צפייה בפרקי העונה החדשה

לאתר ערוץ הילדעם והוט!

זה ממש מעצבן שהפסקתם להעלות פרקים!!
זה לא גורם לי לרצות לקנות מכם מנוי, אלא ההפך: זה רק גורם לי לשנוא אתכם שהפסקתם לי באמצע ולא לרצות לראות אצלכם כלום.
ובטוח שעוד מסכימים איתי.

שיר3331

New member
פרקים

כתבתי לערוץ הילדים הודעה בפייסבוק, זאת ההודעה:
היי קוראים לי שיר ואני בת 16.
גדלתי על השמיניה, זה היה כל החיים שלי!! ועכשיו אחרי שחיכיתי 7 שנים אני לא יכולה לראות את העונה החדשה בי אין לי הוט.
למה המלחמה המטופשת הזאת ביו יס להוט?? צריכה להיות על חשבוני?? או על חשבון אנשים אחרים, שחיכו 7 שנים לשמיניה???
אני מבינה למה אתם לא מעלים את הפרקים לאתר, אבל מצד שני צריך לזכור שיש לכם קהל צופים שסמך על כך שכל יום תעלו את הפרק... (אם לא הייתי סומכת על כך בכלל לא הייתי מתחילה לרות אותה הייתי מחכה שהיא תיגמר ואז רואה....) אני חושבת שבאופן מיחוד בגלל שזה מקרה מיוחד של סדרה שחיכיתי לה (ועוד הרבה חיכו...) 7 שנים(!!).
אני ממש אשמח אם תתייחסו להודעה שלי ותעשו את הדבר הנכון.
תודה רבה, שיר.

תעשו את זה גם אם הם יראו שהרבה אנשים רוצי םאת הפרק, זה יזיז אצלם משהו
(אני מקווה)

B R A Y E R

New member
מנהל
צפייה בפרקי העונה החדשה

כאמור, העונה החדשה (כמו שאר העונות הקודמות) של השמינייה משודרת ללקוחות HOT בלבד.
ניתן לצפות בפרקים בזמני השידור הקבועים (המפורטים בהרחבה כאן),
או באמצעות שירות הVOD בערוץ מספר 2.

לאתר ערוץ הילדים העלו את חמשת הפרקים הראשונים במטרה לתת הצצה זמינה לעונה החדשה לכלל משתמשי הרשת.
בשלב זה, כפי הידוע לי - אין תכנון להעלות לאתר ערוץ הילדים את שאר הפרקים. במידה ויחליטו אחרת - נעדכן בפורום.

אני מבקש מעכשיו 2 דברים:
1. מעכשיו והלאה אין צורך לפתוח הודעות חדשות בנושא. זה לא ישנה את המצב שלא תלוי באף אחד מאיתנו.
2. הכי חשוב מהכל - אסור לדון בפורום על דרכים חלופיות ולא חוקיות להורדה\צפייה בפרקי העונה החדשה! הפורום לא יכול לתת במה לכלים בלתי חוקיים.

אני מצטער מאוד שלגולשים לקוחות YES אין כרגע אפשרות לצפות בעונה החדשה, ואני מקווה שבהמשך זה יתאפשר לכולם.
שבוע טוב לכולם

למעלה