The Order 1886
השגתי את המשחק הזה בבלאק פריידי האחרון בחנות הדיגטלית, הוא עלה לא יותר מ- 10$ וקניתי אותו ביחד עם ה- COD זה יצא לי כמו 1+1 כזה... אבל רק עכשיו התחלתי לשחק, אני צריך להעביר את הזמן עד ליום שישי הבא.

באמת שאחלה משחק. אני פשוט נהנה ממנו.
נהנה מהסיפור, נהנה מהגיימפליי. אני מרגיש כאילו חזרתי בזמן ללונדון של 1880 ואני פוגש אנשים כמו ניקולה טסלה, ואתה מסתובב במעבדה שלו ורואה פרטים אמיתיים על החיים שלו כמו שהוא עבד עם תומס אדיסון ביחד וכו'.. זה העביר בי סוג של צמרמורת קלה. נגנבתי על זה כנראה יותר ממה שצריך.

נכון, זה אולי לא המשחק הכי טוב בעולם, הוא רחוק מלהיות מהפכני אבל הוא משחק טוב וכיפי Overall ממש לא מה שעשו ממנו וקטלו אותו בביקורות לדעתי.
הוא בידיוק כמו אנצ'רטד רק עם הגבלות כבדות יותר על השליטה בדמות שמשמרות על התחושה הסינמטית של המשחק.
המשחק מתנהל בצורה דומה למה שאנחנו מכירים, יש עלילה שהיא כמו סרט שמחולק לקטעים ובינהם יש סשן יריות, לעיתים קרובות גם צריך להבין איך להגיע ממקום למקום בעזרת טיפוס, קפיצות , גרירה של דברים כמו מיני חידות שהם פשוטות למדי. באמת שזה מאוד מזכיר את אנצ'רטד, גם מערכת היריות ממכרת וטובה מאוד לדעתי ומזכירה את אנצ'רטד.
ואני אומר את זה בתור בן אדם שמשחק בלאק אופס 3 ובאטלפילד, אני לא רואה שום בעיה במערכת יריות של the order היא פשוטה ועושה את העבודה למשחק מהסוג הזה.

לדעתי אם זה יגיע אי פעם בחינם בפלוס, או שתראו את זה בזיל הזול, אני ממליץ לתת לזה צ'אנס.

החל מיום שישי השבוע, המשחק שחיכיתי לו יותר מכול יוצא ואני כנראה הולך לשחק בו עד סוף ה- PS4 חח