יש לי המון סרטים
קודם כל שני דרמה ספיישל:
What is the Ghost Doing? - זה החדש עם לי ג'ון. קצת צפוי אבל נחמד
The Influence 2010 - לי ביון הון בתפקיד ראשי של מיני סדרה שהיא כנראה סוג של פרסומת לויסקי. משהו מסתורי לא לגמרי ברור אבל מבחינת האווירה והצילומים ממש יפה.
סרטי איימה:
Bestseller 2010 - מי שראה את A Tale of Two Sisters אז הסרט הזה דומה לו במשהו. לא רע.
Knock 2012 - איימה קלאסי כזה סבבה אבל לא מדהים לדעתי.
The Epitaph 2007 - סרט נחמד קצת מבלבל על כל מיני בלגנים עם רוחות שקוראים בבית חולים. הסרט רחוק מלהיות מושלם אבל יש בו משהו מאד מאד איכותי ולכן בהחלט מומלץ לצפייה, במיוחד לאוהבי הז'אנר.
Arang 2006 - סרט חקירה עם מסתורין, לא רע בכלל.
RING 1998 יפן - סוף סוף הגעתי לקלאסיקה הזו. לפחות חצי סרט מפחיד ברמות לכן לא יכולתי לראות אותו בבית אז ראיתי בעבודה שלא יהיה לי כל כך מפחיד
בכלל מודע באמת, את כל האיימה ראיתי בעבודה שלא יהיה לי כל כך מפחיד
סרטי קרימינל למיניהם:
Green Fish 1997 - אין לי מושג למה רציתי לראות את הסרט הזה במיוחד שאני לא אוהבת את הסרטים הקוריאניים משנות ה-90. סיפור על בחור שמשתחרר מהצבא, חוזר לעיירה שלו ומסתבך עם מאפיה. טחון ועצוב בעיניי.
Our Heaven (Rockin' on Heaven's Door) 2011 - סרט מקסים על סלב שנאלץ להתנדב בהוסטל לחולים סופניים. סרט מקסים, מלא הומור, קצת מוסיקה ולא מעט דמעות כמובן.
Our Happy Time 2006 - אישה עשירה ומתוסבכת מתנדבת בבית הכלא ונפגשת על בסיס שבועי עם אסיר עם גזר דין מוות (בגלל שוד/אונס/רצח ועד). סרט יפה בעיניים עם סוף קצת צפוי אמנם (מצד שני אי אפשר אולי לעשות משהו לא צפוי) אבל היה משהו מאד מעניין בלראות איך מתפתחים היחסים בין שני אנשים.
The Executioner 2009 - עוד סרט בנושא של בתי הכלא והוצאה להורג. סרט קשה לדעתי אבל עם משחק מעולה של השחקנים הראשיים (Jo Jae Hyeon במיוחד) וסיפור שמעלה שאלות מוסריות.
No Doubt 2010 - ילדה קטה נעלמה ואז נמצאה מתה בעיירה קטנה ואז מתגלה שאחד התושבים החדשים הוא פדופיל לשעבר. כולם מתנפלים עליו כמובן. סרט ממש ממש עצוב.
Perfect Number (Suspect X) 2012 - מתמטיקאי מבריק ביישן ומתבודד נדלק על שכנתו החמודה ועוזר לה להסתיר גופה. סרט מפתיע ממש. Ryu Seung Beom משחק בתפקיד ראשי. במקרה יצא לי לראות כמה דברים איתו ברצף. כאן הוא היה ממש מעולה.
The Target 2014 - סרט אקשן. רופא מציל פצוע אנוש ואז חוטפים את אישתו ההרה. מי שאוהב אקשן, דם , ירי, מכוניות מתפוצצות וכד' אז זה זה. היתרון של הסרט הזה הוא שיש לו גם עלילה רצינית מאד ומעניינת. עם לי ג'ין ווק בתפקיד ראשי.
Firestorm 2013 סין - סרט אקשן נוסף עם מלא ירי ופיצוצים ומרדפי מכוניות. במרכז העלילה מאבק בין שוטר לכנופיית שודדי בנקים. הסרט קצת מבולגן אבל מלא אפקטים. ואנדי לאו בתפקיד ראשי.
Diary of June 2005 - זוג חוקרים מפענחים סדרה של רציחות של תלמידי תיכון. ראיתם את הסרט PLUTO? קצת דומה. סרט חזק.
ושאר הסרטים:
Time Between Dog and Wolf 2007 - אחד הסרטים המשעממים והלא מובנים שראיתי. אל תבלבלו עם הסדרה. אם הסדרה אולי טובה (לא ראיתי) הסרט בנושא אחר לגמרי
לא לבזבז את הזמן עליו!
Green Fish 1997 - אין לי מושג למה רציתי לראות את הסרט הזה במיוחד שאני לא אוהבת את הסרטים הקוריאניים משנות ה-90. סיפור על בחור שמשתחרר מהצבא, חוזר לעיירה שלו ומסתבך עם מאפיה. טחון ועצוב בעיניי.
Arahan 2004 - סרט פנטזי משעשע על אמנויות לחימה. קצת דבילי אבל אני אהבתי.
The Royal Tailor 2014 - סרט תקופתי על חייט בתקופת צ'וסון בעל גישה פורצת דרך שדיי מקדימה את זמנה. נחמד נחמד.
The Beast and the Beauty 2005 - סוג של קומדיה רומנטית דיי בינונית לטעמי למרות הקאסט הטוב.
As One 2012 - נבחרות טניס שולחן של צפון ודרום קוריאה מתאחדות באליפות טניס. מראים איך אנשים זרים לחלוטין לאט לאט לומדים להתקרב ולהסתדר. סרט ממש נחמד עם הא ג'י וון בתפקיד ראשי.
והדרמה היחידה ברשימה:
She Was Pretty ראיתי שני פקים ואמשיך לראות