פרק קצת עצוב
האמת שקצת קיוויתי בפרק הקודם שהשישייה תיגמר כדי שלא ינצלו אותם גם כמו שניצלו את השמיניה..
אבל כמובן שהמצב הטוב לא יכל להחזיק הרבה זמן.
עצוב שמגייסים גם אותם, מה, המועצה לא למדה כלום? הם לא הבינו שלהתייחס לילדים כמו לעכברי מעבדה או להתייחס אליהם כמו לאנשים בוגרים זה לא טוב??
לא הבנתי מה הקטע של כל הפלאשבקים של השישיה עם השמיניה.. כאילו, זה היה חמוד והכל אבל למה זה היה נחוץ??
עצוב לי מאוד שמגייסים אותם למועצה, הם רק ילדים! ואני לא חושבת שמישהו מהשמיניה הלשין עליהם, יותר מדי אכפת להם מהם..
במועצה מההתחלה ידעו שמשהו חשוד בכיתת המצטיינים של האומנות, בגלל זה הם שלחו לשם את המפקחת והם פשוט חיברו את הנקודות והבינו..
מה שמוזר זה שחמוטל קודם עזרה לשישייה כי היא חשבה שיש בוגדים במועצה ועכשיו היא סוג של הסגירה אותם לידי המועצה..
באמת מרגיש כאילו ניסו לדחוס את עלילת שלוש העונות לתוך עונה אחת קצרה וזה יוצר עומס וחוסר בעלילות משנה כמו סיפורי אהבה וחברויות בין היחידים בחבורה.. זה משהו שחסר מאוד והיה בעונות המקוריות.
בקיצור, נשארו להם ממש מעט פרקים עד סוף העונה ולא ברור לי איך הם יספיקו ליצור עוד עלילה עם אבשלום(שגילינו שלא מת, זה היה ברור!) וגם לייצר סוף סגור יחסית. בכל העונות של השמיניה הסוף שלהן היה יחסית סגור ופה לא נראה שהם יצליחו לעשות סוף סגור בלי שייראה תלוש ומגוחך.