אגדת הים הכחול - התמכרתי
איזו דרמה מושקעת! כל הצילומים האילה מתחת למים זה ממש לא עניין פשוט ועוד שילבו צילומים בשני לוקיישנים שונים שאפו
הראשיים מדהימים איזו כימיה לא פלא שהם זכו כזוג הטוב ביותר
אהבתי גם את ההומור חח איך בתולת ים מתנהגת מחוץ למים? כמו משוגעת
מסתבר שהקשר בין הראשיים נמשך עוד מהגילגול הקודם לפני מאות שנים. בעבר ג'ון ג'ה שחרר אותה לים אחרי שהיא נתפסה ונראה שהם הכירו אפילו עוד קודם לכן. ובחזרה לזמן הזה-היה קורע איך שהיא פרצה לו לסוויטה בספרד גנבה לו אוכל מהמקרר לבשה את הבגדים שלו והעיפה אותו בבעיטה
חשבתי שרק לבונג סון האדירה יש כוחות על כאלה
ואיך שהיא ניסתה לברוח דרך החלון השקוף ונתקעה בו או איך ששיחקה עם הדלת הזזה בתחנת משטרה וחיקתה את הרמזור ברחוב
אפחד לא מבין כולם חושבים שבאה מהג'ונגל חחח.. היה מרגש איך שהוא חזר לקחת אותה מהקניון אחרי שנטש אותה כשגנב לה את הצמיד. לאט לאט הוא מבין שהיא מיוחדת והוא לא יכול להתעלם ממנה עד כדי כך שבסוף הוא גם מחזיר לה את הצמיד! ג'ון ג'ה בעצם מתחיל פה כנוכל שמוכר דברים גנובים אבל הראשית כבר התחילה לשנות אותו
אהבתי במיוחד את הסצנות שהיא עזרה לו לברוח מהפושעים האחרים איך שהיא העיפה את כולם באוויר חחח ולבסוף גם עזרה לו לקפוץ מהצוק לים כשהיא הופכת שוב לבתולת ים ומצילה אותו
*מלב ארגמן בסוף החלטתי לפרוש, לצערי רק עשרת הפרקים הראשונים היו טובים ומאז הראשית פשוט הפכה אומללה יותר ויותר מפרק לפרק, ממי היא לא התאכזבה? מי כבר נשאר לה לסמוך עליו? לא מפריע לי שהיא לא נשארת בסוף עם הראשי כי מדובר על תהליך מיסטי שהדמות עוברת וגם לא מפריע לי שהדמות התקופתית שלה מתה כל עוד היא חוזרת לחיים בהווה אבל פשוט כבר לא כיף לצפות בה מבחינה עלילתית - בהתחלה הראשית הייתה עליזה והביאה אור לכולם ועכשיו הכל השתנה והעלילה הפכה מבאסת. אבל אני לא מצטערת שצפיתי בה כי עד לנקודה הזו היא באמת הייתה שווה, גם השירים שליוו אותה היו יפים
רק חבל שבאמצע יש את אותה תפנית
ובכל מקרה גם ככה לא חסר לי מה לראות, בוק ג'ו הייתה מושלמת ונראה שגם אגדת הים הכחול הולכת להיות לא פחות טובה אם לא יותר