והרי החדשות

JAMES DEAN

New member
והרי החדשות

אם יש לכם משהו להוסיף תוסיפו, אם יש משהו להגיב תגיבו.

מישהו014

New member
כתבה כזאת מפגרת לא ראיתי ממזמן

ותגובות מפגרות כאילו לא ראיתי ממזמן או שיש שם את האשכנזים הפלצנים שלא יודעים להחמיא לכל איש באשר הוא וחייבים לנופף עם עניין השכל ואינטליגנציה

או שיש גם את המפגרים שכותבים הוכחות על התערבות של ההפקה לטובת מעיין ובתאל ומשום מה שוכחים את ההתערבות של ההפקה מהתחלה ועד הסוף ללא סוף לטובת רומי וקורל
וגם לטובת טליה וקובי לא חסר ככה שכל הזוגות פיטים בעניין התערבות ההפקה אבל לא ? למה ? אם יש את עניין המרכנתיל שמרכנתיל ואפשר על הדרך לזלזל ברמת ידיעת השפה שלהן והרצון שלהן לעבור את המשימה אז למה שלא נדרוך קצת עליהן ונגיד שהן דפוקות ואין מצב שהן הצליחו את המשימה ללא התערבות ההפקה? מעניין שם התערבות וכולם על הרגליים בגלל זה וזה נטו בגלל הסקת מסקנות
שמדברים על רומי וקורל תמיד יש תירוצים לכל התערבות אפילו הכי מגוחכת שלהןן

אני פשוט מתביישת לראות את התגובות המפגרות האילו יש לנו אנשים פלצנים ומתנשאים ומגעילים בעם שלנו זה מה שאני לומדת מעניין הזה

ובלי קשה לשד העדתי שזה בכלל פיגור שכלי של הכותבת

למרות שהרייטינג מצוין...

מדובר בנתון נמוך לעומת הגמר של העונה הקודמת (הוא אפילו לא הגיע ל- 40 אחוז).
הכתבה הזאת מלמדת שרוב האנשים צופים במירוץ ביחד, כמשפחה\חברים. רשת יכולים לשדר את העונה הרביעית בחורף (כמו עם השניה), אז אולי יהיה יותר רייטינג. זה אומר שצריך לחכות יותר משנה בשביל העונה הבאה, אבל זה יכול להשתלם.

ny22

New member
מנהל
לכל מי שרוצה לדעת - פרק האיחוד

ביום שבת (מוצ"ש) בשעה 21:00.

אחרי זה יהיה ניתן לומר שהעונה באמת נגמרה

צפייה מהנה

יואו

הם יחסרו לי, היה כייף לראות אותם מתגברים על פחדים, רבים ומשלימים, וגם ללמוד מהם על עצמי :)

אורישקי

New member
לגמרי יחסרו!

התרגלתי אליהם.

לטליה, לרומי, למעיין ולבת אל ולדבי. וגם לכל השאר.

ny22

New member
מנהל
גם לי הם יחסרו מאוד...

נקווה שגם בעונה הבאה יהיה ליהוק טוב....

JAMES DEAN

New member
מי שרוצה לראות הלילה את הזוגות פנים מול פנים

יכול לבוא למועדון החתול והכלב ברחוב קרליבך 23 ת״א
יהיה ערב התרמה למשפחות נזקקות.

למעלה