טקס פתיחת המכביה ה-19

רגע לפני: בקושי הספיקו לחלק ויזות לכולם..

בגלל השביתה במשרד החוץ. ראש הממשלה נאלץ להתערב במיוחד. עדיין מדינה פרובלמטית.

כולם נכנסו בסופו של דבר

תאמין לי אתמול הייתי שעות בנתב"ג בגלל נחיתת החירום והעיכוב הגעת כוכב ה-NBA וכל ייתר המשלחות נכנסו

ny22

New member
מנהל
בהצלחה לכל הספורטאים

אני לצערי לא אהיה כך שלא אוכל לראות, אבל אאחל מכאן בהצלחה לכל הספורטאים...

החלק המאכזב בטקס, גודל הקהל.

אפשר להתלונן על כל מיני פרטים בטקס כמו העובדה שנפתח כמעט מיד עם הדגלים והמשלחות ללא שום מופע פתיחה כשתוכלו לראות ביוטיוב את קטע הפתיחה במכביה הקודמת או לטעון שכניסת שמעון פרס לאצטדיון במכונית שרד הייתה מרשימה יותר מכניסתו הנוכחית או לגעור בחלק מהכדורים הפורחים שלא הציגו דגלי מדינות אלא תערובת דגלים (קרה למשל בבריטניה ומרוקו). אבל חייבים לציין שעד שסופסוף הגיעו החלקים האומנותיים האצטדיון נראה מעולה עם שלל אפקטי התאורה בשמיים, בבמה ובקהל.

אבל לדעתי היה אלמנט מאכזב בתכולת טדי במהלך האירוע. טדי לשעצמו אצטדיון ראוי בהרבה מרמת גן. אבל ברמת גן היו בטקס לפני 4 שנים כ40,000 איש בקהל ויותר מ7000 ספורטאים על רחבת הדשא. הפעם היו בקהל רק כ22,000 אלך צופים (רק חצי מתכולת הצופים ברמת גן) ואילו היציע החדש נשמר לספורטאים שלפחות הפעם נהנו ממקומות ישיבה וצפייה בשארית המופע (שססבל ממעט שירים ועודף נאומים). לפחות חגיגת הסיום בטדי צפויה להיות אטרקטיבית יותר לצפייה, גם בטלוויזיה. הייתי מקווה שבמכביה הבאה יהיה כבר אצטדיון של 50,000 בירושלים או ברמת גן אבל נראה שגם בפעם הבאה טדי או אצטדיון סמי עופר בחיפה יהיו הגדולים ביותר שיש לישראל להציע. לפי התוכניות רמת גן יהיה אז שלד בבנייה.

אדי92

New member
יש איפה שהוא לו״ז של תחרויות??

אפשר איפה שהוא לראות מתי ואיפה יהיו תחרויות הגודו ,אתלטיקה ,היאבקות וכו??? האם הכניסה לתחרויות היא בתשלום??

Skicker

New member
בסופו של דבר הם אלה שמעניינים

הייתי רוצה להגיע לווינגייט אחרי העבודה השבוע באחד הימים ולנסות לראות את אלה שיגיעו לברצלונה.. יש לך איזה יום מומלץ?

למעלה