טופ 11
טוב אחרי שראיתי חייבת להודות אחת התוכניות הכי לא מרשימות שהיו, אני לא חושבת שהייתה אפילו הופעה אחת
שממש התלהבתי ממנה, אפילו מאלו שאני אוהבת יחסית.
והתוצאות הכי גרועות
בחיים לא קרה לי מאז שאני רואה איידול שמישהי שהייתה יחסית פייבוריטית שלי עפה כל כך מוקדם,
מה נסגר עם האמריקאים? וגם השופטים חבל שלא נתנו לה צ'אנס, מרגע לרגע ההערכה שיש לי לתוכנית כתוכנית רצינית שמנסה לגלות
כשרונות חדשים יורדת בגלל הדחות כאלה ובגלל כאלו שלצערי עוד ישארו שם הרבה שאני חושבת שממש לא מגיע להם.
אהה הדבר היחיד שהיה טוב בתוכנית זה שהודיעו שקלי קלארקסון תהיה בתוכנית של ה1.4 איזה כיף.
1)Rayvon Owen - Burn
בחירת שיר לא טובה בשבילו, התווים הגבוהים היו צורמים פה, לא אחת ההופעות הטובות שלו , ההתחלה הייתה יותר טובה
מהפזמון זה כבר לא נשמע טוב וחבל כי ממש חיכיתי לשמוע אותו שר משהו קצבי.
2) Maddie Walker - She's Country
בחירת שיר טובה בשבילה, יחסית אליה הופעה אחת הטובות שלה, עדיין לא מספיק אנרגטית אבל יש שיפור.
3) Joey Cook - Fancy
הבחירה הכי מעניינת של הערב, קשה לי היה לזהות את השיר המקורי, לפחות היא עשתה עם זה משהו מעניין,
בפזמון אבל זה פחות עבד לי, בבתים זה עבד טוב, ביצוע נחמד סך הכל.
4) Clark Beckham - Takin' It to the Streets
מזה השיר הזה?? זה שיר למסיבות?
רציני הבחור צריך להתעורר ולבחור שירים יותר מעניינים ועכשווים אחרת זה יפגע בו.
מבחינה קולית עדיין זה היה טוב אבל ביצוע בטוח מידי, לא היה פה משהו יותר מידי מעניין וחבל.
5) Jax - Blank Space
ציפיתי ממנה להרבה יותר, כמו שהארי נדמה לי אמר, זה היה חיקוי של המקור בלי שום דבר מעניין בביצוע,
השיר הזה גם לא נותן לעשות איתו יותר מידי דברים, הייתה צריכה לבחור משהו אחר, זה גם נחשב שיר למסיבות??
מבחינה קולית עדיין נשמעת טוב.
6) Qaasim Middleton - Jet
זה היה גרוע מהתו הראשון, בכלל לא הייתה לו הזדמנות להופיע יותר מידי אז הקול שלו היה יותר בולט ולרעה, אולי זה יעזור
להעיף אותו סוף כל סוף? עד עכשיו לפחות הוא היה מבדר עכשיו גם זה לא.
הארי וההסבר על החולצה, עכשיו אני צריך לעמוד ולמחוא לי כפיים
וואו איזה שרירים יש לו בידיים
7) Adanna Duru - Runaway Baby
בסדר כזה, לא עפתי לא היה בזה משהו חדשני או מעניין יותר מידי, לפחות היא צרחה פה פחות יחסית לביצועים קודמים.
8) Tyanna Jones - Tightrope
אני אוהבת את טיאנה אבל אני לא אוהבת את השיר הזה, היא תמיד אנרגטית והביצועים שלה מבחינה קולית
תמיד טובים רק השיר הזה לא עשה לי כלום, עדיין אחת הטובות בערב.
9) Daniel Seavey - Happy
הזכיר לי הופעה של תחרות כשרונות בבית ספר, לא מיוחד, לא טוב ולמה אתה עדיין פה?? לפחות הארי העיר לו משהו מעבר לזה שהוא חמוד סוף כל סוף.
10) Quentin Alexander - Rolling in the Deep
שוב לא בדיוק שיר מסיבות, משהו לא כל כך עבד לי בעיבוד, מבחינה קולית הוא נשמע טוב אבל שוב לא הכי חזק שלו,
אני מתחילה להתגעגע להופעות הראשונות שלו שהיו כל כך טובות.
11) Nick Fradiani - Wake Me Up
בחירה טובה בשבילו, סוף כל סוף הוא התעורר קצת בהופעה, מה עשו לו בשיער?? זה ממש לא יפה.
נראה לי אחת ההופעות הטובות שלו עד עכשיו.
הופעת הפרידה של סרינה
היה צפוי שזה לא יהיה מושלם עם כל הלחץ שהיא בטח הייתה נמצאת , עדיין היא מעולה והיו צריכים להשתמש בהצלה בשבילה.
חבל כל כך, מקווה שזאת לא מגמה שתמשיך שמדיחים את כל הטובים על ההתחלה.
ושבוע הבא שוב נושא שחרשו עליו כמעט בכל עונה של איידול
ואני בטוחה שנקבל ביצועים ששמענו כבר
מיליון פעם בעונות קודמות.