עכשיו תורי
משהו טוב שקרה השבוע: אחרי שהחברה ואני ראינו 8 אולמות (אולי 9? איבדתי ספירה חח) בתוך כשבוע וחצי סוף סוף סגרנו השבוע על אולם ותאריך! אז ב-23/2/16 אני אהיה אדם נשוי
זה יקרה ב"עדן על המים" ואני עוד לא מתרגש אבל זה בטח יבוא חח
חוץ מזה, הבוקר הודיעו לחברה שלי שסרט הגמר שלה התקבל לפסטיבל קולנוע של יוצרים צעירים בהאנובר שבגרמניה בנובמבר, יאיי!
אה, את יום כיפור בילינו בבית של זוג חברות תאומות של החברה שלי עם בני הזוג שלהן וההורים והיה ממש ממש כיף! היה מצחיק, אכלנו לא מעט והייתה אווירה מאוד מהנה
אההההה, כמעט שכחתי!! אחי הודיע לי שהוא ואשתו שוב בהיריון, וו הו! בינתיים הם בערך בחודש ה-8 ככה שחס וחלילה זה עדיין יכול ליפול אבל אני ממש מקווה שהכל יהיה בסדר
משהו רע שקרה השבוע: הייתי אתמול במשמרת בעבודה (מהבית) כשהודיעו על מותו של מוטי קירשנבאום והייתי פשוט בשוק.. היה גם טירוף של כמה שעות סביב העניין, משום מה. עצוב מאוד, באמת
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ההופעה של קנייה ווסט
התחדשות השבוע: אממ.. אני חושב שכלום חח
סרט השבוע: ראיתי את "הרץ במבוך" החדש שהיה אחלה אבל ממש נמרחחחחחחחחחחח לקראת סופו
סדרת השבוע: זה לא מהשבוע האחרון אבל אני והחברה ראינו את כל העונה ה-1 של UnReal וזו סדרה מצוינת בעיניי
ספר השבוע: נאדה ):
שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי האמת
אלבום השבוע: וגם פה.. אני לא בטוח שבכלל שמעתי אלבומים השבוע חח
מאכל השבוע: אממ, גם פא לא היה משהו מיוחד חח
ציטוט השבוע: "קולולולולו" אשכנזי במיוחד שאמא של החברה שלי עשתה אחרי שחתמנו על החוזה באולם
תמונת השבוע: אני אחסוך לכם, כהרגלי בקודש חח
תכניות לסופ"ש: אתמול, די בזרימה של עכשיו לעכשיו, הלכנו לעוד זוג חברים ונפגשנו שם עם זוג שלישי. מפה לשם, נשארנו שם עד 3:30 בלילה וחפרנוווווווווווו ת'מוות! חחח.. הערב אני הולך להופעה של טונה בבארבי, מקווה שיהיה טוב
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לא בא לי שתקופת החגים הזו תיגמר, אני אוהב חופשים!