שרשור צפייה
כי מזמן לא היה

cheburasha

New member
שרשור צפייה
כי מזמן לא היה

ויש לי הרבה

בהזמנות זו יישר כח לתפוז שעכשיו פתיחת הודעה חדשה נהייתה הרבה יותר קלה ונוחה

cheburasha

New member
יש לי המון סרטים

קודם כל שני דרמה ספיישל:

What is the Ghost Doing?
- זה החדש עם לי ג'ון. קצת צפוי אבל נחמד
The Influence
2010 - לי ביון הון בתפקיד ראשי של מיני סדרה שהיא כנראה סוג של פרסומת לויסקי. משהו מסתורי לא לגמרי ברור אבל מבחינת האווירה והצילומים ממש יפה.

סרטי איימה:

Bestseller
2010 - מי שראה את A Tale of Two Sisters אז הסרט הזה דומה לו במשהו. לא רע.
Knock
2012 - איימה קלאסי כזה סבבה אבל לא מדהים לדעתי.
The Epitaph
2007 - סרט נחמד קצת מבלבל על כל מיני בלגנים עם רוחות שקוראים בבית חולים. הסרט רחוק מלהיות מושלם אבל יש בו משהו מאד מאד איכותי ולכן בהחלט מומלץ לצפייה, במיוחד לאוהבי הז'אנר.
Arang
2006 - סרט חקירה עם מסתורין, לא רע בכלל.
RING
1998 יפן - סוף סוף הגעתי לקלאסיקה הזו. לפחות חצי סרט מפחיד ברמות לכן לא יכולתי לראות אותו בבית אז ראיתי בעבודה שלא יהיה לי כל כך מפחיד
בכלל מודע באמת, את כל האיימה ראיתי בעבודה שלא יהיה לי כל כך מפחיד

סרטי קרימינל למיניהם:

Green Fish
1997 - אין לי מושג למה רציתי לראות את הסרט הזה במיוחד שאני לא אוהבת את הסרטים הקוריאניים משנות ה-90. סיפור על בחור שמשתחרר מהצבא, חוזר לעיירה שלו ומסתבך עם מאפיה. טחון ועצוב בעיניי.
Our Heaven (Rockin' on Heaven's Door)
2011 - סרט מקסים על סלב שנאלץ להתנדב בהוסטל לחולים סופניים. סרט מקסים, מלא הומור, קצת מוסיקה ולא מעט דמעות כמובן.
Our Happy Time
2006 - אישה עשירה ומתוסבכת מתנדבת בבית הכלא ונפגשת על בסיס שבועי עם אסיר עם גזר דין מוות (בגלל שוד/אונס/רצח ועד). סרט יפה בעיניים עם סוף קצת צפוי אמנם (מצד שני אי אפשר אולי לעשות משהו לא צפוי) אבל היה משהו מאד מעניין בלראות איך מתפתחים היחסים בין שני אנשים.
The Executioner
2009 - עוד סרט בנושא של בתי הכלא והוצאה להורג. סרט קשה לדעתי אבל עם משחק מעולה של השחקנים הראשיים (Jo Jae Hyeon במיוחד) וסיפור שמעלה שאלות מוסריות.
No Doubt
2010 - ילדה קטה נעלמה ואז נמצאה מתה בעיירה קטנה ואז מתגלה שאחד התושבים החדשים הוא פדופיל לשעבר. כולם מתנפלים עליו כמובן. סרט ממש ממש עצוב.
Perfect Number (Suspect X)
2012 - מתמטיקאי מבריק ביישן ומתבודד נדלק על שכנתו החמודה ועוזר לה להסתיר גופה. סרט מפתיע ממש. Ryu Seung Beom משחק בתפקיד ראשי. במקרה יצא לי לראות כמה דברים איתו ברצף. כאן הוא היה ממש מעולה.
The Target
2014 - סרט אקשן. רופא מציל פצוע אנוש ואז חוטפים את אישתו ההרה. מי שאוהב אקשן, דם , ירי, מכוניות מתפוצצות וכד' אז זה זה. היתרון של הסרט הזה הוא שיש לו גם עלילה רצינית מאד ומעניינת. עם לי ג'ין ווק בתפקיד ראשי.
Firestorm
2013 סין - סרט אקשן נוסף עם מלא ירי ופיצוצים ומרדפי מכוניות. במרכז העלילה מאבק בין שוטר לכנופיית שודדי בנקים. הסרט קצת מבולגן אבל מלא אפקטים. ואנדי לאו בתפקיד ראשי.
Diary of June
2005 - זוג חוקרים מפענחים סדרה של רציחות של תלמידי תיכון. ראיתם את הסרט PLUTO? קצת דומה. סרט חזק.

ושאר הסרטים:

Time Between Dog and Wolf
2007 - אחד הסרטים המשעממים והלא מובנים שראיתי. אל תבלבלו עם הסדרה. אם הסדרה אולי טובה (לא ראיתי) הסרט בנושא אחר לגמרי
לא לבזבז את הזמן עליו!
Green Fish
1997 - אין לי מושג למה רציתי לראות את הסרט הזה במיוחד שאני לא אוהבת את הסרטים הקוריאניים משנות ה-90. סיפור על בחור שמשתחרר מהצבא, חוזר לעיירה שלו ומסתבך עם מאפיה. טחון ועצוב בעיניי.
Arahan
2004 - סרט פנטזי משעשע על אמנויות לחימה. קצת דבילי אבל אני אהבתי.
The Royal Tailor
2014 - סרט תקופתי על חייט בתקופת צ'וסון בעל גישה פורצת דרך שדיי מקדימה את זמנה. נחמד נחמד.
The Beast and the Beauty
2005 - סוג של קומדיה רומנטית דיי בינונית לטעמי למרות הקאסט הטוב.
As One
2012 - נבחרות טניס שולחן של צפון ודרום קוריאה מתאחדות באליפות טניס. מראים איך אנשים זרים לחלוטין לאט לאט לומדים להתקרב ולהסתדר. סרט ממש נחמד עם הא ג'י וון בתפקיד ראשי.

והדרמה היחידה ברשימה:
She Was Pretty ראיתי שני פקים ואמשיך לראות

nuly123

New member
איזו רשימה מכובדת

&nbsp
Our Heaven נשמע לי מעניין, אבל אני מבינה שצריך להכין את הממחטות...

nuly123

New member
הרשימה שלי

סיימתי את The Lover - סדרה חמודה ומרעננת בסה"כ, והאורך של הפרקים (45 דקות בד"כ) מתקבל בברכה :)

In a Good Way - אני בד"כ לא צופה בדרמות טיוואניות (יש לי רק אחת ברזומה), אבל אני ממש נהנית מהסדרה הזו. העלילה מתרחשת בקולג' בשנות ה-90, ויש בה משהו נאיבי ומאוד נעים. השחקן הראשי מקסים

הבעיה היחידה היא שהפרקים ממש ארוכים (מעל שעה ועשרים בד"כ), אבל הם מאוד זורמים ככה שאני נהנית :)

She Was Pretty - עדיין לא צפיתי בפרקי השבוע, בעיקר מכיוון ש-In a Good Way תפסה אותי חזק... אולי בסופ"ש.

School 2013 - אני עדיין די תקועה איתה... אולי אחזור אליה בהמשך.

milly12

New member
סיימתי את החברה הגבוהה

בסך הכל דרמה נחמדה בסגנון האהוב עלי קלילה ובלי יותר מידי טרגדיות. לא אוהבת את השחקנית הראשית, אבל הדרמה מספיק זרמה שהתרגלתי אליה. נהניתי, תודה על ההמלצה.

התחלתי לראות את עיניים של מלאכית. סיימתי את פרק 3. היא מזכירה דרמות אחרות אבל בסך הכל היא נראית דרמה טובה.

מתקדמת גם עם רוח הרפאים שלי. סיימתי את פרק 6. נראה לי שעכשיו צריך להמתין.

מכיוון שאני אוהבת לראות כמה סדרות במקביל ולבחור לפי מצב הרוח באותו הרגע (אל תשאלו אותי למה אבל גם השעה ביום יכולה להשפיע אצלי על איזו דרמה מתחשק לי לראות
יש דרמות שאני חייבת לראות אותן בשעות בוקר ויש כאלה שעדיף בערב), אחרי הרבה התלבטויות, נראה לי שאנסה את היא הייתה יפיפייה, לפחות בזמן שאני ממתינה לרוח הרפאים שלי.

הדרמה האחרונה היא פינוקיו, מתקדמת בקצב "איטי מאוד אך יציב". אני במהלך פרק 10...עוד מעט מסיימת חצי.

nuly123

New member
איטי אך יציב?

נשמע כמו תיאור של מצב רפואי, מקווה שהחולה ישרוד בסוף

יש לך דרמות לשעת בוקר ולשעת לילה מאוחרת? אצלי יש דרמות שמתאימות לריכוז גבוה, ודרמות שמתאימות למצב שבו סתם בא לי לבהות מול המסך...

milly12

New member

האמת, היו מקרים ש"החולה לא שרד" איריס 2 לדוגמה...(אולי הוא עוד יקום לתחיה
) אבל פה, אחרי פרק 10 הוא עדיין שורד. אני לא חושבת שמצבו מאפשר לו ריצת מרתון, אבל הליכה איטית ומהנה כן.

כנראה כל אחת וההגדרות שלה למצבי רוח...אם אני מצליחה לראות דרמות כבדות או מפחידות או היסטוריות זה רק בבוקר. דרמות קלילות גם בלילה.

cheburasha

New member
Oh My Ghost

בדיוק גמרתי לראות אותה. ממש נחמדה. למה את חושבת שצריך לעצור?
&nbsp

Larc En Ciel

New member
הרשימה שלי

סיימתי בשעה טובה את Shut Up: Flower Boy Band והדמות של סונג ג'ונג מקבלת אצלי בכבוד את המקום הראשון בגבר הכי מעצבן בדרמות .

אני ממשיכה עם Death Note ונראה שהיא מתחילה להיות מעניינת אחרי פרק 5, אני אמשיך לעדכן בנושא.

מבחינת סרטים עדיין לא יצא לי לראות את Rurouni Kenshin: The Legend Ends אבל אני מתכננת לעשות את זה בימים הקרובים.

Larc En Ciel

New member
כי הוא היה אגואיסט ב- 90% מהדרמה

וכל ההתנהלות שלו הציקה לי, למשל במסיבת עיתונאים כשהוא אמר שיש לו חברה זה היה ברור שזה יגרור את כל הלהקה למטה. כשהוא שיקר לכל חברי הלהקה לגבי סו אה. כשהוא עשה שרירים למנהלת חברה ויש עוד דוגמאות. נכון שהוא השתתף בקטטות למען החברים שלו, או שהיה אכפת לו שהיון סו נפצע ביד וכשאחותו הייתה צריכה לעבור ניתוח אבל זה היה מיעוט לעומת הרבה
שסבלו ממנו.

nuly123

New member
אמנם עבר די הרבה זמן מאז שצפיתי בדרמה

כך שאני לא זוכרת אותה לפרטי פרטים, אבל ממש אהבתי את הדמות שלו שם, ולא חשבתי שהוא אגואיסט. הוא נראה לי יותר כמו צעיר שמחפש את הדרך, שהפך לסוג של מנהיג בעל כורחו... וגם אם הוא עשה טעויות בדרך, זה לא נראה לי מתוך כוונה רעה או רצון להבליט את עצמו או לפגוע באחרים, אלא יותר טעות בשיקול דעת.
וזה התפקיד של סונג ג'ון שהכי אהבתי, מתוך הדרמות שיצא לי לראות איתו :)

Larc En Ciel

New member
אני מסכימה לגבי העניין של צעיר שמחפש את דרכו

אבל ההתנהלות שלו בדרך הזאת הציקה לי, אני מניחה שזה פשוט עניין של טעם
.

cheburasha

New member
בואי נגיד ככה: אם היה חידון כזה כמו על סו ג'י סופ

רק על סונג ג'ון. בטוח לא היה יוצא לי הדמות שלו בדרמה הזו. גם אני לא הכי אהבתי אותו בתור הטיפוס הזה. זה בדיוק הסגנון שאני לא סובלת. מחפש את עצמו, עושה מה שבראש שלו ועוד מוסיקאי
אבל סון ג'ון זה סון ג'ון והוא היה חמוד גם שם

Larc En Ciel

New member
מעדכנת לגבי Death Note

סיימתי את הדרמה אתמול ונראה שבאמת אחרי פרק 5 הדברים התחילו לחזור למסלולם שם. אבל בכנות קשה לי להגיד שזה התעלה על העלילה המקורית וחבל שהם הכניסו שינויים למתכון מנצח... זה היה סביר עם סוף מאכזב לטעמי...

סאפירוש

New member
שלי

אז כבר די מזמן סיימתי את it's okay that's love וכבר די אמרתי את דעתי עליה.
כנ"ל לגבי the time we wer'e not in love
התחלתי את She Was Pretty - ראיתי כבר 4 פרקים - בינתיים מוזרה קצת, משעשעת, די קלילה ובסך הכול נחמדה

כנראה אתחיל בקרוב עוד משהו, אולי מסדרות עונת הסתיו. אחליט בהמשך

למעלה