פרקים 7+8
פרק 7

קת'רין סקינר – Shake It Out
היא בת 15?!?! מי נותן לבת שלו לצאת ככה מהבית?? ועוד להופיע בפני אמריקה?? הזיה. לגבי השירה, מה שג'יי לו מלמלה באמצע הדרך זה בדיוק מה שהרגשתי. נחמד, מעניין, משוגע.

אריקה דיוויד – No One
חביב אבל לא זכיר במיוחד. תיעלם מהר.

צ'נדלר לייטון – New York State of Mind
שתי נקודות על השם, עוד שתיים על בחירת השיר ועוד כמה על ביצוע מצוין. והיא נראית סבבה. מקווה שתמשיך הרבה.

ריאן פינקסטון – As
הממ טוב. יעלם מהר. גם אם לא אני לא רואה את אמריקה מצביעה לו יותר מדי.

אנדרו בלום – Too Close
ניים דרופינג? בלעכס. הוא היה נחמד ומאד לייקבל, אבל ווקאלית לא עפתי. לא נראה לי שיישאר המון.

קלי-אן רודג'רס – A Song For You
. אהבתי מאד. פעם אחרונה שהייתה מורה לפיתוח קול זו הייתה אליס, אז בואו נחזיק אצבעות שהיא תהיה ברמתה.

רינו אנואי – I Don’t Wanna Talk About It
הבחור עם המשפחה הענקית מסמואה. אחרי הסיפור שלו ציפיתי שזה לא יהיה טוב, אבל זה היה נחמד. אהבתי את הביקורת של ג'יי לו. אם הוא יישאר הוא יהיה על תקן הי-ג'ון.

הטלנובלה הייתה משעשעת

רצף של אנשים שלא מעבירים. השחורה שלא העבירו הייתה ממש טובה! ומעניינת. חבל.

רייבון אוון – Wide Awake
ציפיתי לשנוא את זה כשהוא אמר שהוא עושה קייטי פרי, אבל זה היה ממש ממש טוב.

מאדי האדסון – Resentment
פייבוריטית. אם לא תפשל בהוליווד היא תגיע רחוק.

סיום מצוין לתוכנית לא רעה בכלל. ללייב שואוז מכאן יכולים להגיע מאדי, רייבון, קלי-אן ואולי אולי אולי קת'רין סקינר, למרות שיש לי תחושה שהיא תפשל בהוליווד.

פרק 8

אדנה דורו – You & I
קצת צעקה עליי אבל סך הכל נשמעת טוב. רק שלא יעשו אותה מלאיה וייתנו לה רק שירי דיוות.

האנטר לארסן – That's Life
לגמרי בעד. אם היא לא תתפרק בהוליווד היא יכולה להגיע רחוק.

טארה הונדה – I Feel The Earth Move
גם אחלה. ונראית יותר שפויה מהקודמת, אבל פחות מבדרת.

דניאל סיבי – hallelujah & Straight Up
בהמשך לדיון על בני ה15... הוא היה מאד מוכשר והקול שלו אפילו היה בסדר כשהוא לא התחלף. אני חושב שעוד שנתיים-שלוש הוא יכול לשחוט את התחרות הזאת. מקווה בשבילו שהוא לא ימשיך הרבה ושיחזור בעונות הבאות.

רוקי פיטר – שיר מקורי (Wrong Places)
סוב סטורי מפורט מדי. אבל מעבר לזה הוא שר אחלה. ועל אף הסוב סטורי הוא מאד סימפטי ואם לא יידחפו לנו אותו בטירוף יש מצב שאחבב אותו באמת.

הקטע על שנדליר

ג'ק מקנזי – שיר מקורי
מיוחדת מאד. נהנתי מזה. נהנתי גם מהדיון של השופטים עליה.

טיונה ג'ונס – Wings
השופטים עפים בטירוף, אני סבבה איתה. לא נראה לי שתשרוד את הוליווד.

טוב הפרק לא היה אף אחד משוגע. ל24 ייכנסו טיונה ורוקי, ואולי האנטר וג'ק. אדנה (הראשונה) גם יכולה להפתיע בהוליווד, בתנאי שהרבה שדומות לה ייתפרקו.

סיימנו עם האודישנים! תודה לאל.