אגדת הים הכחול - התמכרתי

Hadar169

New member
אגדת הים הכחול - התמכרתי

איזו דרמה מושקעת! כל הצילומים האילה מתחת למים זה ממש לא עניין פשוט ועוד שילבו צילומים בשני לוקיישנים שונים שאפו
הראשיים מדהימים איזו כימיה לא פלא שהם זכו כזוג הטוב ביותר
אהבתי גם את ההומור חח איך בתולת ים מתנהגת מחוץ למים? כמו משוגעת
מסתבר שהקשר בין הראשיים נמשך עוד מהגילגול הקודם לפני מאות שנים. בעבר ג'ון ג'ה שחרר אותה לים אחרי שהיא נתפסה ונראה שהם הכירו אפילו עוד קודם לכן. ובחזרה לזמן הזה-היה קורע איך שהיא פרצה לו לסוויטה בספרד גנבה לו אוכל מהמקרר לבשה את הבגדים שלו והעיפה אותו בבעיטה
חשבתי שרק לבונג סון האדירה יש כוחות על כאלה
ואיך שהיא ניסתה לברוח דרך החלון השקוף ונתקעה בו או איך ששיחקה עם הדלת הזזה בתחנת משטרה וחיקתה את הרמזור ברחוב
אפחד לא מבין כולם חושבים שבאה מהג'ונגל חחח.. היה מרגש איך שהוא חזר לקחת אותה מהקניון אחרי שנטש אותה כשגנב לה את הצמיד. לאט לאט הוא מבין שהיא מיוחדת והוא לא יכול להתעלם ממנה עד כדי כך שבסוף הוא גם מחזיר לה את הצמיד! ג'ון ג'ה בעצם מתחיל פה כנוכל שמוכר דברים גנובים אבל הראשית כבר התחילה לשנות אותו
אהבתי במיוחד את הסצנות שהיא עזרה לו לברוח מהפושעים האחרים איך שהיא העיפה את כולם באוויר חחח ולבסוף גם עזרה לו לקפוץ מהצוק לים כשהיא הופכת שוב לבתולת ים ומצילה אותו

*מלב ארגמן בסוף החלטתי לפרוש, לצערי רק עשרת הפרקים הראשונים היו טובים ומאז הראשית פשוט הפכה אומללה יותר ויותר מפרק לפרק, ממי היא לא התאכזבה? מי כבר נשאר לה לסמוך עליו? לא מפריע לי שהיא לא נשארת בסוף עם הראשי כי מדובר על תהליך מיסטי שהדמות עוברת וגם לא מפריע לי שהדמות התקופתית שלה מתה כל עוד היא חוזרת לחיים בהווה אבל פשוט כבר לא כיף לצפות בה מבחינה עלילתית - בהתחלה הראשית הייתה עליזה והביאה אור לכולם ועכשיו הכל השתנה והעלילה הפכה מבאסת. אבל אני לא מצטערת שצפיתי בה כי עד לנקודה הזו היא באמת הייתה שווה, גם השירים שליוו אותה היו יפים
רק חבל שבאמצע יש את אותה תפנית
ובכל מקרה גם ככה לא חסר לי מה לראות, בוק ג'ו הייתה מושלמת ונראה שגם אגדת הים הכחול הולכת להיות לא פחות טובה אם לא יותר

evglev1

Well-known member
מנהל
כנראה מה שקרה בין הנסיכים בלב ארגמן באמת קרה

ולכן לא יכלו לייפות את המציאות ואפילו אחרי הא סו, המלך סו נשאר מלך הדמים למרות שהיה חיובי בדברים אחרים. ולכן לא יכלו לעשות סוף מאושר לא עם סו ולא אוק, אבל באמת הסדרה הפכה לעצובה מאוד ואוק שהיה חמוד בפרקים שראית הפך למפלצת, למרות שהוא חזר לעצמו בסוף הסדרה, אבל זה אחרי שהוא כבר הרג שניים מהאחים שלו. בכל מקרה חבל שאת פורשת כי גם איסבל הספרדית הייתה מאוד עצובה בעונה השנייה והשלישית ובעיקר הזכירה לנו שאנחנו היהודים שונאים בצדק רב את איסבל ופרננדו, בשבילינו הם באמת היו מפלצות. אז גם אם אין שמחה, הסדרה הייתה טובה, והייתה גם רומנטיקה בין הנסיך העשירי לאשתו לפני מותם וגם הנסיכים ג'ונג, אן המנוח ובק סאן נשארו כמו שהיה בתחילת הסדרה.

אבל ידעתי שתתמכרי לאגדת הים הכחול, בעיקר כי צפיתי בעבר לזמן כחצי שנה אחריה וזיהיתי קווי דמיון וגם כשאהבתו את לכל הרוחות ואת בונג סון האדירה ידעתי שתאהבי גם את הסדרה עם כוחות העל של בתולת הים.

גם מעניין שבגלגול הקודם הראשי היה מושל ישר ובגלגול הזה הוא נוכל שמשתנה בזכותה. וגם הרבה קטעים מצחיקים. ואני חייב לציין שגם כוחות העל וגם השירים דומים מאוד לאהבה מכוכב אחר שגם יש אותם המפיקים וגם שם הייתה אותה ראשית, רק ששם לראשי היו כוחות על וכאן הם לראשית. אה בעצם גם העבר והווה זה דומה לאהבה מכוכב אחר, ששם החייזר נמצא בכדור הארץ 400 שנה ויש לו זיכרונות מכשרק הגיע לכדור הארץ וגם כאן יש חזרה 500 שנים אחורה לתקופה של הראשיים בגלגול הקודם ובהמשך יסתבר שגם הדמויות בהווה היו קיימות גם בגלגול הקודם של בת הים והמושל.

מבין שעם עשרת הדברות את לא מסוגלת לצפות בשתי קוריאניות במקביל ולכן נאלצת לבחור וזאת אחת הסיבות שנטשת את לב ארגמן ואולי גם אני תרמתי לכך בכך שחשפתי ספוילרים עצובים במיוחד.

Hadar169

New member
אם לא היו לי אופציות אחרות אולי הייתי נותנת צ'אנס עוד פרק

אבל אני בספק אם גם אז הייתי ממשיכה כי לא מזמן קראתי את התקצירים מאיפה שהפסקתי(פרק 13)ועד הסוף וזה פשוט הולך ומדרדר. עכשיו שאני משווה בין בוק ג'ו ואגדת הים הכחול לבין לב ארגמן ברור לי לחלוטין ממה אני נהנית וממה פחות ככה שלהמשיך עם משהו שאני כבר לא נהנית ממנו היה סתם בזבוז זמן מיותר בגלל שבאמת גם אין זמן לראות הכל. מה שכן עכשיו ברור לי לגמרי מה סוג הדרמות הקוריאניות המועדף עליי וזה אכן קומדיה בשילוב של מיסטיקה

בנוגע לאיזבל במבט לאחור גם היא לא הייתה חפה מחסרונות, הסיבה שהחלטתי בזמנו לצפות בה למרות שהייתה סדרה זה בגלל שהיא הייתה תקופתית ובגלל שויוה רכשו לראשונה משהו מהסוג הזה אז חשבתי שבכל זאת זה יהיה משהו שקרוב לטלנובלה. אבל זה היה ככה רק בהתחלה
אחר כך העלילה הפכה באמת ליותר דרמתית והראשית השתנתה לרעה ככה שלא הייתי צופה בה או במשהו שדומה לה שוב. אבל גם פה למדתי את גבולות הטעם שלי ככה שגם עלייה אני לא מתחרטת

לגבי אהבה מכוכב אחר-בהחלט נראית טוב
חבל שלה אין סיכוי לחזור כי היא מ-2014

evglev1

Well-known member
מנהל
היא יכולה לחזור רק אם יהיה וינטג' קוריאני

כי היא שודרה פעמיים והייתה אחר כך באתר ויוה בדיוק כמו בובה פראית ותשוקת הנצים.

למעלה