טופ 8 REDUX תוצאות פרק 27

SHTRUDIDI

New member
ולתוצאות

תוצאות קצר זה טוב

אוי התמונות של השופטים מהאייטיז

קית' כל כך לא דומה לעצמו

ג'ניפר מדהימה היום. שוב

יופי של פרסומת פורד.

דקסטר, קיילב, ג'סיקה וסי ג'יי
קיילב סייף
ג'סיקה סייף
דקסטר סייף.
סי ג'יי בבוטום 2.
כבר התעצבנתי

סם, מאלייה, ג'ינה ואלכס
אלכס סייף
ג'ינה סייף
סם סייף כצפוי
מאלייה בבוטום 2.

אני לא אתפלא אם סם היה בבוטום 3 ולכן ההפקה הפכה את זה לבוטום 2

ביי מלאייה.
שמחה שהאמריקאים שמעו מה שאני שמעתי והבינו שמדובר היה בתאונת רכבת. יאללה ביי.
מה הקטע של ג'סיקה?

מלאייה בוכה כולה, היא עוברת על פניה, נעמדת לידה כדי להיות בשוט ולא מפסיקה לחייך. לפחות תעשי כאילו עצוב לך.

Lhuna1

New member
בטוח

שסם אכן היה בבוטום 3 ולכן עשו מזה בוטום 2. הפקה הכי שקופה EVER!!

SHTRUDIDI

New member
כל כך טיפשי

כמו כל ההצלה הזו.
אני לא רואה אותו עושה משהו יותר שונה ממה שעשה השבוע ואם זה לא עבד, זהו. האמריקאים לא בעניין שלו והגיע הזמן להתקדם.

LeAnnDylan

Well-known member

זה ברור למדי שסאם היה המתמודד השלישי בבוטום.
אבל גם לא מפתיע אותי שהצילו אותו.
הרי כל ענין ההצלה הזה נועד כדי להבטיח שלא יהיו הדחות מפתיעות בשלבים מוקדמים.
אחרי כמה שבועות של הופעות גם אנחנו וגם השופטים הבנו שהעונה, זה כל שבוע בפני עצמו, והכל יכול לקרות. אבל עדין יש מתמודדים שלא ימצאו את עצמם מודחים בקרוב, ולדעתי אלו המתמודדים שהשופטים היו משתמשים עליהם בהצלה.
ברגע שהם הבינו שאלכס/כיילב/ג'סיקה/ג'ינה לא הולכים לשום מקום בינתיים, הם הניחו שלהשאיר ילד (שנגיד ש) נאה שהבנות אוהבות (גם אם הן לא טורחות להצביע לו). לפחות הן רוכשות את השירים שלו באייטונס.
אגב בשבוע שעבר בזמן שהסתכלתי על נתוני האייטונס, לפני פרק התוצאות, הביצוע של סאם היה מדורג הכי גבוה מכל המתמודדים. אז מצד אחד, מובן שאין שום קשר בין מיקומי האייטונס לתוצאות. מצד שני, זה לא מה שחשוב בעצם? שיוכלו למכור מוזיקה בלי קשר למקום בו הם מסיימים בתחרות?

jess r

New member

כן ולא.
כלומר, למי זה חשוב? להפקה של איידול? כבר דיברנו על זה לפני איזה שנה - לאיידול חשוב הרייטינג, מה שקורה לאנשים שלה אחרי החרות לא מעניין לה ת'טוסיק. אם היה להם מעניין הם היו טורחים לדחוף ולפסמם אותם אחרי התוכנית, להביא אותם להופיע בפרקי תוצאות וכו', הם נדבקם רק למי שנחשב להצלחה די גדולה - קוק, דוהטרי, קלי, קרי וכו'.

לכי תדעי איפה סאם יקליט אם בכלל יקבל חוזה. לדעתי הוא לא יקבל שום דבר, הוא צעיר מידי ובלתי מנוסה וקשה לשווק אותו, אין לו כריזמה ולא שמתי לב גם לאיזה יצירתיות מיוחדת. אני חושבת שאנשים קונים את האייטונס שלו פשוט כי הוא בוחר שירים מוצלחים
באמת שקשה לי להסביר אחרת למה הוא מדשדש בתחרות אבל מוביל במכירות. מוזר משהו.

LeAnnDylan

Well-known member

ברור שלא מענין אותם מה קורה אחרי התוכנית אבל כרגע מכירות האייטונס שלו כן מכניסים לתוכנית כסף, ושלא תטעי לחשוב שהכסף מגיע אל המתמודדים, כי הוא לא.
אז אם בלאו הכי אלה שהם רוצים להציל לא יודחו בשבוע וחצי שנותר לסייב הזה. לפחות להציל מישהו שמכניס להם כרגע כסף.
וחוץ מזה אני חושבת שאם פורמט ההצבעה היה זהה לשנים הקודמות סאם בחיים לא היה מודח מה שאומר שעדין קיימות כל הילדות הפאנטיות האלו שמצביעות לילד החתיך התורן, פשוט יש להן הרבה יותר זמן פנוי עכשיו כשהן לא יכולות לשבת שעתיים שלמות על הטלפון ולהצביע מיליוני פעמים בדקה...
אני בטוחה שבהפקה שם לא מטומטמים והם יודעים שרוב האנשים שמגיעים לסיבובי ההופעות בקיץ של איידול (שמשם מגיע הכסף האמיתי) זה כל הילדות הקטנות האלה שחולות על סאם. אז למה לעצבן אותן?

SHTRUDIDI

New member

מוזר מאוד העניין.
למה מי שטורח לקנות את הסטודיוז של סאם לא טורח גם לנסות ולהשאיר אותו בתחרות. משונה ביותר.

LeAnnDylan

Well-known member
את מסתכלת על זה לא נכון

אני בטוחה שמי שטרח לקנות את הסטודיו של סאם, גם טרח להצביע לו.
פשוט יש עוד מיליונים אחרים שמצביעים ולא טורחים לקנות את המוזיקה של המתמודדים שהם הצביעו להם...

qaz3212

New member
שתיכן מסתכלות על זה לא נכון

העיקר שמלאיה עפה.

גם יומו של סאם יגיע...

ra8452

New member

מסכימה איתכם בנוגע לבוטום 2 , גם אני חושבת שהשלישי היה סאם.
אני לא אוהבת שהתוכנית רק 20 דקות !!!!!

והפעם זה היה ממש מוזר כי אפילו לא הייתה הופעה אחת!!

בקיצור הייתי מעדיפה שסי ג'יי ילך לפני מלאיה, אבל בוא נגיד שאני סבבה עם זה, בטח כשחששתי מאוד לגורלו של אלכס לאחר קטילתו ע"י השופטים.

SHTRUDIDI

New member

זה באמת היה קצת מוזר שלא היה בכלל מוסיקה, מצד שני זה לא עדיף כ-20 דקות במקום מלא קטעי קישור מיותרים שמאריכים את זה ל-40 דקות מרוחות?

ra8452

New member
לא

אני אוהבת את ההופעות הקבוצתיות והם מאוד חסרות לי השנה
למשל קחי לדוגמא את תוכנית התוצאות של דה וייס, שיש הרבה מוזיקה ואני מאוד אוהבת את הקונספט

SHTRUDIDI

New member
אני לגמרי בעד קבוצתיות

אבל לא בא לי בכלל שכל השופטים יקדמו עצמם יותר מפעם אחת העונה או שיביאו להקות בשביל שהצלם ייכנס להם לנחיר.

jess r

New member

ביוש

אני מקווה שסי.ג'יי ילך בעקבותיה, וסאם ודקסטר אחריהם.

SHTRUDIDI

New member

הייתי הופכת את הסדר אולי אבל תכלס מסכימה שהם יכולים להדיח עצמם יד ביד ולחסוך מאיתנו עוד 400 ביצועים שנשמעים אותו הדבר וליד.

Hadar07

New member
תוצאות

אוף הפקה, אתם כאלה שקופים! ממתי 2 בבוטום בטופ 8?

ההדחה הייתה מוצדקת, הגיעה זמנה ללכת.
חבל שלא הייתה שום מוזיקה בפרק, הייתי רוצה לראות הופעה קבוצתית או לפחות איזה איידול אורח.
מה כל כך קשה להם גם להשיג מישהו שיבוא להופיע? אבל עדיין אני אוהבת שהתוכנית קצרה.

שבוע הבא, נושא מעניין ביותר, זה יכול ליצור פה ריבים בין המתמודדים, נראה מי ירצה
לחבל לשני בסיכויים
, מצד שני אפשר לשיר כל שיר בעולם אז יהיה קשה לנחש מה יבחרו.

qaz3212

New member
מה הנושא שבוע הבא?

הסיבה שתוכנית התוצאות קצרה היא הרייטינג הגרוע של פוקס השנה.
בעבר תמיד פוקס יכלו לסמוך על איידול שתביא רייטינג טוב, אבל העונה הזאת בנתיים הרייטינג בירידה תלולה ולכן הם מנסים להריץ תוכניות חדשות בלוז של יום חמישי שפעם היה שמור במיוחד לאיידול.

למעלה