סיכום פרקים 5+ 6
ראיתי את שני הפרקים ביחד וסך הכל לא התרשמתי יותר מידי, היו רק כמה שהיו נחמדים אבל אף אחד לא ממש הלהיב אותי יותר מידי.
מהפרק של מיניאפוליס:
אהבתי את ונסה- האמא עם ה3 ילדים שבעלה בצבא, היה לה אודישן די טוב, מגניב היה הקטע עם הצעיף שהחזיק לה את הגיטרה חח,
האנה- בת ה16 נשמע שיש לה קול די טוב מהקצת שהשמיעו, בכל מקרה נשמעה יותר טוב מכמה בנות 16 שהיו.
מארק אנדרו- הוא מזכיר לי קצת את קייסי אברהמס במראה, הבנתי שהוא היה גם בדה וויס באחת העונות הקודמות, יש לו האמת קול
מעניין והאודישן היה טוב בשני השירים שהוא שר. הארי וג'יילו עם הריקודים בסוף
3 הבנות שהראו ביחד שרות- אהבתי יותר את שתי הבנות הראשונות מהקצת שהשמיעו מהן.
ההוא ששר עם הפסנתר היה מדהים בחיקוי שלו אבל מהקול הרגיל שלו לא התרשמתי בכלל, עדיף שימשיך בתיאטרון כי רואים שהוא מוכשר.
ההוא ששר עם המיקרופון זהב איזה הזוי אבל קצת התגעגעתי לאודישנים כאלה מידי פעם
הפרק של ניו אורלינס:
איך הארי היה בטוח שיהיו הרבה טובים בעיר שלו ובהתחלה הראו שבאו רק הרבה כאלה שהיו גרועים חחח.
קצת עיצבן אותי שהם העבירו את הילדה בת ה16 שהיא הייתה חמודה והכל אבל הקול שלה לא היה מיוחד בכלל,
נראה לי הם התלהבו מהאופי שלה יותר מהקול ומצד שני הבחורה בת ה28 שהארי ליווה על הפסנתר לא עלתה והיה לה קול הרבה
יותר טוב לפי דעתי.
מייקי דוראן- שלמד בבית ספר של הארי, נשמע נחמד סך הכל, השיר המקורי שלו היה די טוב, יש לו קול מעניין לא יודעת אם זה יספיק להמשך.
ריקי- הזמר קאנטרי שר עם ביטחון, לא מכירה את השיר אבל נשמע שהתאים לו.
אריקה- האחרונה ששרה ביונסה, היא ממש יפה קודם כל, הבת שלה חמודה, נמאס לי כבר לשמוע קאברים לשיר הזה
אבל סך הכל יש לה קול יפה והיה לה אודישן טוב.
מכל השאר לא ממש התרשמתי ויש די הרבה שלא חשבתי שהיו צריכים לעלות.
אני רוצה כבר שיגיע הוליווד, מיציתי את האודישנים כבר.