שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים ושאלות בנוגע לכל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות
שבת שלום

Hadar169

New member
מפתיע שזה לא האחד

היא הרי גם נמצאת בקטגוריה של ויוה לפני כולם ב-VOD יחד עם כל הטלנובלות
אז או שהיא תעלה בהמשך או שאולי זה נחשב לבונוס כדי לפתות אנשים לשכור את הקטגוריה שהיא בתשלום. למרות שזו סתם קטגוריה מיותרת לפי דעתי

evglev1

Well-known member
מנהל
מפתיע לטובה אם כי עדיין יש סיכוי שהאחד תהיה במקום

תשוקת הנצים. אני מניח שכל רעיון הוינטג' היה בגלל מותו של פרננדו גייטן המפיק של אני בטי המכוערת וקפה בניחוח אישה והתכנון היה לשדר רק את האחד אחרי בובה פראית. אבל נחמד שמביאים סדרות בוינטג' שלא ראיתי אם כי בקפה בניחוח אישה ראיתי את הריימק של טלוויסה שיכורה מאהבה.

tami129

New member
מציעה לך לצפות בה

ראיתי אותה פעמיים ואני מרגישה שאתפתה לראות אותה בפעם השלישית, גם בגללהסיפור, המשחק והשירים המקסימים.
שם גם הפעם הראשונה שראינו את דנה גרסיה בתור האחות המהממת של סבסטיאן

elall

Member
מנהל
ואוו זה חתיכת ענתיקה!

מלפני 25 שנים! בת כמה דנה גרסיה שם? 16?

Don Nirtin

New member
15

יהיה מעניין לראות איך הייתה הטלנובלה שאימא שלי ז"ל אהבה.

Hadar169

New member
רנת אהבתי את הפוסט החדש שלך על הגלאנים של ויוה

כמו תמיד היה מעניין לקרוא

למרות שעל החלק של פארוק הייתי מוותרת חח

הוא כבר הוכיח שהוא אנטישמי לא קטן עם היחס שלו לצוות הצילום הישראלי שבא
לראיין אותו וכשסירב לשמוע או להגות את המילה ישראל כשהיה פה. ידוע שאם לא היו משלמים לו מליונים הוא לא היה פוזל לכיוון שלנו. ועוד ויוה מריירים עליו וממשיכים לקנות סדרות שלו אין בושה

Hadar169

New member
טלויסה מבטלת את מפעל החלומות
הללויה

כצפוי הפרוייקט נכשל.
https://www.infobae.com/america/mexico/2019/10/30/se-cancelara-proyecto-de-televisa-fabrica-de-suenos/
מקווה שעכשיו ייתנו לאדוארדו מורגיה לעבוד כמו שצריך כדי שיחזיר את הטלנובלות הישנות והטובות
ציטוט מהכתבה

Patricio Wills, el fundador de Fábrica de Sueños, fue vicepresidente de la producción y contenidos de la televisora hasta este año. Ahora ese puesto es ocupado por Eduardo Murguía, quien aseguran distintas versiones, quiere regresar a los melodramas clásicos y con los actores que en su momento fueron exitosos.

keren dvir

New member
דולסה מריה התחתנה

דולסה מריה התחתנה אמש עם בן זוגה פאקו אלברז.

למעלה