יש לציין שהפרק הזה היה די מלא אירועים. ראשית, קואיצ׳י העוין גורר את קייטו ממעבר החציה, ומסתבר שהוא היה בקהל של המחזמר שלה ביום שקרה לה המקרה. הוא דורש שהיא תחזיר לו את הכסף. היא עונה לו ״מה אתה רוצה אחרי כל כך הרבה זמן?״ ואז הוא אומר שזו בדיחה ומתחיל לנאום לה. עאלק בדיחה, עם פרצוף כזה קפוא כמו דג. היא בטח היתה אמורה לזהות שזו בדיחה. אבל לדעתי בנאום שלו הוא פיקשש הרמה להנחתה: אם היא טוענת שעבר הרבה מדי זמן בשביל להתנצל ולהחזיר את הכסף, אז אולי גם עבר הרבה מדי זמן בשביל להיות בדיכאון על זה? אה? אבל לא, הוא יורד על העובדה שהיא מרוכזת בעצמה או משהו. איזה חבר טוב. כמובן שנראה שעמדת התסריטאים - כמו שרואים גם בסוף - זה שכדי להוציא מישהו מדיכאון צריך לכסח אותו ולפגוע בו.
אחרי זה היא מחליטה שוב להגיע לבית הספר. גוטה ומומיג׳י מקבלים אותה בשמחה רבה, אבל אז שוב יש לה קונפליקט עם קואיצ׳י, אם כי עכשיו היא כבר יודעת את הרקע שלו. מומיג׳י היא רכלנית-על. בקיצור, היא בורחת משם, אם כי גוטה מצליח לסחוט ממנה הבטחה שהיא תחזור. עד שהם מדברים בשער, באים בריונים מבית הספר שלו לשעבר ומציקים לו, והיא נכנסת בהם כמו גדולה. נראה שאין אף אחד חוץ ממומיג׳י שלא סבל מאיזשהן הצקות בפרק הזה.
אז קואיצ׳י דווקא נגנב מהקטע שהיא נכנסת במציקים, רודף אחריה לאיזו חנות מוזיקה. רגע, מה? האוזניות בעמדת ההאזנה הן כאלה שנכנסות לתוך האוזן?
ואז הם מגלים שגם לאחותה מציקות תלמידות מבית הספר הקודם שלה. האמת שלפחות אחת מהן נראית חנאנה מכדי להציק למישהו, אבל שיהיה. קואיצ׳י מושיע אותה ע״י השמעת צליל של משטרה. פטנט מעניין. לא היה עובד בארץ. ואז יש סוף סוף שיחה - סוג של - בין שתי האחיות, וצ׳יקה מוציאה את כל מררתה מכיתה א׳ ועד היום על קייטו, שלא נותר לה אלא להתנצל. צ׳יקה טוענת גם שעדיין ההורים מעדיפים את קייטו - וזאת אף על פי שאין להם מושג איפה הבת שלהם מסתובבת, כמו שיסתבר בסצינת החיפוש שבסוף.
אז קונפליקט עם קואיצ׳י סיכמנו, הצקה לאחות סיכמנו, עכשיו מגיע הקטע עם טאיו. היא כבר בשוונג של התנצלויות, אז כבר היא הולכת להתנצל על מה שאמרה לו בקשר לסרייה A. מפה לשם הם מתחילים לדבר, והוא מביא לה את המוצג שלה מה־time capsule שהם עשו בכיתה ד׳. הצחיק אותי הקטע שהוא שובר את הבקבוק במקום ציבורי אז בסוף הסצנה הוא רץ להביא מטאטא. מפה לשם הוא אומר לה שכשהוא היה ילד הוא חלם שהוא יוכל לצאת איתה.
היא מתחילה להתלהב מהעסק, נראה לה שהעולם הפסיק להיות שחור, ובעידודה הבלתי-נלאה של מומיג׳י, שהיא חסרת כל מעצורים, מתחילה לפתח אשליות כלפי הבחור. רק שבין בנטו לבנטו מתברר שכבר יש לו חברה כנראה, וקייטו נכנסת לרגרסיה רצינית. אשכרה נתנו שם סצנה שאופיינית להתקפת חרדה. בכל אופן אני הייתי מבינה את הרמז כבר בקטע שהבחורה מנגבת לו את הבטן. אגב, לא הבנתי את הקטע של העימות בין טאיו לקואיצ׳י עם הכדורגל. די ברור שבסוף הסדרה כנראה ישדכו לקייטו את טאיו, אבל מה היה שם בעצם? מה הוא ניסה להשיג?
כך או כך, אחרי הסצנה בשירותים מומיג׳י מאבדת אותה, כל הדמויות נכנסות לאטרף של חיפושים. טוב, בסיום מוצאים אותה על סף קפיצה מהגג של בית הספר (שנראה בגובה קומה וחצי אז אני מנחשת שהיתה שוברת מכסימום איזו יד או רגל), והיא נואמת להם נאום דיכאוני, ואז כמובן קואיצ׳י נכנס עם שיא גסות הרוח ואומר לה ״יאללה תתאבדי״ ומוסיף נאום על האנוכיות שלה. כאמור, שיטה תראפיסטית חדשנית ויעילה (אם אתה בדרמה יפנית. בחיים האמיתיים היא כנראה באמת קופצת). אבל מסתבר שכולם חברים שלה וכו׳ וכו׳, לא נשארת עין יבשה.