין אדמה פראית. זה מדהים!

למעלה