סכמ"ש (לא היה הרבה זמן. שתפו פעולה
)

DAN1EL

New member
סכמ"ש (לא היה הרבה זמן. שתפו פעולה
)

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי כל השבוע בב"ש, מה שנתן לי יחסית הרבה זמן לנוח כי אין לי פה יותר מדי מה לעשות חח בכיפור נפגשתי עם החבר'ה מהתיכון והעברנו כמה שעות טובות ביחד והיה כיף כי כבר לא יוצא לנו להיפגש כולנו כל כך הרבה, רק בנפרד כל פעם עם מישהו אחר.. אתמול הייתה לי הופעה בחתונה עם ההרכב אירועים שאני בו והיה ממש טוב
משהו רע שקרה השבוע: כלום
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ההופעה של קנייה ווסט ובון ג'ובי.
התחדשות השבוע: כלום
סרט השבוע: ראיתי כמה השבוע.. נראה אם אני זוכר את כולם - סיוט בחדר המורים, The Heat או עצבניות אש כמו שקראו לזה בעברית (אגב, זו כבר פעם שלישית שאני רואה אותו וזה עדיין מצחיק אותי כל פעם מחדש. מליסה מקארת'י פשוט אדירה אדירה אדירה!), בחורים רעים 1 (כי פתאום קלטתי שבעצם ראיתי רק את 2..). נדמה לי שראיתי עוד משהו אבל אני לא זוכר מה
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: "אני הורג" של ג'ורג'ו פאלטי
שיר השבוע: Chris Brown - Zero. בלופים אינסופיים אצלי
אלבום השבוע:
Prince - HITNRUN phase one
Mariah Carey - Charmbracelet
Kanye West - Yeezus
מאכל השבוע: הפחזניות של סבתא
ציטוט השבוע: זה כמו הפרררר של חתלתול

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: אתמול הופעתי בחתונה, היום אני חוזר למרכז. הולך להצגה "מייקל" עם כמה חברים
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ראיתם את הפרסומת החדשה של מילקי? זה אני שר!
&nbsp

ערן1987

New member
אני לא רוצה לאכול את המילקי קייק!

&nbsp
"עצבניות אש" היה אחלה! מליסה מקארת'י היא אחלה שחקנית אבל היא חייבת לצאת כבר מהטייפ קאסט של השמנה והמשוגעת כי זה יכול להרוס לה את הקריירה.

2Dirrty4U

New member
אוקיי

אני אתחיל מזה שדיי נעלמתי, אני יודעת..
הסיבה?.. וואל.. התחלתי לעבוד לפני כחודש וקצת בעבודה חדשה אחרי כחצי שנה שלקחתי לעצמי חופש ולא עבדתי בכלל.. לונג סטורי שורט - מתברר שלעבוד תופס את רוב הזמן הפנוי וזאת בגדול הסיבה שקצת נעלמתי.
וכשעובדים אז הסכמ"שים פחות מרגשים

משהו טוב שקרה השבוע: יום בהיר אחד לפני כשבועיים החלטתי שאני רוצה לעשות שיפוץ מלא בחדר שלי והחליף הכל, לצבוע קירות, לעשות ריצוף חדש, להחליף רהיטים, לשנות את המיקום שלהם וכו'. במהלך התקופה הזאת דיי קיללתי את היום שבו החלטתי לעשות את זה אבל היי, אתמול התחלתי לראות את הסוף ככה שזה ללא ספק משהו טוב שקרה השבוע.
משהו רע שקרה השבוע: יש עוד הרבה עבודה על החדר בתכלס אבל זה כבר הדברים היותר קטנים (אם כי לסדר את הארון למשל, זה לא כזה קטן.. משימה לא פשוטה בעליל)

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: גרנד פרי יפן בסוזוקה ביום ראשון

התחדשות השבוע: רהיטים חדשים לחדר, מזגן חדש, 2 טייצ'ים חדשים מהקולקציה החדשה של אדידס, החבילה שהזמנתי מ-MAC הגיעה, מארז חדש של קפסולות של נספרסו וקצת לפני קניתי גם זוג חדש של נעלי טימברלנד קלאסיות

סרט השבוע: ראיתי את מג'יק מייק XXL - הראשון עוד היה נחמד אבל זה כבר היה ממש מיותר וראיתי גם את The Gallows שגם דיי התאכזבתי כי הטריילר היה מגניב לאללה.
סדרת השבוע: כולם חפרו ברמות על הסדרה החדשה Scream Queens אז ראיתי את הפרק הראשון וזה היה משעמם. סביר להניח אני אראה עוד פרק-שניים ואז אני אחליט אם זה שווה צפייה בכלל.
ספר השבוע:

שיר השבוע:
Rae Sremmurd - Come Get Her
אלבום השבוע:

מאכל השבוע:
פסטה קרבונרה עם בייקון שיצא ככה שהכנתי ב.. כיפור

ציטוט השבוע: אין משהו ספציפי שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
לנוח בעיקר
אחר (או: מסר חשוב לאומה): כ"כ הרבה אנשים נוהגים ברכבים בלי לדעת דבר על הרכב שלהם שזה פשוט מדהים/ מפחיד

ערן1987

New member
מז"ט על העבודה החדשה!

במה היא? את מרוצה?
&nbsp
אני גם רוצה לראות את Scream Queens, זה נראה ממש נחמד

2Dirrty4U

New member
תודה רבה

תחום הרכב, כמובן.
העבודה מאתגרת ומעייפת אבל אני מרוצה - גם מהעבודה עצמה וגם מהמנהלים שלי

&nbsp
ראיתי גם את הפרק השני של Scream Queens..
לא התחברתי, חסר לי שם משהו, סדרה מבולגנת כזאת חסרת פואנטה.

ערן1987

New member
עכשיו תורי

משהו טוב שקרה השבוע: אחרי שהחברה ואני ראינו 8 אולמות (אולי 9? איבדתי ספירה חח) בתוך כשבוע וחצי סוף סוף סגרנו השבוע על אולם ותאריך! אז ב-23/2/16 אני אהיה אדם נשוי
זה יקרה ב"עדן על המים" ואני עוד לא מתרגש אבל זה בטח יבוא חח

חוץ מזה, הבוקר הודיעו לחברה שלי שסרט הגמר שלה התקבל לפסטיבל קולנוע של יוצרים צעירים בהאנובר שבגרמניה בנובמבר, יאיי!

אה, את יום כיפור בילינו בבית של זוג חברות תאומות של החברה שלי עם בני הזוג שלהן וההורים והיה ממש ממש כיף! היה מצחיק, אכלנו לא מעט והייתה אווירה מאוד מהנה

אההההה, כמעט שכחתי!! אחי הודיע לי שהוא ואשתו שוב בהיריון, וו הו! בינתיים הם בערך בחודש ה-8 ככה שחס וחלילה זה עדיין יכול ליפול אבל אני ממש מקווה שהכל יהיה בסדר

משהו רע שקרה השבוע: הייתי אתמול במשמרת בעבודה (מהבית) כשהודיעו על מותו של מוטי קירשנבאום והייתי פשוט בשוק.. היה גם טירוף של כמה שעות סביב העניין, משום מה. עצוב מאוד, באמת

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ההופעה של קנייה ווסט

התחדשות השבוע: אממ.. אני חושב שכלום חח

סרט השבוע: ראיתי את "הרץ במבוך" החדש שהיה אחלה אבל ממש נמרחחחחחחחחחחח לקראת סופו

סדרת השבוע: זה לא מהשבוע האחרון אבל אני והחברה ראינו את כל העונה ה-1 של UnReal וזו סדרה מצוינת בעיניי

ספר השבוע: נאדה ):

שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי האמת

אלבום השבוע: וגם פה.. אני לא בטוח שבכלל שמעתי אלבומים השבוע חח

מאכל השבוע: אממ, גם פא לא היה משהו מיוחד חח

ציטוט השבוע: "קולולולולו" אשכנזי במיוחד שאמא של החברה שלי עשתה אחרי שחתמנו על החוזה באולם

תמונת השבוע: אני אחסוך לכם, כהרגלי בקודש חח

תכניות לסופ"ש: אתמול, די בזרימה של עכשיו לעכשיו, הלכנו לעוד זוג חברים ונפגשנו שם עם זוג שלישי. מפה לשם, נשארנו שם עד 3:30 בלילה וחפרנוווווווווווו ת'מוות! חחח.. הערב אני הולך להופעה של טונה בבארבי, מקווה שיהיה טוב

אחר (או: מסר חשוב לאומה): לא בא לי שתקופת החגים הזו תיגמר, אני אוהב חופשים!

DAN1EL

New member
אני

משהו טוב שקרה השבוע: שיניתי גישה לגבי כל מיני דברים וזה עשה לי רק טוב. :) וגם היה יום כיפור, שזה תמיד טוב.
משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי עבודה. אבל העבודה משחררת.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש איזה הופעה, לא משהו רציני. רק קאנייה מאדרפאקינג ווסט.
התחדשות השבוע: אין.
סרט השבוע: ביום כיפור ראיתי את "חוף אדום כדם" (סרט מהסיקסטיז על אמריקאים שנלחמים ביפנים במלה"ע השנייה), "שבעת המופלאים" (אדיר. די עצוב שעושים לזה רימייק...גם אם הוא בעצמו סוג של רימייק). אח"כ ראיתי את "מלון גרנד בודפשט" (יש מצב שאני בין היחידים שהתאכזבו ממנו?), "סיפור קיץ" של רוהמר שראיתי לפני שנים, כשהייתי ממש ילד, ולא זכרתי אותו כמו שצריך וכבר הרבה זמן רציתי לראות שוב (סרט אדיר. רוהמר מלך!), "בננות" של וודי אלן (לא מהמוצלחים שלו, אבל יש כמה קטעים משעשעים מאוד) והערב ראיתי בקולנוע את "ילדות פרא" - שזה ממש כמו רימייק ל"חמש ילדות יפות". לא בטוח מה חשבתי עליו. לא נפלתי, אבל הוא איכשהו כן שווה צפייה, אני חושב.
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: תנ"ך.
שיר השבוע: A Raincoat - Making Me Nervous
אלבום השבוע: שי צברי. לא יוצא לי מהאוטו מאז שקניתי אותו.
מאכל השבוע: כל מיני.
ציטוט השבוע: אין.
תמונת השבוע: אין.
תכניות לסופ"ש: ביום שישי היו אצלי חברים. היום הלכתי עם ידידה ל"ילדות פרא".
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין.

DAN1EL

New member
יש משהו, אגב, שעצבן אותי בחוויית הצפייה ב"ילדות פרא"

וכתבתי על כך הבוקר לחבר:
&nbsp
ממש יכולת לשמוע את צקצוקי הלשון של הקהל הבורגני של קולנוע "לב" בכל פעם שהסרט הציג כביכול פטריארכליות או שמרנות אוריינטלית.
זה פשוט מצחיק, איך המערב אוהב לחוש את העליונות הזאת.
כאילו שיש שמרנות יותר גדולה מהקולנוע ההוליוודי (לא רק בימי "קוד הייז", אלא גם בימינו, עם כל ה-PG-13 שלו ושאר הדירוגים המגוחכים וההחלטות ההזויות), כאילו שיש חברה שמרנית יותר מהחברה האמריקאית וכאילו שהמערב כולו לא נגוע בשמרנות צדקנית.
כאילו שלא כל הגברים שצקצקו בלשונם בחשכת אולם הקולנוע הבורגני והעייף הזה לא היו מעדיפים בסתר לבם (או שלא בסתם לבם) שהבת שלהם תתחתן בתולה, ואם אפשר גם שתמות בתולה.
כאילו שהם היו נותנים לה בשמחה להתחתן, נניח, עם ערבי (גם אם הם קוראים את "הארץ"), כאילו שהם לא מצקצקים בלשון כשהם רואים אותה צופה בקליפים של מיילי סיירוס וכאילו שהם לא - ממרום בורגניותם, השכלתם וחילוניותם - לא בכל זאת מאחלים לה יותר מכל דבר בעולם - למצוא חתן ולקיים את הטקס הדתי העתיק שנקרא חתונה, ושעדיין העולם החילוני ה"נאור" נאחז בו בכל הכוח ולא מוכן להיפרד ממנו בשום אופן, כי נו, מתי הילדה תתחתן כבר? הגיע הזמן! ומה עם ילדים?
&nbsp
בחברה שלנו, ההו-כה-משכילה-נאורה-וחילונית, עדיין יסתכלו באופן מוזר על כל אדם - ובמיוחד על אישה - שבגיל 35, היא עדיין רווקה ובלי ילדים.
ברור, יש לה את כל החופש שבעולם לעשות כרצונה.
אבל...רגע, באמת יש לה?

ערן1987

New member
שבוע מוצלח מבחינת סרטים אה? חח

ראיתי לפני כמה חודשים את 10 הדקות הראשונות של "מלון גרנד בודפשט" והפסקתי בגלל בעיות בסאונד של הקובץ שהורדתי.. אבל זה לא היה נראה מלהיב מספיק גם ככה.

DAN1EL

New member
כן, ועכשיו נזכרתי גם

שראיתי ביום כיפור סוף סוף מיני סדרה מהערוץ הראשון שהקלטתי ורציתי לראות כבר הרבה זמן - "שליחי האל" (על נוער הגבעות בחוות גלעד).
הסדרה כוללת שלושה פרקים שנמצאים במלואם ביוטיוב.
מומלץ מאוד. אותי זה ריתק.

למעלה