פרק מעצבן אבל חביב
איך שהשישייה פותרת בעיות באמת ממש שונה מהשמיניה- הם נותנים לבעיות האישיות יותר מדי להפריע בדרך, ובשמיניה המקורית לא הייתה מישהי כמו הגר שרק הוציאה לכולם כל הזמן את הרוח מהמפרשים..
היה את דורי שסיפר בדיחות שזה נחמד וקליל, אבל אף אחד לא חירב לכולם את הניסיונות כל הזמן.
אני אוהבת את זה שגילי סוף סוף מפתחת עמוד שדרה ומנסה לגרום להגר להתרחק מרפאל, ברור לי שבסוף הגר תתגבר על זה ויהיה בסדר ביניהן. לא ימשיכו את היריבות הזו לנצח.. הן פשוט יהיו כמו נטשה וניצן של העונה השלישית- לא אוהבות אחת את השנייה אבל מסתדרות בגדול..
אני מתה מתה מתה על תמר! תמיד חושבת על פתרון, על איך לצאת מהבעיה, תמיד יוזמת! הרבה יותר טובה מהאחים הלפלפים שלה! רק בזכותה איה וניני איתם עכשיו! השאלה היא כמה זמן הם יישארו ביחד, הרי אבשלום לא ייתן להם להישאר ביחד לנצח.
אבל זה ביחד עם הפתק שניצן כתבה לחברה' אולי סוף סוף מסמן את תחילת הסוף שלהם במתקן של אבשלום.. זה די מתיש כל הפרקים האלה שהם כלואים ושום דבר לא קורה.. גם המסך כהה כזה וכואב בעיניים.
המשחק גרוע גרוע גרוע! של כולם כולל כולם! חוץ מתמר והג'ינג'ית שאני לא זוכרת איך קוראים לה.
חשבתם על זה שכל השמיניה המקורית בת 30 כבר?! אחותי בת 30 והם מה זה לא נראים! הם נראים הרבה יותר צעירים!