כמה בעיות "טכניות" בפרק
בלי קשר לעלילה שלו, היו כמה דברים שקצת הפריעו לי:
א. למה הסוכנים לא נעלו את הרכב? זה מאוד לא מקצועי שסוכנים באירגון כזה משאירים את הרכב פתוח.
ב. נכון שיותם חיבר את הרמקולים לחשמל ובטעות ניתק את המחשב של חמוטל? אז זה באמת היה אמור להיכבות אם היה מדובר במחשב נייח (לא נייד, אלא גדול כזה, קבוע), אבל בגלל שמדובר בלפטופ, הוא היה אמור להמשיך לעבוד על הסוללה(ות).
בנוסף, היום כל מי שקצת מתעסק עם מחשבים יודע שצריך לחבר את הרמקולים לחשמל, זה לא משהו מסובך, ובנסוף לכך לרוב הלפטופים היום, אולי אפילו לכולם (וזה ככל הנראה כולם אבל אני כותב הרוב כי יכול להיות שיש כאלה שאני לא מכיר), יש רמוקלים פנימיים, חמוטל הייתה אמורה לשמוע משהו דרכם... (אלא אם זה היה ממש ממש חלש, אבל זה לא היה נראה כך).
ג. כשגילי הודיעה בקשר שעליהם לחזור לחזור לאומיקרון, אין ניצן או אבלשום לא העירו להם שזאת התחזות? הרי הם גם היו אמורים לשמוע את זה וברור להם שהם לא אמרו דבר כזה - אזי האפשרות היחידה היא שיש מישהו שגנב מכשיר. לא ברור למה הם לא ישר עלו על זה והודיעו לסוכנים.
ד. [המשך של ג'] מה גם, למיטב הבנתי היה להם מכשיר קשר אחד (לסוכנים של אומיקרון), אלא הם היה עוד אח שלא ראיתי, שגילי הודיעה את זה בקשר, איך הסוכנים שמעו את ההודעה? לא היה להם שום מכשיר שדרכו הם יכלו לשמוע....
(אלא אם היה להם עוד מכשיר ופיספסתי...).