מה ראינו/שמענו/קראנו השבוע?

הייזל

New member
הרבה השבוע

סיימתי לקרוא שוב את כל הסדרה של דרזדן.
קראתי את הספר החדש בסדרת קייט דניאלס.
וסיימתי מרתון של כל העונה החמישית של גרים.
&nbsp
וגם ראיתי לוציפר.

trilliane

Well-known member
מנהל
צפיתי בשני פרקים ראשונים של "בקסטרום", גרסת המשטרה של "האוס"

גם זו סדרה בלשית הקרויה על שם המשפחה של הדמות הראשית – גבר בעל הרגלי חיים הרסניים (שותה, מעשן סיגרים, לא אוהב להתגלח...); אף אחד לא רוצה להעסיק אותו אבל הוא כזה מבריק שאין בררה או משהו. ציני מאוד כלפי העולם ולא מאמין בבני אדם. אוהב לפתור תעלומות בלשיות לא שגרתיות תוך שהוא מכופף את החוקים ומתעלל ברוב הצוות שסביבו, בפרט בבוסית שלו (אישה צעירה ויפה). טוענים שזה לפי סדרת ספרים, אבל זה נראה בעיקר כמו גרסה הזויה יותר של "האוס" רק עם תעלומות רצח במקום תעלומות רפואיות, וקצת יותר הזוי (ובינתיים גם פחות מוצלח, אבל אני מנסה).

הופאק

New member
שחקן מספר אחת

מולטי מליארדר שפיתח משחק מציאות מדומה משאיר את רכושו למי שיפתור חידות במשחק שמבוססות על תרבות גיקית משנות ה־80.
פשוט ספר כיפי ודינמי. ברור שככל שמכירים יותר את התרבות הנ״ל זה יותר כיף אבל הרבה לא הכרתי ובכל זאת נהניתי.

pix37

New member
הסרט אמור לצאת ב 2018

ספילברג מביים ובינתיים עושה המון רעש, ברשת

is00

New member
"עניינים שבלב" - ג'ודי פיקו

זאת לא סופרת שתראו אותי מזכיר כאן, כי אין לה קשר לפנטסיה או מד"ב, אבל בספר הזה יש קו עלילה קצת פנטסטי שמזכיר את "גרין מייל" של סטיבן קינג(שם שעלה פעם או פעמיים במהלך הספר מהדמויות), אז אני מזכיר אותו.
סה"כ ספר מוצלח, למרות שהוא מרגיש כמו מיחזור של ספר(ים) אחר(ים) שלה והוא קצת צפוי.

למעלה