טוב, אז מה הסדרה הבאה?

herouth

New member
טוב, אז מה הסדרה הבאה?

סיימנו את הסדרה הקצרה שלנו מההתחלה ועד הסוף.

נתקלתי בסדרה קצרה נוספת - חמישה פרקים - בשם ״Coffee-ya no hitobito״. מדובר על בחור, אסיר לשעבר, שפותח בית-קפה קטן וביתי. את המקום מתחילה לפקוד בחורה שמושכת את עינו של בעל החנות. אבל יש דבר חשוב שהוא לא יודע עליה...

סדרות אפשריות אחרות (באורך רגיל) שנתקלתי בהן לאחרונה:

sanbiki no ossan. קומדיה, אבל לפחות מהחצי הראשון של הפרק הראשון התרשמתי שלא מדובר בקומדיה מעצבנת. מדובר בשלושה חברים מהילדות. אחד חזק בקנדו, השני בקראטה, והשלישי חלשלוש אבל חזק בטקטיקה. כשהיו קטנים היו נלחמים בבריוני השכונה. ועכשיו הם בגיל פרישה (חוץ מהחלשלוש שמעט צעיר מהאחרים), ומחליטים להקים מחדש את החבורה שלהם ולשמור על השכונה מפני כל הפושעים הקטנים כמו חוטפי תיקים וצ׳יקאנים. שמונה פרקים - אבל הראשון והאחרון כפולים. מה שכן ייתכן שנצטרך לחכות קצת לתרגומים כי בינתיים מצאתי רק לשלושת הפרקים הראשונים.

סדרה ישנה (מ־2003) שהתרשמתי מהפרק הראשון שלה לטובה: suika. רווקה בת 34, עובדת כללית במשרה לא משהו, חיה עדיין עם האמא הנודניקית שלה, נדהמת לגלות שחברתה לעבודה מעלה במיליונים ונעלמה. השוק, והרצון לשנות משהו בחיים שלה, מוליכים אותה לבית הארחה מסורתי. מנהלת בית ההארחה היא בחורה צעירה ודי נואשת, שקיבלה אותו מאבא שלה ואין לה מספיק דיירים. גרות שם מלבדה ציירת מנגה אירוטית לא פופולרית ומרוששת ופרופסורית מפוזרת. עשרה פרקים.

mishel s

New member
שני הראשונים נראים לי

הראשון סתם אבל בסד
השני מושך אותי טיפה, גם כי זה קומדיה וגם כי זה מזכיר לי קצת את חסמבה :)

herouth

New member
בינתיים ניסינו רק אחת...

כרגע אני לא מוצאת הורדה של Cat Street. צפיה ישירה טוב לי רק אם יש פלאגין מתאים ל־XBMC כי אחרת זה די מנדוקסאיי.

johnny d

New member
אין לי בעיה עם שלושת הראשונים

וגם עם מה שinnocence הציעה

milly12

New member
אם בסדרה הקודמת היה חסר שיניגאמי-קון

אז אפשר לראות את הסדרה שיניגאמי-קון מהעונה הנוכחית. יש לה 9 פרקים אז היא קצת יותר ארוכה. עדיין לא ראיתי אותה אז אני לא יודעת איך היא אבל אפשר לראות פרק ראשון ולהחליט.

טוב, בהמשך היום אני אראה את הפרק האחרון של דאבל טון...

Mondsee

New member

אם אני אמצא את זה בסטרימינג זאת סדרה שאשמח להצטרף לצפייתה.

herouth

New member
היא כרגע אכן במהלך שידור.

אני רואה ב־D-Addicts שבעה פרקים להורדה ותרגומים לששת הפרקים הראשונים.

אבל אפשר ללכת על זה, כי זה יאלץ את ג׳וני להתאפק ולא לראות עד הסוף.

Mondsee

New member
ראיתי פרק ראשון כדי לבדוק

איך הסדרה ונהניתי מאוד.

Mondsee

New member
לא ציפיתי להנות

כבר חשבתי שאין סיכוי שסדרה יפנית תעניין אותי, אבל שמחתי לראות מישהי שמביעה רגשות ולא מתנהגת כמו זומבי חסר תחושות והשיניגמי הצחיק אותי. זה ברור שמדובר בהפקה זולה והאפקטים עפאס דלים משהו , אני לא יודעת אם זה ימשיך מעניין אבל נכון לפרק הראשון יש פוטנציאל.

herouth

New member
הבעיה שלי היא פחות עם האפקטים

גם עיצבן אותי החלק של תיכון-בריונות, וממש הכרחתי את עצמי לראות את המשך הפרק. אבל מכיוון שהפרק הסתיים כמו שהסתיים, אני מניחה שבפרקים הבאים זה לא יחזור על עצמו.

מה שבאמת ניג׳ס לי היה הכמות העצומה של הטפות המוסר. כאילו, השיניגמי שם בשביל ״להראות לה מה חשוב באמת״, וכל הקטע הזה של ״לב טוב יותר טוב מחיצוניות״, ״הדבר הראשון הוא להגיד תודה להורים״, וכו׳, וכו׳. יה אללה, זה כמו ״פוליאנה״.

Mondsee

New member
נכון אבל

אין לי בעיה עם הטפות מוסר מסוג זה. אומנם זה נדחף יותר מידי בפנים במקום להעשות קצת יותר בעדינות אבל היי סוף סוף בחורה יפנית שהחטיפה סטירה למישהי שהגיע לה. הוריי, עוד שניה חזירים יעופפו.

למעלה