מה שיחקתם השבוע?

PlayGirl3

New member
mini ninjas, yakuza 4

mini ninjas משחק ממש חמוד. איך שהרעים הופכים לחיות חמודות כשמנצחים אותם
משחק קליל ודי קצר.

החלטתי להתחיל סוף סוף את יאקוזה 4. הוא נחמד לפרקים, אבל יש לו הרבה בעיות. התחושה הראשונית היא שהמשחק מרגיש ממש מיושן. גם מבחינה גרפית וגם מבחינת השליטה, מרגיש יותר כמו רימאסטר של משחק PS2 או משהו מראשית הדור הקודם. הקרבות כיפיים אבל מהר מאוד חוזרים על עצמם ולמען האמת קלים מדי. אני באמצע חלק 2 (מתוך 4) ועוד לא הפסדתי בשום קרב. גם קצת מעצבן שללכת בשכונה הזו זה כמו ללכת כל הזמן בדשא בפוקימון, כל דקה קופצים עליך בריונים רנדומליים שרוצים להילחם בלי סיבה ברורה.
התחלתי את המשחק בלנסות לצפות בתקציר המשחקים הקודמים אבל זה הרגיש לי כמו טלנובלה. הם מאוד השתדלו לעשות את הדמות הראשונה שמשחקים likeable שעוזר לאנשים בצרה, אבל קשה לי עם זה שכל בחורה שמגיעה אליו הוא מנסה לדרדר אותה לתעשיית המין, כולל ילדה שרבה עם אבא שלה וברחה מהבית או אישה מוכה שברחה עם הילד הקטן שלה ומתחננת לעזרה... אבל בינתיים היה יותר כיף להילחם איתו מאשר עם הבחור בחלק השני.
אפילו שהמפה יחסית קטנה (מאוד) למשחקי עולם פתוח של היום, יש המון המון מה לעשות מבחינת מיני גיימס וסייד סטוריז. כל שני צעדים יש טריגר למשהו צדדי שאפשר לעשות, עוד לא הספקתי לנסות אפילו חצי.
הרבה סצינות נמשכות חצי שעה ויותר ורובן לא כוללות דיבוב אלא רק בלוני טקסט ובהתחלה זה יכול ממש לבלבל עם כל השמות של הדמויות והמקומות ביפנית.

מישהו 2

New member
The Order 1886

השגתי את המשחק הזה בבלאק פריידי האחרון בחנות הדיגטלית, הוא עלה לא יותר מ- 10$ וקניתי אותו ביחד עם ה- COD זה יצא לי כמו 1+1 כזה... אבל רק עכשיו התחלתי לשחק, אני צריך להעביר את הזמן עד ליום שישי הבא.
&nbsp
באמת שאחלה משחק. אני פשוט נהנה ממנו.
נהנה מהסיפור, נהנה מהגיימפליי. אני מרגיש כאילו חזרתי בזמן ללונדון של 1880 ואני פוגש אנשים כמו ניקולה טסלה, ואתה מסתובב במעבדה שלו ורואה פרטים אמיתיים על החיים שלו כמו שהוא עבד עם תומס אדיסון ביחד וכו'.. זה העביר בי סוג של צמרמורת קלה. נגנבתי על זה כנראה יותר ממה שצריך.
&nbsp
נכון, זה אולי לא המשחק הכי טוב בעולם, הוא רחוק מלהיות מהפכני אבל הוא משחק טוב וכיפי Overall ממש לא מה שעשו ממנו וקטלו אותו בביקורות לדעתי.
הוא בידיוק כמו אנצ'רטד רק עם הגבלות כבדות יותר על השליטה בדמות שמשמרות על התחושה הסינמטית של המשחק.
המשחק מתנהל בצורה דומה למה שאנחנו מכירים, יש עלילה שהיא כמו סרט שמחולק לקטעים ובינהם יש סשן יריות, לעיתים קרובות גם צריך להבין איך להגיע ממקום למקום בעזרת טיפוס, קפיצות , גרירה של דברים כמו מיני חידות שהם פשוטות למדי. באמת שזה מאוד מזכיר את אנצ'רטד, גם מערכת היריות ממכרת וטובה מאוד לדעתי ומזכירה את אנצ'רטד.
ואני אומר את זה בתור בן אדם שמשחק בלאק אופס 3 ובאטלפילד, אני לא רואה שום בעיה במערכת יריות של the order היא פשוטה ועושה את העבודה למשחק מהסוג הזה.
&nbsp
לדעתי אם זה יגיע אי פעם בחינם בפלוס, או שתראו את זה בזיל הזול, אני ממליץ לתת לזה צ'אנס.
&nbsp
החל מיום שישי השבוע, המשחק שחיכיתי לו יותר מכול יוצא ואני כנראה הולך לשחק בו עד סוף ה- PS4 חח
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
עדיין לא סיימתי

כבר הבנתי שהסוף אמור להיות ממש מאכזב וגרוע, אז לפחות אני מוכן לזה נפשית.
&nbsp
המשחק שיוצא ביום שישי זה המשחק של נארוטו סטורם שאני ממש אוהב. ובתאכלס הסיבה שלשמה אני צריך PS4 חוץ מהאקסלוקסיבים של סוני

CallMeCavanaugh

New member
בעיני הוא לא גרוע ומאכזב כמו שהוא לא באמת סוף

כאילו היה להם סיפור עם כמה טוויסטים לפני הסוף והם החליטו לעצור טוויסט או שניים לפני שהסיפור מסתיים במקום בסוף האמיתי. אני לא בטוח אם זה תוכנן מראש או שפשוט היה לחץ זמן והוחלט לחתוך את השלבים האחרונים בנקודה שנראית סבירה בשביל שאפשר יהיה לשחרר את המשחק. הסוף של אססינז קריד 1 הרבה יותר גרוע וזו עדיין אחת הסדרות המצליחות של השנים האחרונות...

שמבול

New member
וואו סוף סוף

הגיע הזמן אחרי הרבה זמן שגם לא נגעתי ב-ps4 כי לא היו לי משחקים.
&nbsp
באמת ממש חיכיתי למשחק הזה. איזה כיף.

רק סטריט פייטר 4 ו וצופה בקרבות של SF4 ו5 ביתר הזמן

אני פשוט לא יכול לשחק ברצינות באיזשהו משחק אחר עכשיו.
הכול נשמע כמו חלום בסטריט פייטר 5. הליגות שקפקום מיישמת באונליין ככה שאתה יכול לשחק רק עם אנשים ברמה שלך וחייב לעלות ליגות נותנים המון תמריץ לשחק ברשת.

הביטול של ה"מתקפת פוקוס" המעצבנת מSF4 אומרת שבסטריט פייטר 5 אתה תהיה חייב להתחמק מכדורי אש בדרך הישנה והטובה של קפיצות.
(המתקפת פוקוס היתה סופגת בשבילך את הכדור בלי שתקפו וזו היתה מערכת מסריחה למדי)

הגרפיקה המשופרת, קוד הרשת שאנשים אומרים שהוא פשוט lag free.
שאלוהים יעזור לזמן הפנוי שלי.

amithas190

New member
עדיין מחכה לפולאאוט בדואר...

בינתיים בוויצ'ר ב NG+ שורף זמן לחינם :)
&nbsp
כרונו מה אתה חושב על MGS ? שיחקת?

סדרה שלא יצא לי לשחק אף פעם ברצינות MGS.

שזה כמובן כתם גדול מבחינתי.מה שאני כן יודע זה שMGS 5 נראה כותר חובה בשביל הגיימפלי המתוחכם שלו נטו, גם אם לא אבין כלום מהסיפור שלו אגיע אליו השנה.

חוץ מ...

מהבטא של The Division
הרבה משחקים נוסטלגים
Crash Bandicoot
Super Mario Sunshine
Time Commando
ועוד...

חחחח למה מכרת את הווי יו? במקום לשחק קראש.

או מריו סנשיין היית משחק עכשיו 3D WORLD ומריו מייקר.
איזה הפסד שלום.

למעלה