טופ 4
אני חייבת להגיד שהקצב של הפרק השבוע היה אחלה, בלי מריחות זמן ובלי חפירות של הארי יותר מידי
וגם ראו שהמתמודדים היו פחות לחוצים בלי כל הכסאות הנדלקים כי הם ידעו שהתוצאות יהיו רק בסוף.
סיבוב 1: הבחירות של סקוט
1)רייבון: היה לזה פוטנציאל להיות טוב, אני רואה אותו שירים מהסגנון הזה אבל לצערי היו הרבה זיופים,
היו קטעים טובים וגם היה נחמד שהוא זז קצת אבל הפלצט שלו לפעמים היה צורם לי מידי באוזן.
2)קלארק: אז סקוט כנראה ממש לא אוהב אותו אהה? מה הקשר בין השיר הזה לקלארק?
זה ממש לא הסגנון שלו ראו שהוא די סובל, גם ההופעה הייתה מגושמת על הבמה, הוא לא זז בטבעיות,
וגם הקול לא היה כזה טוב.
3) ניק: בחירת שיר טובה בשבילו, סך הכל הופעה בסדר אבל ברגיל הוא שר סבבה אבל לא עושה לי כלום,
אני לא מצליחה להתחבר אליו.
4) ג'קס: וההופעה הכי טובה בסיבוב הזה הולכת לג'קס, השיר שוב לא היה הכי משהו, אבל היא לפחות עשתה
איתו משהו קצת יותר מעניין והפרפורמנס היה טוב, היא הייתה ממש אנרגטית.
סיבוב 2: בחירות המתמודדים
אני ממש אוהבת בדר"כ את הביקורים בבתים זה תמיד נחמד ומרגש, השנה הרגיש לי די קצר אבל אני מניחה
שזה מחוסר זמן.
1)ניק: הופעה נחמדה סך הכל, לא נשמע כל כך הסגנון שהוא עשה עד עכשיו, רואים אבל שהוא מאוד משתדל זה יאמר
לזכותו.
2)קלארק: ההתחלה הייתה טובה עד שהלהקה הצטרפה ואז זה פחות עבד לי, נשמע כמו מישהו ששר בבר כזה.
והשבוע יש לו זיופים שלא כהרגלו, ממש מאכזב.
3) רייבון: בחירת שיר טובה בשבילו, ההתחלה הייתה קצת משעממת עד שנכנס הקצב,
מבחינה קולית ביצוע טוב, הוא לא עשה עם זה משהו מעניין יותר מידי אבל סה"כ נהניתי.
4) ג'קס: כבר אמרתי שאני ממש אוהבת אותה בביצועים השקטים, זה היה מקסים וממש הרגשתי
את הרגש שיוצא ממנה והיא נשמעה מעולה, שוב סיבוב שני הולך לג'קס מבחינתי.
סיבוב 3: בחירות השופטים
1) קלארק: סוף כל סוף בחרו לו שיר מהשנה הנוכחית, בחירה מעניינת בשבילו. די אהבתי את זה עד
ה20 שניות האחרונות שהוא התחיל לצרוח ואז זה כבר לא עבד לי וחבל היה לזה פוטנציאל טוב.
2) רייבון: אהבתי את העיבוד של השיר, זה היה קצת יותר מעניין, הוא נשמע די טוב, אהבתי שלשם
שינוי הוא לא עשה את הפלצט שלו וסך הכל הביצוע שהכי אהבתי שלו בערב.
3)ג'קס: ג'ס את הולכת להרוג אותי אני יודעת
אבל ממש לא אהבתי את השיר הזה, הוא נשמע לי בלאגן
אחד גדול, ג'קס נשמעת מעולה אבל לא התחברתי לשיר, בכל מקרה היו לה את הביצועים הכי מעניינים מכולם בכל הערב.
4)ניק: אני אוהבת את השיר המקורי, שוב הקול שלו די דומה לזמר המקורי, הביצוע היה סבבה, נשמע טוב,
אבל הוא לא חידש משהו שר את השיר כמו שהוא.
אני כבר לא אופתע אם הוא יזכה מרוב כל המחמאות שהוא מקבל.
לא היה מפתיע שרייבון הודח, אבל כל הכבוד לו שהצליח לשרוד כל כך הרבה שבועות בבוטום 2.
וזהו שבוע הבא זה נגמר.