יבגני - כתבת בהודעה קודמת שהשחקנים הראשיים התחילו לצלם פרויקטים אחרים ומריו סימארו נפל מסוס ונפצע.
תוכל לפרט על כך? במי מדובר, אילו פרוייקטים, ומתי קרתה התאונה למריו?
האמת שאני מכירה את תשוקת הניצים, אבל לא צפיתי בפרקי ההתחלה (50+ פרקים ראשונים), למעט פרקים בודדים פה ושם.
החלק העיקרי בו צפיתי היה טווח הפרקים 56 עד 100 ומשהו, אחרי החתונה של גבריאלה ופרננדו (ואולי קצת אחרי זה).
אני מנצלת את ההזדמנות של ההקרנה החוזרת כדי לצפות בפרקים הראשונים, ולראות איך הכל התחיל והתגלגל. אני מוצאת שהם מהנים מאוד, ומתרשמת איך הדמויות השתנו אחרי 50 ומשהו פרקים. בפרקים הראשונים האחים רייס מוצגים אמנם כאנשים טובים, אבל לא מושלמים, כאשר לכל אחד יש מגרעות משלו:
אוסקר חושב על כסף ורוצה לחיות על חשבון אחרים, פרנקו תמים וחלש, ונותן שאחיו "יסרסר" בו אצל נשים מבוגרות תמורת כסף, ולחואן יש פרצי אלימות, כך שאפילו אחותו הצעירה חוטפת ממנו.
הוא כמובן לא ברמה של גבר מכה, אבל עדיין מעדיף לפתור דברים בדרכי אלימות.
בהמשך הסדרה, ואחרי שעברה תקופת זמן ארוכה יחסית, רוב התכונות האלה נעלמות. חואן עדיין מעט אלים, אבל בעיקר כלפי הרעים (פרננדו וכו'), אוסקר נהנה מהחיים הטובים שנפלו בחיקו בזכות נישואי אחיו, אבל כן עובד כדי לשמור ולהגדיל את הרכוש, והביטחון העצמי של פרנקו גדל והוא כבר עומד על שלו, בתפקידו כאיש אמיד ובעלים של נכסים רבים.
אין סיכוי שפרנקו של פעם היה מתאים לאופי של שריתה (אפילו שהיא טענה שהוא מצא חן בעיניה כבר מהרגע הראשון שראתה אותו).
ב - 50 הפרקים הראשונים האחים רייס מוצגים כלא מושלמים וניתן לבקר את התנהגותם. אבל בהמשך, ככל שמתקדמים לפרקי 60-70 והלאה, העלילה מוצגת כמאבק של טובים (האחים רייס והאחיות אליסונדו) ברעים (פרננדו, ארמנדו, דינורה ואפילו רוסריו).
הרעים הם דמויות שב - 50 הפרקים הראשונים לא היו מושלמים, אבל גם לא מרושעים לחלוטין.
אני מתכוונת לפרננדו ולרוסריו. פרננדו אמנם היה קנאי, רודף בצע, בוגדני וכו', אבל כזכור לי לא היה מעבר לכך. מפרקי 70+ ואולי לפני, הוא התחיל להראות את אופיו הרע, להיות אלים, לא לחשוש מלהכות את האחיות, להתעלל בעובדים וכו'. כמובן שאחרי שהוא נישא לגבריאלה זה החמיר והוא הפך לאחת מהדמויות הכי מאוסות (למשל, ניסה לאנוס את חימנה וחטף על זה מכות מאוסקר, ניסה לתקוף את נורמה וכו').
לגבי רוסריו, התפלאתי מאוד מאיך שהיא מוצגת בפרקים הראשונים. היא נראית אישה אומללה, שמסורסרת ע"י איש רע שלוקח ממנה כסף ומאיים עליה, לא יכולה לצאת עם הגבר שהיא אוהבת בגלל זה, וכמובן נאלצת לשיר בבר ולהיות חשופה למישושים מצד לקוחות שעוברים את הגבול (אבל בכל מקרה היא אוהבת לעבוד שם).
לי היא הייתה זכורה כאישה שחיפשה את פרנקו אחרי שהיה עשיר, הטרידה את שריתה, ובהמשך אף חברה לדינורה כדי להרוג אותה. נכון שבפרקים האחרונים היא הצילה את פרנקו וחטפה יריה, אבל עדיין. (דרך אגב, אני עדיין לא יודעת למה היא ופרנקו נפרדו סופית, אמתין שהפרק ישודר).
לגבי המריחה של הסדרה - אתה צודק לגבי זה, בשלב מסויים נמאס לי לצפות וראיתי רק פה ושם כדי לדעת מה קרה.
לדעתי יש כמה דברים הזויים בסדרה, אבל הכי הזוי הוא שרות אוריבה דומה כמו שתי טיפות מים לליביה. אין כמעט סיכוי שזה יקרה בחיים. גם הפתרון שמצאו לזה ב - TIERRA DE REYES, שורוניקה ואלמה הן אחיות למחצה, לא מספיק טוב. זה משהו שהצופים נאלצו לבלוע.
בסה"כ יש לי זכרונות חיוביים מהסדרה, למעט כמה עשרות פרקים אחרונים שבה היא כבר נעשתה בלתי נסבלת.