תשוקת הניצים - שידור בויוה וינטג' ושאלה ליבגני

lili1992

Active member
תשוקת הניצים - שידור בויוה וינטג' ושאלה ליבגני

יבגני - כתבת בהודעה קודמת שהשחקנים הראשיים התחילו לצלם פרויקטים אחרים ומריו סימארו נפל מסוס ונפצע.
תוכל לפרט על כך? במי מדובר, אילו פרוייקטים, ומתי קרתה התאונה למריו?

האמת שאני מכירה את תשוקת הניצים, אבל לא צפיתי בפרקי ההתחלה (50+ פרקים ראשונים), למעט פרקים בודדים פה ושם.
החלק העיקרי בו צפיתי היה טווח הפרקים 56 עד 100 ומשהו, אחרי החתונה של גבריאלה ופרננדו (ואולי קצת אחרי זה).

אני מנצלת את ההזדמנות של ההקרנה החוזרת כדי לצפות בפרקים הראשונים, ולראות איך הכל התחיל והתגלגל. אני מוצאת שהם מהנים מאוד, ומתרשמת איך הדמויות השתנו אחרי 50 ומשהו פרקים. בפרקים הראשונים האחים רייס מוצגים אמנם כאנשים טובים, אבל לא מושלמים, כאשר לכל אחד יש מגרעות משלו:
אוסקר חושב על כסף ורוצה לחיות על חשבון אחרים, פרנקו תמים וחלש, ונותן שאחיו "יסרסר" בו אצל נשים מבוגרות תמורת כסף, ולחואן יש פרצי אלימות, כך שאפילו אחותו הצעירה חוטפת ממנו.
הוא כמובן לא ברמה של גבר מכה, אבל עדיין מעדיף לפתור דברים בדרכי אלימות.

בהמשך הסדרה, ואחרי שעברה תקופת זמן ארוכה יחסית, רוב התכונות האלה נעלמות. חואן עדיין מעט אלים, אבל בעיקר כלפי הרעים (פרננדו וכו'), אוסקר נהנה מהחיים הטובים שנפלו בחיקו בזכות נישואי אחיו, אבל כן עובד כדי לשמור ולהגדיל את הרכוש, והביטחון העצמי של פרנקו גדל והוא כבר עומד על שלו, בתפקידו כאיש אמיד ובעלים של נכסים רבים.
אין סיכוי שפרנקו של פעם היה מתאים לאופי של שריתה (אפילו שהיא טענה שהוא מצא חן בעיניה כבר מהרגע הראשון שראתה אותו).

ב - 50 הפרקים הראשונים האחים רייס מוצגים כלא מושלמים וניתן לבקר את התנהגותם. אבל בהמשך, ככל שמתקדמים לפרקי 60-70 והלאה, העלילה מוצגת כמאבק של טובים (האחים רייס והאחיות אליסונדו) ברעים (פרננדו, ארמנדו, דינורה ואפילו רוסריו).
הרעים הם דמויות שב - 50 הפרקים הראשונים לא היו מושלמים, אבל גם לא מרושעים לחלוטין.
אני מתכוונת לפרננדו ולרוסריו. פרננדו אמנם היה קנאי, רודף בצע, בוגדני וכו', אבל כזכור לי לא היה מעבר לכך. מפרקי 70+ ואולי לפני, הוא התחיל להראות את אופיו הרע, להיות אלים, לא לחשוש מלהכות את האחיות, להתעלל בעובדים וכו'. כמובן שאחרי שהוא נישא לגבריאלה זה החמיר והוא הפך לאחת מהדמויות הכי מאוסות (למשל, ניסה לאנוס את חימנה וחטף על זה מכות מאוסקר, ניסה לתקוף את נורמה וכו').
לגבי רוסריו, התפלאתי מאוד מאיך שהיא מוצגת בפרקים הראשונים. היא נראית אישה אומללה, שמסורסרת ע"י איש רע שלוקח ממנה כסף ומאיים עליה, לא יכולה לצאת עם הגבר שהיא אוהבת בגלל זה, וכמובן נאלצת לשיר בבר ולהיות חשופה למישושים מצד לקוחות שעוברים את הגבול (אבל בכל מקרה היא אוהבת לעבוד שם).
לי היא הייתה זכורה כאישה שחיפשה את פרנקו אחרי שהיה עשיר, הטרידה את שריתה, ובהמשך אף חברה לדינורה כדי להרוג אותה. נכון שבפרקים האחרונים היא הצילה את פרנקו וחטפה יריה, אבל עדיין. (דרך אגב, אני עדיין לא יודעת למה היא ופרנקו נפרדו סופית, אמתין שהפרק ישודר).
לגבי המריחה של הסדרה - אתה צודק לגבי זה, בשלב מסויים נמאס לי לצפות וראיתי רק פה ושם כדי לדעת מה קרה.
לדעתי יש כמה דברים הזויים בסדרה, אבל הכי הזוי הוא שרות אוריבה דומה כמו שתי טיפות מים לליביה. אין כמעט סיכוי שזה יקרה בחיים. גם הפתרון שמצאו לזה ב - TIERRA DE REYES, שורוניקה ואלמה הן אחיות למחצה, לא מספיק טוב. זה משהו שהצופים נאלצו לבלוע.
בסה"כ יש לי זכרונות חיוביים מהסדרה, למעט כמה עשרות פרקים אחרונים שבה היא כבר נעשתה בלתי נסבלת.

evglev1

Well-known member
מנהל
נורמה, פרנקו, רות ומרטין

התחילו לשחק בלמדי אותי לאהוב שהחליפה את תשוקת הנצים בויוה בשני הסיבובים לפני שתשוקת הנצים הסתיימה. ודנה גרסיה הייתה ראשית בשתי הסדרות וגם לפרנקו ורות היה תפקיד מאוד מרכזי, מרטין החמוד היה הרשע הראשי ותשוקת הנצים לא הסתיימה באף אחד מהפעמים ביום חמישי, אז היה קפיצה שיום אחד מרטין סבא'לה חמוד ויום למחרת הוא הפך למלסידאס הרשע הרודן.

מריו סימארו היה ב-20-30 הפרקים האחרונים על קביים בסדרה, גם בסדרה המציאו בשבילו תאונה.

חימנה, אוסקר ושריתה שיחקו בסדרה אחרת שהתחילו להיות מצולמת נדמה לי אישה במראה שלא שודרה בויוה.

האחים עברו בהחלט שינוי, חואן בסך הכול למד לחשוף את התכונות הטובות ולהיות ויצא משהו מהשריון של איש המערות. אוסקר עבר שינוי של לפחות 150 מעלות, אוסקר היה חמדן ולדעתי הרעיון שלו של לפתות את הבנות כנקמה היה רק כדי לשכנע את חואן אבל המטרה שלו הייתה לפתות אותן כדי להתעשר על חשבונן וגם כאן הוא רצה שהאחים שלו יעשו את העבודה השחורה. פרנקו פשוט התבגר.

לגבי רוסריו היא די דו קוטבית פעם מנסה לרצוח את שריתה כשהיא רואה שהיא ופרנקו מאושרים וכשהיא לא סבלה קודם מלראות אותם ביחד היא מנסה מדינורה לירות בה.

בהתחלה רוסריו הזכירה לי את ריטה מרק נשיקה שהמקבילה שלה בגאטה הייתה חרוצ'ה שהחבר והאמרגן שלה סרסר בה, היה נדמה שהוא רק מנצל אותה אבל נראה שהיא לא שכחה את האהבה והזוגיות שלהם לפני שהתחיל לנצל אותה. כשהוא החליט לתת לה את מקומה היא חזרה אליו והיא גילתה על העושר של פרנקו בדיוק כשארמנדו הפסיק לנצל אותה כזונה אבל המשיך לנצל אותה שתעבוד כמו חמור ואת כל הכסף שמר לעצמו ולא נתן לה ליהנות ממנו ואז היא התחילה לחשוב על מה שהפסידה עם פרנקו שעכשיו חייה איתו היו יכולים להיות מושלמים.

הדמיון בין רות לליביה לי דווקא ההסבר של תשוקת הנצים היה יותר טוב מזה של מילה של כבוד והמקור מים שקטים שלא ראיתי כי אין מצב ששתי בנות לאותו אב ולאימהות שונות ייראו כמו תאומות. אם כי מצד שני במילה של כבוד הן לא היו בדיוק באותו גיל, אז איכשהו אפשר לבלוע. אבל ההסבר של תשוקת הנצים שהיא הבת שלהם, שאמנם צולע, אבל ההסבר שהן העתק של האימא של האחים בצעירותה וליביה הייתה כמו אימה ורות הייתה כמו דודתה איכשהו נראה לי יותר מההסבר שהן אחיות למחצה לאותו אב ולאימהות שונות. וגם שם המשפחה של האבא של רות הוא כמו שם המשפחה הישן של האימא כך שלמרות הדמיון לאווה לא היה מושג שליביה ואחיה הם קרובי משפחה של אהבתה הישנה.

lili1992

Active member
על התשובות!

נראה לי ממש הזוי (ולא מקצועי) ששחקנים יצלמו שתי טלנובלות במקביל.
אני זוכרת את "למדי אותי לאהוב" עם דנה גרסיה, מישל בראון, אנה לוסיה דומינגז וחורחה קאו (מרטין הסבא). כזכור לי, התגלה בסוף שהדמות של חורחה הוא אבא של הדמות של אנה לוסיה, שנולדה כשאמה דבורה הייתה ממש ילדה/נערה צעירה.
אני מכירה קצת את "אישה במראה" על אף שלא צפיתי. חוץ מהשחקנים שציינת, שיחקה בה גם השחקנית של גבריאלה (בתור אמא של הדמות של פאולה ריי, חימנה), ואפילו השחקנית של אווה (כדודה של חימנה שהינה רוח).

בכל מקרה, כשכתבתי שבהתחלה האחים היו שונים, כתבתי את זה לחיוב דווקא. כשהתכונות השליליות שלהם הוצגו לצד התכונות הטובות והם לא נתפסו כ"מושלמים", הדמות שלהם הייתה יותר עגולה, ראו את קשיי החיים שלהם וזה היה מעניין. בהמשך, כשהם הפכו לעשירים והיחסים של שלושתם עם האחיות היו יציבים, ניסיונות ההתנקשות בהם התרבו, וזה כבר הפך להיות ממש הזוי. כנראה שבהיעדר משברים במערכת היחסים בין הזוגות, זה מה שמצאו לנכון לתת.

evglev1

Well-known member
מנהל
זאת הייתה החלטה של טלמונדו כנראה בגלל שהאריכו את תשוקת הנצים

באופן לא צפוי והם כבר החתימו והתחילו לעבוד על פרויקטים אחרים.

כן הסתבר שהדמות של אנה לוסיה דומינגס הייתה הבת הביולוגית של חורחה קאו ופרי אונס לאחר שדבורה נמכרה למלסיאדס בגיל 12.

למעלה